Arama sonuçları: *

• Users: 1mperfekta
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 1mperfekta

SolidWorks Bilenler Kullananlar Yardım

Merhaba arkadaşlar AutoCAD ögrendikten sonra Solidworks ögrenmek istiyorum. Ama şöyle bir kaç söylenti duydum evde programı kırık bile kullansam para cezası veriyorlar tarzı bu mümkün mü yoksa göz korkutma amaçlı yalan mı ? Birde bu programı deneme sürümü tarzı nereden kurabilirim siteye girdim...
  2. 1mperfekta

Windows 10 'DAN W11 HATASI

Arkadaşlar merhaba PCde win 10 yüklü ama ben onu Win11 yapmak istiyorum . Pc sistem durumu uygulamasından şimdi denetle dediğimde şu hatayı alıyorum ; "Bu bilgisayar Güvenli Ön Yükleme Özelliğini Desteklemelidir " Diye hata alıyorum . Videolardan Bios UEFI yaptım komut satırından mdr2gpt olan...
  3. 1mperfekta

AutoCAD Yükleme Hatası

Arkadaşlar geçen ay autocad programı sorun suz kullanıyordum sonradan program içinde donmalar oldu bende silip tekrar yükleyim belki donması düzelir dedim kaldırdım programı orjinal sitesinden programı tekrar indirdim yüklemeye tıklıyorum olmuyor yönetici olarak aç diyorum yine kurmuyor bunun...
  4. 1mperfekta

Telefon tavsiye 10 ile 12k Arası

Merhaba anneme 10 ile 12 bin arası telefon alacam sıfır ve ikinci el olarak tavsiye edeceğiniz telefon modeli ne olurdu
  5. 1mperfekta

Valorant Edit Nasıl yapabilirim

Merhaba arkadaşlar After Effect ve Adobe pri pro 'da yapılan videolar var bu ekleyeceğim videodaki gibi nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirimValorant Edit
  6. 1mperfekta

2K IPS Panel monitör Tavsiye Bütçe: Max 12K

Merhaba arkadaşlar laptoptan görüntüyü ekrana aktarıp öyle oyun oynamak istiyorum. ekran kartı 4060 modeli . 2k ıps panel mönitör istiyorum ayrıca mönitöri film video izlemek için de kullancam sadece oyun oynamak için değil Monitör tavsiyeniz olur ? Bütçe :12K
  7. 1mperfekta

100MBS ve Üzeri Modem Tavsiye

Merhaba arkadaşlar evimdeki modemde sorunlar yaşadıgım için yeni modem almak istiyorum. Rahatsız olduğum konu, gün içerisinde internet 15 dakika kesinti oluyor bu şu şekilde oluyor ; Bağlantı geliyor gidiyor ,geliyor gidiyor 15 dakika böyle oluyor. Bir diğer konuda evimin her yerinde wi-fi...
  8. 1mperfekta

steelseries arctis nova wireless GameDac

steelseries arctis nova wireless kullanıyorum. Bugün bilgisayar açtım oyun oynayacaktım gamedac kulaklığı görmüyor. Sorun kulaklıkta mı diye kontrol ettim kulaklık sağlam çalışıyor. gamedac neyden dolayı görmüyor olabilir bilgisi olan var mı ?
  9. 1mperfekta

Acil Yardım biligsayardan anlayanlar

Selam arkadaşlar konu yanlış yere açtım galiba gerekli yere taşıyabilir misiniz ?Windows 11 geçtikten sonra bilgisayarda bir sorun olmaya başladı bilgisayar günde 5-6 kez donma oluyor nasıl bir donma oluyor diyorsanız YouTubede bir videouyu en az yavaşlatma modu oluyor gibi oluyor 3-4 saniye...
  10. 1mperfekta

25.000 TL Arası Laptop Önerisi

Merhaba arkadaşlar 25k civarinda laptop arıyorum hem oyun hem de gündelik işlerimi evde yapmak için en iyi fiyat permans ürünü laptop hangileri ve nedenleri ile bilgi verebilir misiniz ?
  11. 1mperfekta

Oyuncu Mouse Tavsiye

Merhaba arkadaşlar . oyuncu mouse arıyorum. istedigim özellikler * 16 000 DPI ve üstü * 50 G Altı olmasın ( hafiflik olan değil hız 50 g olacak ) * 1000 TL civarı 1671449582 https://www.sinerji.gen.tr/msi-clutch-gm41-lightweight-v2-rgb-gaming-mouse-p-42300?utm_campaign=akakce&v=1.59 Bu mouse...
  12. 1mperfekta

Kulaklık Farkları Neler ?

Merhaba arkadaşlar . Büğün kualklık almaya karar verirken arkadaşımızın bir tanesi bana SteelSeries arctis nova pro wiireles Almamı söyledi . Sonramedia marktan baktım aynı serinin 3 modelı var . STEELSERIES Arctis Nova Pro Kablosuz Xbox Wifi= 9500 TL STEELSERIES Arctis Nova Pro Kablosuz...
  13. 1mperfekta

Oyuncu Kulaklıgı (3-6 Bin TL Arası)

Merhaba Arkadaşlar . Siteye Yeni Üye oldum . Üye olmamdaki En Büyük Sebep, SteelSeries Ar 7 Kulaklığımın bozulması oldu . Oyuncu Kulaklığı arıyordum O kadar çok kulaklık var kı kararsız kaldım. 3 ile 6 bin TL arası kulaklık arıyorum Daha önce kullandığım kulaklık SteelSeries Artıcs 7...
Geri