Arama sonuçları: *

• Users: PachiPachi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. PachiPachi

Kaza yaptım %100 haklı çıktım sigortadan para alıcam.

Motosiklet ile kaza yaptım ve araç sürücüsü önüme aniden kırıp benim ve park halindeki aracın hasar almasına sebebiyet verdi yetkili servis dışında bir yer ile anlaştım, masrafları çıkardı eksper geldi motorumu inceledi şimdi gerekli parçalar kdv dahil 14.500 TL ödeyecekler ben tamircinin...
  2. PachiPachi

Modem arayüzüne giriş yapamıyorum Kablonet

Arkadaşlar modemin şifresini unutmuştum resetledim sonra girdim yeni şifre belirledim internet geldi ama modem arayüzünde ekran bir anda böyle oldu tekrar girmeyi deneyince işe yaramadı sorun ne olabilir ? CMD default gateaway ve ipv4 adresinden de girmeyi denedim olmadı Flushdns komutlarını da...
  3. PachiPachi

Çözüldü✓ Ekran kartım çok ısınıyor RTX 3060

Gigabyte RTX 3060 GAMING OC 12GB 3 FANLI Arkadaşlar 2. el 1.5 ay kullanılmış bir ekran kartı aldım aldığım kişi de iyi anlayan birisiydi bilmeyerek almış çok ısındığı için satmaya karar verdi ucuza geldi bana bir nevi sıkıntısız çalışıyor ama çok zorlayıcı oyunlar da fan %100 tüm devir ile 90...
  4. PachiPachi

Çözüldü✓ FHD monitör sahibim fakat 4k çözünürlük gösteriyor?

Merhabalar arkadaşlar bir sorum olucaktı merakımdan soruyoruım, FHD 1920x1080 1 ms 144 hz monitöre sahibim marka model Lenovo G27-20 orjinal sitesinden bakınca özellikler aynı gösteriyor fakat konu oyun çözünürlükleri masaüstü çözünürlüğü vs.. gelince 3840x2160 çıkıyor anlayamadım nvidia control...
  5. PachiPachi

İcra dosyam uyapta farklı avukatın söylediği farklı ?

Merhabalar, 1 yıl önce bir firma tarafından icraya verildim inatlaştım ödemiyeceğim diye şimdi de motor alacağım fakat üstüne haciz koyarlar diye korkuyorum açıkcası ödeyeceğim. Fakat uyap sistemin de ekim ayı ve şuan da baktığım da arada 50-70 lira fark var. Avukatlık bürosunu aradığımda 1963...
  6. PachiPachi

400 TL mont bindirim ile indirmişler.

8 Kasım da başlayan trendyol indirimlerinde bir kaç şey almıştım yanında da mont ihtiyacım vardı fiyatı gayet makul göründü geldiğin de çok kötü bir işcilik gördüm iade ettim tekrar bakıyım dedim aynı fiyat gerçekten indirimlerin olduğu bir yer varmıdır arkadaşlar ? (Nasıl bir dolandırıcılıkdır...
  7. PachiPachi

1203 Kredi notu, taşıt kredisi çekebilir mi?

1.150 bin liraya yakın bir param var 200-250 bin lira arası bir araç bakıyorum az riskli 1203 puan sahip kişi araç kredisi çekebilir mi ? 2.SGK lı bir çalışan değilim yakın zamanda işten ayrıldım taşıt kredisi çekerken gelir belgesi veya her hangi bir şey talep ediliyor mu ? (ediliyorsa bunları...
  8. PachiPachi

Yardım Internet 1-2 saniyeliğine gidip geri geliyor

Arkadaşlar yardım edin 1 aydır bu sorun ile karşı karşı karşıyayım yapmadığım aramadığım çözüm kalmadı, İnternetim 1 saniyeliğine sanki birisi kablo çekmiş geri takmış gibi 1 saniyeliğine internet kablosu takılı değil uyarısı veriyor ve gidiyor. Denediğim yöntemler: Bina içi tesisatı...
Geri