Arama sonuçları: *

1. Murat demir

Yardım 2011 Laptopu hayata döndürmeye çalışıyorum yarfım eder misiniz CPU 0,80de kaldı.

Ram bozuktu ramlari değiştim pili zaten yok şarj aleti zaten bozuktu onuda aldım yani iyi harcama yaptım ama nedense işlemci 0,80in üstüne çıkmıyo bu konuda yardımcı olur musunuz throotlestop ve quickcpu denedim hiç bir şekilde olmuyo
  2. Murat demir

Yardım Easysmx x15 için telefon tutucu yaptırmak istiyorum

Easysmx x15 için telefon tutucu yaptırmak istiyorum 3D print için önerebileceğiniz bir site veya insta sayfası falan var mı?
  3. Murat demir

Öneri Router Önerir misiniz?

Gigafiber internet kullanıyorum 30metre kablo ile masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum fakat bu mesafede modem çekmiyo bende de dandik bir router var az bir çekim gücüne sahip ve sadece 2.4G çekiyo bu da max 10mbps eğer bluetooth bir cihaz kullanırsam 1mbps yani pcdeki ethernet kablosunu ona...
  4. Murat demir

Yardım Bu laptopa ram ekleyebilir miyim ???

https://amzn.eu/d/8bL96UZ ram eklenir mi bu laptopu almak istiyorumda
  5. Murat demir

Yardım Bu psu alınır mı? 3080 ile kullansam sorun olur mu?

https://www.itopya.com/bitfenix-bpab-series-700w-80-bronze-pcie-120cm-fanli-psu_u26386 soru başlıkta
  6. Murat demir

Yardım Tuf gaming oc 4060ti için güç kaynağım yeterli mi?

tuf gaming oc 3fanlı 4060ti 8gb için güç kaynağım yeterli mi? ve kasama sığar mı? kasam corsair delta rgb cv550w psu var
  7. Murat demir

NAYS benzeri geri ödeme yapan başka uygulama var mı??????????

biliyosunuz nays kullanılmaz hâle geldi alternatif uygulamalar var mı ?
  8. Murat demir

SANIRIM google hesabım hacklendi yardım eder misiniz

ne tiktok hesabım ne de bu bana mail gelen sitede hesabım yok ama birisi girmeye çalışıyo belli ki yardım eder misiniz?
  9. Murat demir

Yardım laptopuma uyumlu rami bulmamda yardımcı olur musunuz?

laptopuma 8gb ram eklemek istiyorum hangi özellikte ram almam lazım
  10. Murat demir

W11'e direkt geçiş yapamıyorum yardım eder misiniz?

önceden w11e direkt geçebiliyordum ama şuan uyumluluk hatası veriyo bilgisayarda aşırı fazla plug-in ve program var formatlamam mümkün değil yani, yardım eder misiniz? Eğer biostan uefi olarak başlatırsam pc açılmıyo ve biosta kalıyo bende yükseltme yapamıyorum ayrıca boot kısmında 2 diskimde...
  11. Murat demir

Yardım MAX 10-11K bütçe laptop önerisi yapabilir misiniz?

bu modeli düşünüyorum ama sanırım ram arttırılmıyor ekranı ve batarya süresi daha önemli benim için çünkü seyahatlerde kullanmak istiyorum
  12. Murat demir

Yardım MAX 10K bütçe laptop önerisi

günlük dizi izleme ve küçük işler için laptop arıyorum hafif ve şık olması benim için daha önemli ve min. 15inç ekranı olursa güzel olur.
  13. Murat demir

Yardım aradığım özellikte bir kulaklık var mı?

kulaküstü kulaklıklar beni rahatsız ediyor en rahat olduğum kulaklıklar KZ tipi olanlar(o türün ismini bilmiyorum) ama bunların wireless olan versiyonları var mı bilmiyorum çünkü kablodan sıkılıyorum ve bluetoothda bilgisayar ile pek hoş olmuyor kısacası tipi KZ gibi ve wireless olan bir...
  14. Murat demir

Max 2000TL klavye önerisi

numpad olursa iyi olur F tuşları kesinlikle olmalı mümkünse düz renk bi klavye olsun her tuşu farklı renk ve pastel tonlarında tuşları olan klavyeleri sevmiyorum şimdiden teşekkürler öneriler için.
  15. Murat demir

Yardım Bu fanların giriş tipi nedir acaba??

Bu fanları bit pazarından aldım arkalarında etiket olmadığı için tam modelinide bilmiyorum pwm girişten küçük girişleri var giriş tipini bulmamda yardımcı olur musunuz?
  16. Murat demir

Wireless kulaklığı telefon adaptörü ile şarj etmek zararlı mı?

kulaklık asus rog strix go 2.4 şarj adaptörü 25w masamın hemen altında ve uzun bi kablo olduğu için kolayıma gelir bununla şarj etsem bi sorun olur mu ?
  17. Murat demir

Yardım hangi usb girişine taktığım ses kalitesini etkiler mi?

itopyadan indirim ile asus rog go 2.4 aldım sorum ise şu monitör kolumda bi usb2.0 girişi var anakarta takılı buna taksam sesi etkiler mi dongle'ı çıkarıp telefona bağlamam kolay olur diye burda kullanmak istiyorum ama sesi etkiliyo derseniz anakarta takacağım ben kablosuz kulaklık olduğu için...
  18. Murat demir

🔥İndirim ASUS ROG STRIX Go 2.4 2479TL !!!

akakçede en ucuz 3200TL olarak gözüküyo şuan https://www.itopya.com/asus-rog-strix-go-24-71-surround-gaming-kulaklik_u9915
Geri