Şu an abu dhabiye çalışmaya geldim laptop alacağım bu laptop tl ile (4070li) 33.460 tl yapıyor fiyat olarak ve içindeki parçalara bakıldığında nasıl yardımcı olur musunuz?
1701883717
(4060lı)Bu da 36.430 TL'ye geliyor
Ford fiesta 2013 model araç var aküsü bitti doldurunca da bitiyor yenisini alacağım ama araçtan anlamıyorum en iyisini almak istiyorum bilen arkadaşlar yrdımcı olursa sevinirim
Gamepower ogre klavyem var q klavye ama tuşları değilti nasıl oldu anlamadım ingilizce klavyeye dönüştü ü, i ve ş gibi harflere basınca yan çizgi veya noktalama işaretleri çıkıyor nasıl düzelir
gerçekten çok güzel bir mouse dış görünüşü muhteşem kalitsei tartışılmaz bende kullanıyorum 359 tl burdan bakabilirsiniz
https://app.hps.im/d7ct/yopgjeb5
B450m s2h anakart var ryzen5 5600 işlemci aldım hangi güncellemeyi indireceğim siteye girince bir sürü var son sürümümü yükleyeceğim
1669811975
Temel kart sürümü x.x gözüküyor
Rtx 3060 aldım hepsiburada satıcısı kutuda jelatin yoktu ve bi tık eğimli bu bir problemmi ona göre iade edeceğim yardımcı olabilirmisiniz ekte de görebilirsiniz düz bir zemine koyunca orda kısmı havada kalıyor