Arama sonuçları: *

1. Ö

Laptopa monitör bağladım harici ekran kartı çalışmıyor.

Dell g2724d monitör aldım . 3050ti harici ekran kartlı laptopa bağladım . harici ekran kartımı görüyor ama intel in dahili ekran kartıyla çalışıyor. nvidia ayarları yaptım ama hd graphics ile çalışıyor . harici kartla nasıl çalıştırabilirim.
  2. Ö

Keenetic Hopper DSL mi , TP-Link Archer VX1800v mi?

100 mbps fiber alt yapım var ttnet ve turkcell . Suanda mevsut sağlayıcılar verdiği modemle bile 98 mhps almaktayım . Fakat benim sorunum anlık ping değerlerinde ki değişim saniyelik kopmalar. Bu yüzden yeni modem alma düşüncesindeyim . İleri dönük iyi bir şey alma taraftayım . İkisi arasında ki...
  3. Ö

SİSTEMİM NE KADAR EDER ?

Herkese selam, Yakın zamanda bilgisayarımı yükselteceğim, bundan dolayı şu an kullanmakta olduğum bilgisayarımı satmak hasıl oldu ancak bu konuda net bir bilgi sahibi değilim. Sizlerden belirlemem gereken fiyat konusunda yardım isteyeceğim. Sistem özellikleri; Asus TUF Gaming X570-PLUS...
  4. Ö

NAYS İLE STEAM CÜZDAN PARA YÜKLEMELERİNDE Kİ KUR FARKI

15.05.2023 22:50 'de i nays ile steam hesabıma 200 tl yatırdım . Nays işlem geçmişinde 222.11 tl olarak yansıdığını fark ettim . Durumu müşteri temsilcisine bağlanarak aktardım . Müşteri temsilcisi kur farkından ve artı yüzde 1 provisyonda bekletildiğini aktardı . Durum özetle steam fatura...
  5. Ö

TİKVEŞLİ SALEP 970 ML 19.90 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B08X4NMF3H?m=A1UNQM1SR2CHM&ref=psp_pc_a_A2CL5Y3NVS4H73 5 AL 4 ÖDE PROMOSYON KODU: DANONERMZ İLE 5 ALIM 79,60 TL .
  6. Ö

2 TANE İPHONE PRO MAX ALIP 1 PASAPORTA İŞLETME.

Merhaba , Şöyle bir konuda desteğe ihtiyacım var . Gürcistan'dan 2 telefon aldık eşimle .İkimizde giriş çıkış yaptık ülkeye . Şimdi eşim bana ait bir gsm operatörü kullanmakta. Benim sorum şöyle ; 1 vergi yatırsam (6091 tl) 1. iphone'nun imei sini normal sim den 2. iphone'nun imei sini e-sim...
  7. Ö

Turkcell kontrat yenileme yardım

Turkcell kontrat yenileme dönemi geldi . En uygun tarifeyi aramaktayım . En mantıklı gelen 2 seçenek arasında kaldım .GB , konuşma ve SMS den daha önemli benim için . Sizce hangisi? 1- Mega 21 GB kampanyası :125 TL 2- Platinum star 26 GB kampanyası : 180 TL
Geri