Arama sonuçları: *

• Users: Snitch
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Çözüldü✓ Ram Frekans Hızı Arttırdığımda PC Boot Sorunu

Merhabalar. i5 12400F işlemcili bir sistemim var. Dual kit Kingston Fury Beast RGB 3200MHZ 8x2 RAM vardı sistemde. Sorunsuz kullanıyordum. 2 tane de aynı RAM'in tekli satılanlarından alıp ekledim. İlk taktığımda düşük frekansta açıldı sistem gördü 4 RAM'i de . Yalnız BİOS frekans düzenlemesi...
  2. S

Çözüldü✓ Bios M2 SSD'yi 2GB olarak görüyor

Arkadaşlar dün PC biosa açılıp duruyordu. Sorunu çözemedim. Bu yüzden format atmaya karar verdim. Format esnasında yüklenme hatası verdi. Baştan başlattım şimdi de 1 tb SDD 2.1 GB olarak görünüyor. Neden olabilir. Tüm parçalar daha 20-25 günlük.
  3. S

Çözüldü✓ Bilgisayar Her Açılışta BIOS'a giriyor

Düne kadar çalışan PC bu sabah direkt BIOS'a açılıyor. İnternette yazılanlara baktım ama ne yaptıysam düzelmedi. BIOS pili bitik olması pek olası gelmiyor çünkü PC'yi daha yeni kurdum 2-3 haftalık setup. Dün yaptığım tek farklılık son gelen Nvidia güncellemesini yüklemek ama onunla alakalı...
  4. S

Toplama Sistem Sürekliliği Hakkında

Merhabalar. Hayatımda ilk defa PC toplamaya karar verdim ve gelecek yıl zamları gelmeden 1 ay içinde, bu forumda da araştırmalar yaparak aşağıdaki sistemi topladım. Intel Core i5-12400F MSI GeForce RTX 3080 Ti Ventus 3x 12gb OC MSI MAG B660M BAZOOKA MSI Mpg A850GF 850W 80+ Gold MSI MAG...
Geri