Arama sonuçları: *

• Users: Stamer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Yardım Amd yeni sürüm oyun takılıyor.

Merhaba. Amd 6500 xt kullanıyorum. Ekran kartını 24.3.1 e güncelledikten sonra lol de oyun takılmaya başladı. En iyi sürüm hangisi şuan
  2. S

Ekran kartı sisteme uyumlu olur mu ?

Merhabalar. Resimde ki sistemimi 1660 super 6 gb modeli ile yükseltmek istiyorum uyumlu olur mu. Darboğaz yapar mı. Önereceğiniz ekran kartı var mı ?
  3. S

Upload hızım çok düşük

Hız testinde 3.8 mb gözüküyor fakat steamde oyun indirirken 1 mb'ı geçtiğini görmedim. Sizce sorun neyden kaynaklı olabilir. Download hızım 16 olması gerekirken o da çok düşük
  4. S

Kosova Priştine Telefon Mağazaları

Kosova priştineden uygun fiyatlı apple telefon satan bildiğiniz mağaza var mı
  5. S

İnternetim Çok Yavaş

16 mb türk telekom internetim paketim var. Hız tesi yaptığım da 7 mb alıyorum. Upload da çok düşük nasıl yükseltebilirim.
  6. S

Steam skin satamıyorum

Steam de skin satmaya kalktığımda bu şekilde oluyor. Telefondan da onaylıyorum fakat pazara düşmüyor
  7. S

Ayakkabının Orjinal Olup Olmadığını Nasıl Anlarım ?

Nike marka ayakkabı aldım. Fiyatından dolayı şüpheye düştüm. Orjinal olup olmadığını nasıl anlarım
  8. S

Hangi mouse daha iyi ?

Logitech g 102, Rival 3, Logitech g300s. Bu 3 mouse arasında kararsız kaldım. Sizce hangi mouse daha iyi
  9. S

Sistemim Ne Kadar Eder ?

Ürünlerin 20 ay garantisi var daha. Ne kadar eder sizce
  10. S

Çözüldü✓ Ekran kartı uyumluluğu

Ekran kartını gtx 1660 super ile değiştirmek istiyorum. Uyumlu olur mu İşlemci: Intel Core i3 10105F 3.70GHz Anakart: MSI PRO H410M-B Ekran Kartı: MSI Radeon RX 6500 XT MECH
  11. S

1 tane petek çalışmıyor.

1 tane petekte alt vana boşa dönüyor peteğe ısı gelmiyor. Diğer petekler çalışıyor. Sorun neyden kaynaklı olabilir. Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
  12. S

Monitör Ghosting Testi

Ghosting ufo testi yaptığım zaman gölgelenme yapıyor fakat fps oyunlarında ghosting hissemiyorum. Sizce ghosting var mı bu testin doğruluk payı nedir, monitörü iade etmeli miyim ?
  13. S

YARDIM - Oyuna Girince Monitör Kapanıyor

Yeni aldığım bilgisayarda oyuna girince monitör kapanıyor kasa çalışmaya devam ediyor, res atmayana kadar gelmiyor. Monitörden kaynaklı olduğunu düşündüm yeni monitörde de aynı sorun var. Sorun neyden kaynaklı olabilir
  14. S

Monitörde Ghosting Var Mı ?

Asus vg247q1a yeni monitör aldım. Ekte ufo testinde en alttaki ufoda gölgelenme yok fakat orta da ve üst ufoda gölgelenme var. Monitörde ghosting var mı ?
  15. S

3200 TL'ye Monitör Önerisi Lazım

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg247q1a-23-8-va-freesync-1920x1080-165hz-1ms-mprt-monitor-p-HBCV00000QMG9U Bu monitörü almayı düşünüyorum. Sizce nasıl bu fiyatta daha iyi önereceğiniz monitör var mı ?
  16. S

Hangi Monitör Oyun için Daha İyi

Oyun için bu 2 monitörden hangisini önerirsiniz. 1- https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg249q1a-23-8-1ms-165hz-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-led-monitor-p-HBCV0000054HWK 2-...
  17. S

Yardım- Diğer aygıtlar Temel Sistem Aygıtı Sorunu

Aygıt yöneticisine girdiğim zaman ekte paylaştığım sürücü ünlem işaretli ve güncellenmiyor ne yapmam gerekli 1670186411 Yardım edebilecek var mı
  18. S

Sorunun Ne Olduğunu Bulamıyorum -Yardım

6500 xt ekran kartım var. Geçen hafta hazır sistem aldım. Lol ve cs go yükledim her iki oyunda da monitör kapanıyor kasa çalışıyor. Oyun dışı olmuyor bu sorun fakat oyunlarda oluyor oyun oynayamıyorum. 60 hz hdmı vga dönüştürücü monitör kullanıyorum. Sorun sizce neyden kaynaklı olabilir
  19. S

144 Hz Uygun Fiyatlı Monitör

Uygun fiyatlı 144 hz memnun kaldığınız monitör önerebilir misiniz
  20. S

Yardım MSI RX 6500 XT DEVRE DIŞI KALIYOR.

Lol oynarken ekran birden kapandı kasa çalışır vaziyette. Tekrar açtığımda ekran kartı görselde ki gibi devre dışıydı. Sürücüyü etkinleştirdim tekrar oyuna girdim tekrar sistem kapandı kasa çalışır vaziyette ama bu sefer ekran kartı devre dışı kalmamıştı Hazır yeni sistem aldım ilk oyunumdu.
Geri