Arama sonuçları: *

1. emrethelazkopat

Hangi Wraith mouseu almalyıım

Arkadaşlar Merhabalar Acil Mouse almam lazım ama hangi mouse almam gerek seçemiyorum. Sizce "Fantech Helios II Pro S","RAWN Leviathan V4" ve "Scyrox V8 8K" sizce hangisini seçmelyimi
  2. emrethelazkopat

Razer BlackShark V2 X vs Fifine Ampligame H6

Arkadaşlar sizce hangisini tercih etmeliyim ? Şimdiden teşekkür ederim
  3. emrethelazkopat

YENİ ALDIĞIM PC GİTTİ , ACİL YARDIM

Arkadaşlar pzrt günü aldım Asus Tuf 4060 versiyonu bugün R6 oynarken aniden kapandı ve daha açılmıyor . Pc yi prize takmadığımı fark ettim , takayım dedim tam takamamışım , sonra tekrar taktım ve gitti lütfen yardım edin
  4. emrethelazkopat

MSI Thin GF63 12VE-083XTR Alınır mı ? Nasıl ?

Arkadaşlar ben kod yazımı ve render ile uğraşıyorum sizce bu laptop alınır mı ? yoksa bu fiyata daha iyi bir öneriniz var mı ? https://www.ebrarbilgisayar.com/msi-thin-gf63-12ve-083xtr-i5-12450h-16gb-1tb-ssd-6gb-rtx4050-156-fhd-144hz-freedos-pmu373011
  5. emrethelazkopat

35k ya alınabilecek laptop önerisi

Arkadaşlar Merhaba ! İşim Render ve kod üzerinde . Rica etsem bana ddr5 laptop önerir misiniz .
  6. emrethelazkopat

maks. 18k ya , 50-55 inch Televizyon önerisi (Yüksek Görüntü Kalitesi)

Arkadaşlar merhaba , eve bir tane televizyon almak istiyorum. Maks. 18k bütçede alabileceğim ürün tavsiyeniz var mı ? LG , samsung ve philips ve sony markalarından öneri olursa sevinirim . Yüksek görüntü kalitesi ve uygulama indirme gibi özellikleri olursa iyi olur
  7. emrethelazkopat

Yeni nesil laptoplarda (Ddr5) kronik olan bir seri var mı ?

Arkadaşlar hem herkese yardımcı olmak için , hem de bu yaz alacağım pc için bilgi sahibi olalım . Tavsiye edilmeyen markalarda hepimiz hp , monster ve casper yazarız . Peki diğer markalarda kronik olarak kötü olan laptoplar hangileri ? Herhangi bir yerde piyasanın babalarından pişman olan...
  8. emrethelazkopat

Bu parçalara göre hangi ekran kartı daha iyi olur , hangisi daha iyi

Arkadaşlar bir sistem toplayacağım ama bu iki ekran kartı arasında kaldım . Master serisi hakkında pek bir bilgim yok . Sizce hangisini tercih etmeliyim ? Hangisi daha iyi ? ( Farklı anakartta olablir ama max 5800)
  9. emrethelazkopat

Render ve Oyun için bu sistem sizce nasıl ?

Arkadaşlar selamlar. Hayırlı ramazanlar. Ben siber güvenlik ve dijital oyun tasarımındayım ayriyeten deli gibi Fps oyunları oynuyorum
  10. emrethelazkopat

Apple TV 4K Deneyimleriniz,Görüşleriniz nelerdir ?

Arkadaşlar evimde ki televizyona(Smart) Apple Tv 4k almayı düşünüyorum. Evinde Apple Tv 4k(önceki nesiller de olur) veya bu konu hakkında bilgisi olanlar ürün için görüşlerinizi belirtir misiniz ? Mesela eve alacağım(Teknoloji ile arası bozuk ailemin) için ürünün içinde ulusal kanallar var mı ...
  11. emrethelazkopat

Realme 8 Vs Vivo Y22s Vs Note 10 S Hangisi alınır

Arkadaşlar Kuzenim telefon alacak sizce Realme 8 mi ? yoksa Vivo Y22s mi veya Note 10s mi ? Hangisi daha uzun kullanım sürdürür ? Hangisi daha hızlı ve iyi ? Yorum yaparsanı sevinirim teşekkür ederim
  12. emrethelazkopat

Şu anda alınabilecek en iyi Android Telefon

Arkadaşlar selamlar Kuzenime Android alacağız ama maks. 6.5K-7K civarı bir bütçe var. Kuzenimin uzun yıl kullanacağı,kaliteli telefon modeli ve markası önerir misiniz ? Kendisinin işi gereği hızlı olması gerek Şimdiden Teşekkür ederim.
  13. emrethelazkopat

Ps4 mü yoksa Xbox series S mi

Arkadaşlar merhaba Size çok ufak bir sorum olucak Ben 1-2 yıllık bir süre için konsol almayı düşünüyorum,ama gamepass alıp ordan oyunları yüklemeyi düşünüyorum (Rdr2,Ac,Cod,Spiderman,Fifa vs.)bu gibi oyunları veya 1-2 sene içinde çıkacak oyunları oynamak için sizce ps4 mü tercih etmeliyim series...
  14. emrethelazkopat

Bu toplama pc yi sizce almalımıyım ? Neleri değiştirmeliyim ?

Arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar Sizce kendimce topladığım bu sistem nasıl Ryzen 7 5800x işlemci yerince i5 12600k içeren bir sistem mi toplamalıyım Beni uzun vadede götürebilecek,yüksek fps almamı sağlayacak bir sistem istiyorum Bütçem monitör harici 31K civarı sistemde önere bilirsiniz
Geri