Arama sonuçları: *

1. H

MediaMarkt DJI Osmo Action 4 Standart Paket 11.849 TL

Şimdi linki hazırlarken 12.500 TL oldu 🤦‍♂️ ama n11'de 11.750 TL. Ben şahsen hemen motora atlayıp en yakın MediaMarkt'a gidip direkt aldım.
  2. H

3000 TL'ye alınabilecek en iyi kulaklık önerisi

Kulak içi, kafa üstü farketmez kablosuz ANC'si ve müzik kalitesi fiyatına göre iyi bir kulaklık tavsiye eder misiniz?
  3. H

Youtube music bluetooth hoparlörlerden çalışmıyor.

JBL Charge 5 var ve sürekli youtube musicten şarkı dinliyorum. Bu gün hoparlöre bağlandığım halde telefondan çalıyor şarkıları. İşin ilginç yanı spotify, samsung music ve youtube'dan bir şeyler açtığımda hoparlörden çalıyor. Artı olarak telefon bluetooth ile bağlıyken youtube musicten telefondan...
  4. H

Belçika'dan hangi mağazadan laptop alabilirim?😅

Belçika'dan hangi mağazadan laptop alabilirim?😅
  5. H

Motosiklet ekipmanı için online nereden alınmalı?

Selamlar. Honda activa s 125 aldım 3-4 aydır kullanıyorum. Biraz daha para biriktirip daha yüksek modellere geçmeyi planlıyorum. Şuan için sadece kask ve eldivenim var. Güzel kaliteli çok pahalı olmayan ekipman almak istiyorum kazıklanmadan hangi sitelerden alış veriş yapabilirim? Alanya ve...
  6. H

Jabra elite 10 VS Airpods pro 2

Arkadaşlar kaliteli tws kulaklık almak istiyorum fakat 2 kulaklık arasında kaldım. Telefonum samsung galaxy note 10 lite. Bütçe olarak maksimum 10000 TL'ye çıkabilirim ( güncel dolar kuru 32 ). Sizce hangisini almayalım. Ayrıca daha farklı kulaklıklar varsa tavsiyeler açığım.
Geri