Arama sonuçları: *

• Users: Emumbad
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

45k laptopne alamalıyım

45k ya ne alabilirim indirime giren olur mu
  2. E

40-45K LAPTOP TAVSİYESİ

45K YI GEÇMEYECEK AMD İŞLEMCİLİ LAPTOP ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.
  3. E

45K LAPTOP HANGİSİNİ ALMALIYIM

BUNLARDAN HANGİSİNİ ALMALIYIM? DİĞER TAVSİYELEEDE AÇIĞIM BÜTÇE 45K https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-amd-ryzen-7-8845hs-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-83dx0094tr-p-HBCV00006YQXPQ?magaza=Hepsiburada...
  4. E

Mühendislik için laptop 40k

40k ya kadar olabilecek tercihen Hepsiburada satışı minimum 16 ram 512 ssd li mühendislikte ve oyunlarda kullanılmak üzere laptop tavsiyelerinizi bekliyorum
  5. E

Oyuncu koltuğu tavsiyesi

Merhaba, bel fıtığından dolayı belim için iyi olacak ağrıtmayacak oyuncu koltuğu arıyorum, (oyumcu koltuğu olması zorunlu değil) şimdiden teşekkürler fiyat bandı max 8k olursa iyi olur
  6. E

aliexpresste aldığım ürün gümrüğe takıldı ACİL

ALİEXPRESS ten kargo ve vergi dahil ,5037 ye ürün aldım aldığım ürünlerin 2700 t lik olan kısmı geçti fakata 2323 tl olan kısmı gümrüğe takıldı , sjms atmışlardı mailden ulaiın diye bende dönüş yaptım şunu diyor; Gümrük Müşaviri ile anlaşmanız gerekiyor. Gümrükleme yapılacak beyanname açılacak...
  7. E

13K dizüstü bilgisayar önerisi

Laptop alacağım 13k civarı olursa iyi olır, önerilerinizi bekliyorum arada oyun oynarım anacak çoğunlukla ders, video, film amaçlı
  8. E

13bin tllik yatırım

13 bin tl birikmişim var uzun vadeli ne yapmalıyım. Hisse olabilir önerdğiniz varsa, dolar altın en son seçenek
  9. E

İphone 8 mikrofon geç açılıyor

İphone 8 cihazımın aramalarda mikrofonu geç açılıyor ios sürümü 16.3 ne yapabilirim
  10. E

İphone 8 kılıf önerisi

İphone 8 aldım, ağır işte çalışıyorum telefonun darbe almasini engelleyecek uygun fiyatli armour kılıf önerilerinizi bekliyorum.(Spidegen baktimda cok pahalı)
  11. E

Pc wifi adpatürü önerisi

Yeni pc aldım, yanınada wifi adaptörü almak istiyorum,pcyle modem arasında 1 duvar ortalama 6 metre mesafe var en fazla 250-300tl olacak şekilde f/p tavsiye bekliyorum (Bluetooth olsada olur, olmasada)
  12. E

Vesta-Start 12k sistem sizce nasıl?

Itopya Dan 12ya bu sistemi aldım sizce fiyatı nasıl performansı iyi olurmu?
  13. E

Çözüldü✓ Rx 6600 vs rx 6700 Karşılaştırma

Aralarında 2k fark var, aradaki farka değermi
Geri