Arama sonuçları: *

• Users: Furkan..
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Yardım Dlss tam olarak nedir ve Frame generation farkı?

Şimdi dlss 4 tüm ekran kartlarına gelmedi mi sadece Multi Frame generation 5000 serisine geldi bildiğim kadarıyla ve ilk başta dlss FPS artırmak için gelmişti peki bu ikisi arasındaki fark tam olarak nedir anlayamadım bide her ikisinde de görüntü bozuluyor mu
  2. F

Yardım Kulaklıklar da yaptığımız ekolayzer ayarı konusunda destek

Yaptığımız ekolayzer ayarını biz FPS oyunlarinda nasıl test edebilirim ve eksik veya fazla geldi ses bana oyundayken ayarlari değiştirirsem kulaklık onu algılar mı?
  3. F

Amerika'dan alınma cihaz Türkiye'deki prizlerle uyumlu çalışır mı?

Amerika'dan bir tane laptop buldum Asus rog zephyrus g16 4080 li ama aklıma şu takıldı Türkiye'deki prizlerle şarj etmeye çalışınca sıkıntı çıkar mı?
  4. F

Yardım Güvenilir ürün kiralama siteleri tavsiyesi

Herkese kolay gelsin ben kamera,lens,dron, PlayStation,iPhone, akıllı saat vb. ürünleri kiralamak istiyorum güvenilir hangi siteler var neler önerebilisiniz?
  5. F

Yardım MSI katana A17 laptop sorusu

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-katana-17-13-nesil-core-i7-13700h-rtx4070-8gb-32gb-1tb-ssd-17-3inc-w11.html#yorumlar Burdaki laptobu almayı planlıyorum ekran kartının watt değeri 105watt 13700H,32gb ram 1tb hafıza var
  6. F

İngilizce konuşma sınavı için yardım

Yarın konuşma sınavı var bana herhangi bir yeri en az 10 cümle anlatabilir misiniz? Cümleler olabildiğince kısa olsun ezberlenecek
  7. F

Yardım YouTube için ekipman

Beyler sa YouTube video çekmek için ekipman alacam mikrofon,kamera bide ışık ne alabilirim
  8. F

Yardım 40k bütçe ile 4000 serisi laptop önerisi

Ben 40k ile 4000 serisi 32gb ramli bir laptop alacam oyun ve işlerde kullanmak için.Ayni zamanda derste calışacam.Oneriniz var mı bir kaç kişiye sordum wat değerlerine falan bak diyorlar ben kaclik almam gerekiyor işlemci ile uyumlu güzel bir öneri yaparsaniz sevinirim.Kurgu(After...
  9. F

Fujifilm M50 Kit Alınır mı?

Herkese iyi günler sahibinden Fujifilm m50 kit var çekim sayısı 1600. Yanında rode mikrofon,lens ve tripod var 8000tl kamera hakkında bilgim hiç yok sizce nasıl param güvende ile alacam.
  10. F

Yardım Sahibinden 2. El parça alımı.Yardim

bilgisayar parcalarindan anlayan arkadaşlar bana yardım edebilirmi.Sahibinden 2 el parça alacamda yardımcı olabilecekler yazarsa minnettar kalırım.Pc hakkında bilgim sıfıra yakın.Ekran kartı güncelleme bios,test etmeyi vs isleride bilen varsa iyi olur.
  11. F

Donanım haber 2. El kanalındaki 3080 ekran kartı hakkında sorum var

Herkese iyi günler.Ben 2. El ekran kartı arıyorum ve forumda su satış linkini buldum Asus RTX 3080 TUF Gaming OC V2 10GB | Sorunsuz, Temiz RTX3080 Sizce mining vs yapılmış mıdır onu nasıl anlayabiliriz.Sistem parçaları hakkında bilgim baya azda
Geri