Arama sonuçları: *

1. N

Razer Ornata V3 X Low Profile Membrane mi yoksa Logitech G123 oyuncu klavyesi mi

Dostlar merhaba iyi akşamlar. Yeni klavye almayı düşünüyorum. Yıl başından önce Logitech G123’ü almayı düşünüyordum sonra yorumlarda tuşlar bir süre sonra basmıyor demişler hep o yüzden tereddütte kalıp almadım ve fiyatı arttı şuan İtopyada tekrar indirimde. Birde Razer Ornata V3 X Low Profile...
  2. N

Arduino başlangıç için set önerisi. (Bütçe 1500-2000TL)

Herkese merhaba. Arduino seti almak istiyorum. Daha önce baskı devre yöntemi ile birkaç devre yaptım fakat Arduino ile daha önce hiç devre yapmadım. İnternette hazır setlerden hangisini alacağıma karar veremedim. Forumlara baktığımda da hazır set yerine sadece Arduino kartı alıp yanında ekstra...
  3. N

Çözüldü✓ 2000 liraya kadar SSD yada HDD

Merhaba iyi akşamlar herkese. Sistemime SSD yada HDD almak istiyorum. İlk aldığımda takılı olan M2 SSD mevcut şuan MLD marka 500GB. Uygulama ve oyun için kullanacağım. Anakartım Gigabyte B450M H 3600 MHz. Tek M2 slotu var M2 SSD alırsam 1 TB lık olanı m2 slotuna 500GB ı dönüştürücü ile...
  4. N

500-600 arası oyuncu kulaklığı

Herkese iyi akşamlar. Oyun için kulaklık almayı düşünüyorum bütçe biraz kısıtlı şuan. 500-600 lira bandında 700 e çıkılabilir belki tavsiye ettiğiniz 7.1 oyuncu kulaklığı var mı acaba? https://www.hepsiburada.com/gamepower-medusa-siyah-7-1...
  5. N

Çözüldü✓ 10-15 bin lira aralığında sistem önerisi.

Merhaba dostlar yıllardır yeni sistem almayı heves ediyorum fakat henüz almak nasip olmadı. 10-15 bin lira gibi bir fiyat var aklımda uzun süredir parça fiyatlarına bakmıyordum geçen günlerde Facebook da DA-V6 karşıma çıktı ve çok büyük bir fırsat kaçırdığımı farkettim. Parçalarını tek tek...
Geri