Arama sonuçları: *

• Users: tplberat
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

sahibinden ekran karti aldim bozuk cikti

arkadaslar ekran karti aldim rx 550 ve kutusunu acip takip pcyi calistirana kadar herseyi videoya aldim ama icimde suphe var iade edicem bugun ama adam kabul etmezse nolur
  2. T

rx 550 gigabyte ekran kartı sorunu

arkadaslar vram ya da chipset sorunu mu var ?
  3. T

rx 550 gigbyte ekran sorunu

arkadaslar yazilar garip davraniyorlar bazen kapayip acinca ekran gelmiyor. sahibindende aldim iade edeyim mi bozuk mu ?
  4. T

rx 550 o.c darbogaz sorunu

beyler x3430 var elimde ve ekran kartim yok bende rx 550 almayi planladim hem ucuz hem performansli agir oyun oynmadigimdan bana yeticektir. ama darbogazdan korkuyorum darbogaz olur mu ? bu arada diger ekran karti gtx 950 bu iki ekran kartini besler mi islemcim
  5. T

500tl bütçeye ikinci el ekran kartı

gtx 470 , hd 6790 , hd8350(fx835a) beyler lol(orta) , warband(orta) acar mi 1668350852 simdilik alicam ilerde pc alicam 1668350888 cs go , warband , valo , lol oynuyorum
  6. T

Apu sistem onerisi 5000tl

5000tl butcem var lol valo warbandi yuksekte veya orta da acsin yeter olmadi https://ty.gl/8xd6skcl2m alicam
  7. T

5000Tl bandında apu sistem

5000tl butcem var lol , valo , cs go , warband gibi oyunlari orta-yuksekte acsin yeter
  8. T

Trendyol QUANDAX Athlon 3000G Sistem Nasıldır?

https://ty.gl/8xd6skcl2m beyler 5000tl bana uygun geldi vega 3un performansini bilmiyorum. oynadigim oyunlarda orta-yuksek acsa yeter oyunlar; warband , lol , valorant , cs go fm22 , forza 4( forza da dusukte acsa yeter) depolama sorun deil hdd takicam 1668342388 ilerleyen zamanda ekran karti...
  9. T

bilgisayara ekran gelmiyor

beyler ekran karti calisiyo pc calisiyo ama ekran gelmiyor her yontemi denedim ama olmadi son olarak baska bir ekran karti takmam lazim ama bulamuyorum ne yaaliyim not:islemci de ekran karti yok
  10. T

monitor cift ekran yaptiktan sonra ikisinde de ekran gelmiyor

ilk once cift ekran denedim sonra ekranlar gitti neyse ikinci ekrani cikardim simdide ana ekranima goruntu gelmiyor. ramleri cikarip silgiyle sildim , ekran kartini cikardim denedim , satayi cikardim , bios pilini cikardim denedim yine olmadi ekran gelmiyor ne yapmam lazim q 1668286136 pc 2dk...
Geri