Arama sonuçları: *

• Users: Nutrix
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Nutrix

Bu fiyata PS5 slim mi yoksa PS5 pro mu almalıyım?

Arkadaşlar selam. KKTC'den PS5 alacağım ama aklıma takılan bir şey var. Şuan vergi iadesi ile beraber PS5 SLİM 825 lik versiyon 19.100'e denk geliyor. PS5 pro 2 tb digital 2024 ise 34300'e denk geliyor. (vergi iadesi alınca). Pro versiyona bu kadar fiyat farkı vermek mantıklı mı? Onun yerine...
  2. Nutrix

God of War Açılmıyor

Selamlar, direk konuya giriyorum. Bu gece GoW'u steam üzerinden indirdim, daha sonra ekran kartımı güncelledim ve pcyi kapatıp açıp oyuna girmeye çalıştım. Ancak oynaya basınca birkaç saniye çalışıyor görünüp tekrar oyna butonu çıkıyor anladığım kadarıyla açılmadan çöküyor. Dosya bütünlüğünü...
  3. Nutrix

Hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim?

Selamlar arkadaşlar. Altyapım 100 Mbps fiber destekliyor. Fiber kutusunun üstünde T-21 Genişbant erişim kabini yazıyor ve kablosu eve çekili durumda. Aktif olarak 100 mbps türknet vdsl kullanıyorum. Taahütlü bir pakete geçmeyi düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Ekstra olarak modem vs almam gerekli mi?
  4. Nutrix

RDR2 açılmama sorunu

Dün Epic Games'den oyunu aldım ve indirdim. Girmeye çalıştığımda rockstar games louncher yükleniyor sonra tam oyun açılıp 1 saniye sihay ekran gözüküp çöküyor. Çözümü bilen var mı?
Geri