Arama sonuçları: *

• Users: EasyShot55
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

50k ya laptop önerisi

Dostlar selamlar 50k'ya laptop alacağım. Alınabilecek en mantıklı ve sorun çıkartmayacak bir laptop önerirseniz sevinirim. Ben birkaç model baktım aşağıya linkini bırakıyorum; https://app.hb.biz/KXif2rXGR9Z1 https://app.hb.biz/pkiNS3SJtPDO
  2. E

3-5k fiyat bandında wireless kulaklık önerisi

Dostlar selamlar şu anda hepsiburada'da bazı wireless kulaklıklar indirimde. Bende almayı düşünüyorum ama kulaklıklar hakkında bilgim yok. Aşağıda linklerini verdiğim modellere baktım ama fiyatına göre hangisi iyi bilmiyorum. Rekabetçi oyunlar oynuyorum ses kasmak önemli arada müzik'de...
  3. E

Permorfans modunda ekran kartı kullanılmıyor

Merhaba arkadaşlar laptopumda oyunlarda az FPS alıyorum diye MSI Afterburner kurup değerlere bakayım dedim ve ekran kartı ve işlemci kullanımının %50'nin üzerine çıkmadığını gördüm. Bilgisayarı sessiz moda aldığımda ise performansın normale döndüğünü ama fanlar az çalıştığından dolayı ısındığını...
  4. E

Oyunlarda çok az fps alıyorum

Merhaba arkadaşlar oyunlarda az fps alıyorum oyun kasıyor diye laptopuma format attım. Ancak yine düzelmedi bende MSI Afterburner kurup değerlere bakayım dedim ve ekran kartı ve işlemcinin çok az kullanıldığını gördüm. Aşağıdaki görselde ETS 2'de en yüksek grafik ayarlarında aldığım değerler...
  5. E

Asus rog gladius 2 alınır mı?

Arkadaşlar merhaba mouse alacağım paramın boşa gitmesini istemiyorum asus rog gladius 2 alınır mı?
  6. E

laptopum fazla ram kullanıyor

laptopum fazla ram kullanıyor sadece chrome'deyken 6 ram kullanıyor. bilgisayarım 16 gb ram çözümü varmı bunun?
  7. E

Yeni aldığım gaming laptopumda performans sorunu yaşıyorum.

Laptopu yeni aldım 2-3 hafta oldu bu zamana kadar sorun yoktu ama bugün oyunlarda kasmalar (minecraft, rdr2), fps kayıpları, gereksiz fazla ısınmalar ve masaüstünde kasma sorunları yaşadım. Acaba sorun windows 11'den dolayı olabilir mi yardım edin çözümü var mı? Laptopum bu...
  8. E

Yeni aldığım gaming laptopumda performans sorunu yaşıyorum.

Laptopu yeni aldım 2-3 hafta oldu bu zamana kadar sorun yoktu ama bugün oyunlarda kasmalar (minecraft, rdr2), fps kayıpları, gereksiz fazla ısınmalar ve masaüstünde kasma sorunları yaşadım. Acaba sorun windows 11'den dolayı olabilir mi yardım edin çözümü var mı? Laptopum bu...
  9. E

Oyuncu kulaklığı önerir misiniz?

Max 1k bütcem var 7.1 oyuncu kulaklığı önerir misiniz?. Işıklı falan olursa iyi olur ama olmasada sorun yok.
  10. E

Gamepower Devour Mouse Alınır Mı?

Gamepower Devour alınır mı ya da 400 500 Tl bandında önerebileceğiniz kablosuz oyuncu mouse varmı?
Geri