Arama sonuçları: *

• Users: JustCort
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. JustCort

Akıllı Saat/Bileklik Önerisi

Selamlar, spor yaparken verilerimi takip etme amaçlı ve uyku takibi yapabilen, dışarıda telefonumu çantamdan çıkarmaya gerek kalmadan saate bakabileceğim, gelen mesajları görebileceğim bir akıllı saat/bileklik arıyorum. Apple ekosistemine uyumlu olsun diye ilk seri Apple Watchlara baktım fakat...
  2. JustCort

Format USB’m 2 Partition oldu.

Selam,W10 Format USB’si hazırladım fakat format atmaya çalışırken boot managerda iki tane gözüküyor partition 1 ve partition 2 olarak. ikisinden herhangi birini seçtiğimde de ekran saçmalaşıyor fotoğrafını ekliyorum. Fotoğraftaki Partition 1den bootlamaya çalışırken oluyor. Partition ikiyi...
  3. JustCort

Çözüldü✓ R3 3100 + RX570 Sistem Ne Kadar Eder?

Merhaba,laptop almak için sistemimi satacağım fakat fiyatını belirleyemiyorum. Sistemde hiçbir zaman mining tarzı şeyler yapmadım ve ağır kullanıma maruz bırakmadım sadece ödev yapmak ve birkaç oyun oynamak için kullandım. Özellikler: Ryzen 3 3100 (İşlemci) Rog Strix RX570 8GB (Ekran Kartı)...
  4. JustCort

7000₺ Bütçe ile Telefon Önerisi

Selam,anneme telefon alacağım maksimum 7500₺ye kadar bütçem var. Ekranının iyi olması,kamerasının iyi olması,güncel/yeni bir telefon olması ve uzun bir şarj ömrü olması önemli. Tercihen Redmi gibi markalara bakıyorum. Yurtiçi alacağım
  5. JustCort

Jabra kulaklıklarda orijinallik nasıl anlaşılır?

Selam,yaşadığım şehirde Jabra Elite 4 Active satan birisini buldum fakat ürünün faturası yok,ürünün orijinal olduğunu söylüyor. Kulaklığı almak için buluşacağız bugün ve test edeceğim,orijinalliği anlamak için Jabra marka kulaklıklarda en iyi yöntem nedir?
  6. JustCort

IOS 16 yüklenmeli midir?

Arkadaşlar selam,elimde bir IPhone 11 var ve şuanda 15.5 sürümünde aldığımdan beri güncellemedim telefon yavaşlar diye fakat şu son zamanlarda IOS 16 ile gelen özelliklerden bir kaçına ihtiyacım oldu. Bazı kişiler güncellemeden sonra bataryalarının daha kötü bir performans sunduğunu,bazı kişiler...
  7. JustCort

1000₺ Kulaklık Tavsiyesi

Arkadaşlar selam,sadece ve sadece müzik dinlemek amacıyla bir kulaklık arıyorum. Bütçem 1.200₺’ye kadar çok hafif esneyebilir. Kablosuz,kulak içi ve tasarımı da kötü olmayan bir şey istiyorum çünkü genelde dışarıda kullanacağım. Müziği gerçekten iyi dinletebilen bir kulaklık istiyorum. Gürültü...
  8. JustCort

Websitesi nasıl kurulur?

Merhaba,ben arkadaşlarımın gazına gelip saçma sapan bir domain satın aldım. Boşa gitmemesi için bu websitesini blog tarzı bir şeye dönüştürmek istiyorum fakat nasıl yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok domaini aldıktan sonra ne yapılmalı? Natro.com’dan aldım domaini
  9. JustCort

Mizar MZ60 vs Magic Refiner RK68|Hangisi Alınmalı?

Arkadaşlar selam,klavye arıyorum bütçem 500 civarında hafif esneyebilir,ileride switch değişikliği vs. yapacağım için hotswap olması önemli Mizar MZ60 piyasada düzgün fiyatta bulamadım genelde 750-800 civarında ilanlar görüyorum. Bugün Amazon’da gezerken bu klavyeye denk geldim fakat markasını...
  10. JustCort

UEFI Yazdırma Sonradı USB Bellek Kullanamama Sorunu

Merhaba,kendi bilgisayarımdan W10 UEFI yazdırdım fakat yazdırma işlemi bittikten sonra bilgisayara USB bellek taktığım zaman içi boş gözüküyor ve içerisinde kısayol oluyor kısayola tıkladığımda beni bilgisayarımın belgeler kısmına gönderiyor. 3 farklı USB ile denedim. Ne yapabilirim daha önce...
  11. JustCort

MBR Şekilde Windows Kurmak Doğru Mu?

Merhaba,eski laptopuma Windows 10 kuruyorum “Eski” BIOS sürümünü kullanıyor UEFI değil. Rufus üzerinden MBR şeklinde yazdırdım USB belleğime,bir sıkıntı olmadan kurulur değil mi çünkü okuduğum bir kaynakta bu BIOS için MBR olması gerektiği yazıyordu.
  12. JustCort

Eski BIOS modu UEFI Windows Kurulur Mu?

Selamlar Acer Aspire 5755g laptopa ssd takacağım bios modu eski diyor. Windows 10 uefi kurmak istiyorum kurabilir miyim? Anakart: Intel HM65
  13. JustCort

HDD Format Atılmadan Sıfırlanabilir Mi?

Merhaba,eski laptopuma SSD aldım SSD’ye sıfırdan Windows kuracağım fakat HDD’nin içerisinde de Windows var. SSD’ye Windows’u kurduktan sonra HDD’yi tamamen sıfırlayabileceğim bir yöntem veya uygulama var mı?
  14. JustCort

Çözüldü✓ CD-Rom Yerim Kaç CM?

Merhabalar,babamın eski laptopunun CD bölümüne SSD takacağım fakat kaç mm almam gerektiğini çözemedim. Uçtaki siyah plastik kısım eklendiğinde 14 santim,sadece metal kısım olduğunda da 12.5 santim çıkıyor mezro ile. Ayrıca sata girişi alacağım kızak ile uyumlu olur mu? SSD’nin 2’5 olması bir...
  15. JustCort

6000₺’ye Kadar Telefon Önerisi

Selamlar,babama telefon alacağım 6000₺ye kadar bütçem var. Ekranının iyi olması,NFC özelliği olması,kamerasının idare eder olması ve uzun bir şarj ömrü olması önemli Samsung’un büyük bir haterı babam o yüzden Samsung olmazsa iyi olur :D. Tercihen Redmi gibi markalar olursa güzel olur.
  16. JustCort

120GB SSD Önerebilir Misiniz?

Selamlar,sadece ders dosyalarımın vs. bulunacağı içine MacOS kuracağım bir SSD almak istiyorum. Piyasadakilerin çoğu kronik sıkıntılı vs. olduğu için pek güvenemedim bir sorayım dedim. Bu ya da bu nasıldır,puanları yüksek ve fiyatları oldukça uygun geldi. Maksimum 300 lira bandında ne...
  17. JustCort

Borsa Yatırımları Nereden Yapılır?

Merhaba,S&P 500 alacağım fakat bu konuda hiçbir şey bilmiyorum teknik anlamda nerden alabilirim? Apple’ın kendi borsa uygulamasından satın alabilir miyim?
  18. JustCort

Bu özelliklerde bir laptop var mıdır?

Ekteki özelliklerde bir laptop arıyorum,içine Big Sur kurmayı planlıyorum. Sadece ders çalışmak için kullanacağım belki arada dizi-film. Eski olması veya 2.el olması önemli değil tek önemli olan kaba durmaması çünkü sürekli kütüphaneye vs. taşıyacağım. 1668553057 Yok mudur?
  19. JustCort

MacOS Minimum Gereksinimler Neler?

Merhaba,laptop alıp MacOS kurmak istiyorum minimum gereksinimlerin neler olduğunu bilen var mıdır? MacOS konusunda bilgili olan kişileri etiketleyebilir misiniz?
  20. JustCort

MacOS kurup sadece ders için kullanabileceğim ince laptop var mıdır?

Selamlar,biliyorsunuz macbook fiyatları malum o yüzden daha ucuz bi alternatif arıyorum yazın ders çalışmak için. çok kaba durmayan,aşırı kalın olmayan,MacOS’in akıcı çalışabileceği bir laptop öneriniz varsa alabilirim. Eski model olması ya da 2. el olması falan umrumda değil sadece çok aman...
Geri