Arama sonuçları: *

• Users: yasinskrrt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yasinskrrt

Sağlıkçı abilerim bakabilir mi.

Değerler nasıl. Risk değerleri çok mudur. Yaş 19 boy 190 kilo 90-92 civarı
  2. yasinskrrt

Chevy aveo 2008 model Alarm hassasiyeti sorunu

arkadaşlar 2008 model aveomuz var. Bu aracın alarm sorunu var, arabayı kitlediğimizde birkaç dakika veya saat içinde ötmeye başlıyor, bazen de aynı saatte öttüğü de oldu, Bu neden oluyor? çözümü nedir nasıl çözebiliriz?
  3. yasinskrrt

xDrive AKINCI mı daha uygundur yoksa hawk fab'lar mı?

arkadaşlar boy 190, kilo da 90, hangisini alsam benim için daha uygun olur? iki koltuk da 190 gösteriyor, dayanıklılık ve konfor açısından hangisi daha iyi veyahut kalitelidir?
  4. yasinskrrt

gümrük sorunu çıkar mı?

Beyler ben aliexpressden 5 tane ürün siparişi verdim. Bizim kanunlarda da maksimum 5 ürün getirilebilirmiş. Bir de ben aliexpressden ayrı olarak, Hepsiburada'dan da ürün sipariş ettim, etti 6 sipariş, biliyorsunuz ki Hepsiburada'nın da yurtdışı bağlantısı var bayadır, ama okuduklarıma göre...
  5. yasinskrrt

Çözüldü✓ RDR2 oynarken PC birden dondu

Arkadaşlar sistemi alalı 6 ay oldu. Az önce RDR2 oynuyordum. Oyun birden dona kaldı, monitörde siyah ekran oldu, bende kasanın reset tuşuna bastım, PC kendini yeniden açtığında ana kartta kırmızı CPU hatası yazıyordu, bende kapattım geri kablosunu çektim açmadım bekliyorum şimdi de foruma...
  6. yasinskrrt

Battlefield 1'de basılı nişangah

Beyler bf1de basılı nişangah kullanıyorum (normalde) basılı tutunca nişangaha, sıkamıyorum sıkmıyor. Ben mouse'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü macro tuşu ateş ediyor tek. Normal atış tuşu onun yanında devre dışı kalmış, nasıl düzeltilir?
  7. yasinskrrt

MSI H610M-G ethernet sürücüsünü atabilir misiniz acaba?

Böyle kaldım vallahi internete bağlanmıyor.
  8. yasinskrrt

LED kablosu nereye takılır?

Anakarta takılmıyor mu? 1669927782
  9. yasinskrrt

1000-1200 arasında boş mesh kasa önerisi

Soğutması iyi, Belirttiğim fiyat aralığında kaliteli kasa önerebilir misiniz?
  10. yasinskrrt

Çözüldü✓ Önerebileceğiniz PSU

1000 TL'yi geçmeyen 650W civarında bir PSU'ya ihtiyacım var. Önerileriniz nelerdir?
  11. yasinskrrt

MSI Mag A650BN 650W nasıldır?

Sorum başlıkta.
  12. yasinskrrt

RTX 2060 MSI 12 GB VENTUS nasıldır?

Arkadaşlar yeni sipariş verdim. Şahsi fikirlerinizi merak ediyorum. Sizde varsa nasıldır? Artıları ve eksileri nelerdir?
  13. yasinskrrt

Aralık ayında indirimler ne zaman gelir?

Arkadaşlar Aralık ayının sonlarına doğru PC toplayacağım. Bilgisayar parçaları için, bir bilginiz var mı?
  14. yasinskrrt

Monitörlerde ölü piksel

Beyler şu monitörleri az araştırdım, pahalısından ucuzuna ölü piksel sorunları var. Ben asus tuf gaming vg249q1a sipariş ettim yakında elimde olur. Çoğu yorumlarda ve forumda da ölü piksel sorunu yaşayan insanlar var. Çıkarsa değişim yaparlar mı?
  15. yasinskrrt

13000 TL'ye itopya'dan sistem

13000Tlye itopyadan sistem, donanım arşivinin yeni bir kampanya PCsi de olabilir. Siz ne diyorsunuz beklemeli miyim. çok kararsızım bu konuda. normal toplamak istesem, RTX 3050li bir sistem (RTX3050 ile amd işlemcili bir sistem arıyorum) siz ne diyorsunuz.
Geri