Arama sonuçları: *

• Users: Fatiho7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

İade talebine değişim isteyebilirmiyim

Yağmurda şimşek yüzünden modemin yanmıştı garantiye gönderdim penta servisi iade mesajı atmış ama geçen sene aldığım fiyata bu sene tekrar aynı modemden alma şansım yok değişim talebinde nasıl bulunabilirim ?
  2. F

Apple watch kaç lira eder

21 ay garantili apple watch 8 45 mm siyah 9 ay daha kaskosu var acaba kaç liradan satılır
  3. F

Apple watch 41 vs 45 mm

Mediamark dan Apple Watch 8 41 mm almıştım 3 taksit ama küçük oldu mağazadan değişim talebi oluşturup farkını vererek 45 mm alabilir miyim acaba iade etsem 3 taksit olarak geri döneceği için iade etmek istemiyorum , iade değişim şartlarında bu yazıyor ama genelde mağazada farklı oluyo bu süreç
  4. F

Sistemim ne kadar eder ?

Arkadaşlar ne kadara gider acaba sistemim bazı parçalar daha 1 aylık İşlemci : Ryzen r5 5600 garantili Anakart : Asus rog strix b450-f gaming Ram : G skill trident z 16gb 3200 mhz Ekran kartı : Sapphire rx6700 garantili Power : Thermaltake smart rgb 80 plus 600w M2 ssd :Crucial p3 500 gb...
  5. F

Sistemim ne kadar eder ?

Arkadaşlar sistemim ne kadar eder acaba
  6. F

Sistemim ne kadar eder ?

İşlemci r5 3500 Anakart gigabayte a520 m-k v2 0 garantili kutulu Ram gskill 8x2 16 gb 3200 mhz 0 garantili kutulu Ekran kartı asus rx550 2 gb 6 ay falan kaldı garantisi Kasa power boost vk-p15b 600w 80 plus garantili kutulu 0 Ssd toshiba ocz 256 gb Arkadaşkar bu sistem ne kadar eder anakart...
  7. F

DA-C4 Yeni sistem özelleştirme

DA-C4 yeni sisteme yetişemedim özelleştirmede işlemciyi 5600 ssd yi 1 tb yaptım 14.900 oldu Fiyat pahalı mı normal mi iptal etmelimiyim ?
  8. F

Iphone 13 ne kadar eder ?

Tr cihazı aralık ayında garantisi bitiyor pil sağlığı %90 ne kadar eder ?
Geri