Arama sonuçları: *

• Users: sawgent
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

13600k için sıvı soğutma tavsiyesi

Herkese merhaba.13600k işlemci için sıvı soğutma alıcam aklımda deepcool lt520 almak var ancak aklımda bazı soru işaretleri var..youtubeda izlediğim test videolarında lt520 stress testlerinin bazılarında 80 dereceleri geçmiyorken bazılarında 100e çıktığını görüyorum...240mm lik bir soğutucu...
  2. S

Yardım LOL fps düşüşü sorunu

240fps sabit oynuyordum normalde bire sıkıntı olmuyordu 1 haftadır fps 220lere düştüğü zaman ekranda kararmalar ve droplar meydana geliyor grafikleri düşürüncede durum aynı ancak nvdiadan g-sync devre dışı bırakınca drop ve kararma düzeliyor ama fps düşüşü yinede devam ediyor nvdia ayarlarım...
  3. S

30k sistem toplama tavsiyesi

Arkadaşlar herkese selam youtuber için render ve adobe uygulamaları için sistem toplamak istiyorum oyun oynanmayacak çok kasa için 30k bütçem var intel işlemcili olursa iyi olur aklımda 13400f var hazır sistemde olabilir toplatılmış şekilde sipariş verilicek bu yüzden sinerji itopya incehesap...
  4. S

Yardım Crysis 3 Remasterad Experience'da gözükmüyor

Crysis 3 Steam versyonu NVIDIA sitesinde desteklediği yazıyor ama Experience'de bir türlü gözükmüyor. Dosya yolunu vs ayarladım ancak yine de olmadı diğer tüm oyunları görüyor.
  5. S

35k bütçe hazır sistem tavsiyesi

Arkadaşlar 35k bütçe var rekabetçi oyunlar oynanıcak genellikle birkaçta hikaye oyunu ileride yükseltme yapılmayacak uzun süre götürücek montajı yapılıp gönderilicek sistem arıyorum aşağıda gamegarajdan bir sistem dizdim sizce fiyatına uygunmu ve sizin öneriliniz nelerdir ?
  6. S

Mystic Light ile RAM rgbleri nasıl kontrol edilir?

Anakart:MSI mag tomahawk z790 ddr5 ram:kingston fury renegade 2x16 6400mhz cl32 Arkadaşlar RAM'larin RGB'sini MSI Mystic Light üzerinden kontrol edemiyorum Fury CTRL yazılımından kontrol edilebiliyor Mystic Light ile RAM'larin kontrolünü sağlamanın bir yolu var mı?
  7. S

Asus pg27aqdm monitör ayarları hakkında

Monitörün sistem ayarlarında ekran hareketi diye bir ayar var youtubede bazı test videolarında bu ayar kapalı tutulmuş varsayılan ayarlarda orta ayarda geliyor tam olarak işlevi nedir bu özelliğin ve hangi ayara alınması gerekir ?
  8. S

M2 Veya Sata Önerisi

Arkadaşlar sistemimde halihazırda kingston fury renegade(7300mb-7000mb) 1tb performans ssd mevcut hikaye oyunları(online oynamadığım oyunlar)-filmleri-videoları yüklemek için kullanmak üzere 4tblik bir disk almam lazım düşük okuma hızlı m2 ssd ile sata ssdlerin fiyatı aynı nerdeyse...
  9. S

Windows 11 uygulamaların simgesi kayboluyor

Arkadaşlar ekran görüntüsündeki gibi bazı uygulamaların simgesi ara ara kayboluyor uygulama çalışıyor sıkıntı yok ancak kısayolun dosya konumundada uygulamanın orjinal simgeside bu şekilde kaybolmuş durumda yeniden başlatıncada durum aynı nedendir bilen varmı ?
  10. S

eFootball 2023 analig modu nezaman gelicek?

Bu konuda cok arattım ama herhangir yerde bilgiye denk gelemedim 2023te cıkıcak denmiş bilgisi olan varmı ?
  11. S

Asus PG27AQDM oled monitördeki ms normal mi?

Üreticinin sayfasında 0.0.3 ms gtg diye geçiyor ufotest sitesinde 3.8ms mprt değeri veriyor normal mi ?
  12. S

3pinli fan nasıl kontrol edilir

HAF500 kasaya ve MSI Z790 Tomahawk DDR5 anakarta sahibim. Kasanın önündeki 200mm 2 adet fan, 3pinli kasanın kendi fan kontrolcüsü var. 3 pinli fanları kontrol edebilmem mümkün mü Anakarta system fan girişlerine falan taksam?
  13. S

Pazarama güvenilirmidir?

Aşağıdaki monitörü alıcam hangi satıcıdan almalıyım hepsiburada materia satıcısı güvenilir mi? yoksa pazarama sitesindenmi alayım pazaramadaki satıcı aynı zamanda teknosa mağazasıda var? https://www.epey.com/monitor/viewsonic-xg271qg.html
  14. S

8bit+FRC ile 8bit arasında fark hissedilirmi?

Bazı monitörler 8bit+frc(1.07milyar)renk derinliğine sahip bazılarıda 8 bit arasında çok fark oluyormu? birde 240hz monitörde 8bit +frc kullanabilmek için yineleme hızını düşürmek gerekiyormuş sanırım 240hzde sadece 8bit veriyormuş sıradan kullanıcıyım arasındaki fark çok etkilermi?
  15. S

4080 13700K için monitör önerisi

Arkadaşlar 2K 240Hz ya da 4K 144Hz monitör düşünüyorum. FPS ve rol oyunları oynuyorum, film dizide izliyorum. Aynı zamanda hangi tür monitör almalıyım? 144Hz ile 240Hz farkı çok hissettirir mi? İki türde de önerilerinizi bekliyorum.
  16. S

Netsipariş güvenilir mi?

Site güvenilir mi? arkadaşlar aşağıdaki ekran kartını alıcam sıfır orjinal ürünmüdür? https://www.netsiparis.com/gigabyte-rtx-4080-gaming-oc-16gb-gddr6x-256-bit-rgb-led-nvidia-ekran-karti-gv-n4080gaming-oc-16gd?ref=akakce&v=1.11.2
  17. S

Hangi 4080i almalıyım?

Arkadaşlar şu 3 marka arasında kaldım genelde galax öneriyorlar msı ventus 3x nasıldır alınır mı? yoksa galax yada gainward alıcam palit biraz tuzlu geldi yoksa gamerock alıcaktım bu markalar sizce nasıl kalitelimidir gönlüm msı dan yana ama diğer 2 modelde markaların tepe modeli...
  18. S

70K Sistem toplama hakkında

Gamegarajdan Topladığım sistem aşağıda bugün 2k 240hz monitörde kullanacağım sipariş vericem toplam 70k tutuyor upgrade yapılmıcak sistemde uzun süreli olsun istedim bazı noktalarda kararsızım şöyle: 1-PSU olarak aynı modelin 850w alabiliyorum 1000w fazlamı gelir yoksa tammı olur bilemedim...
  19. S

Yardım Msı z790 anakarta ram uyumu

Arkadaşlar elimde 13900k ve MSI Carbon Z790 DDR5 anakart var 2x16 32 GB RAM alacağım ancak web sitesinde desteklenen RAM bilgilerine baktım ama pek bir şey anlamadım 2x16 olacak şekilde en fazla kaç MHz'ye kadar RAM destekliyor bu anakart almayı düşündüğüm ram gskil z5 2x16 7200mhz cl34 ram? 4x...
  20. S

MSI vs Viewsonic monitör

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/742429-856281/viewsonic-xg271qg_msi-optix-mag274qrx/ Hangisini tercih etmeliyim sizce kalite açısından ikiside 2k 240hz msı bazı yerlerde va panel diye geçiyor bazı yerlerde ıps diye çözemedim oyun ve film amaçlı kullanılıcak uzun yıllar götürücek bir...
Geri