Arama sonuçları: *

• Users: Ron Kray
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Yardım Resident evil requiem oynarken fg 4x acamıyorum

resident evil requiem alıp indirdim 5080 ekran kartı ile oynuyorum millet fg4x acıp cok rahat akıcı oynayabiliyor ancak bende amd nin fg si gözüküyor ekran kartı son sürüm nedenini çözemedim fikri olan var mı
  2. R

Asus rog strix 4080 super cok ısınıyor

Asus rog strix 4080 super var elimde furmark testinde fanlar %100 çalışıyor durumda hotspot 100 110 arası gpu temp ise 71 derece oluyor önceden daha azdı ve bu kadar gürültülü değildi garantiye yollamalı mıyım bi fikri olan varsa yardımcı olabilir mi ?
  3. R

Yardım 9700x için anakart önerisi

9700x alıcam onun için bir anakart önerir misiniz bütçe max 7.5 8 daha uyguna varsa onlar da olur
  4. R

Öneri 4070 ti supere işlemci önerisi

Arkadaşlar elimde 5700x3d var 1080p oynuyorum hep fps oyunları tercih ediyorum warzone ve cs 7800x3d ve 9800x3d cok gereksiz pahalı onlar yerine 13 14 k bandında beni 1080p de idare edecek ne önerirsiniz
  5. R

Yardım Asus Tuf Gamıng B650M-Plus bu anakart ile 9800x3d taksam sıkıntı yaşar mıyım ?

Asus Tuf Gamıng B650M-Plus anakarta 9800x3d taksam bios güncellemesi yapmadan açabilir miyim yada performans kaybı yaşar mıyım bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  6. R

Yardım 9800x3d nin fiyatı düşer mi ?

23.560 tl ye 6 ay taksitle alabiliyorum fiyatı düşer mi beklemeli miyim sizce
  7. R

Öneri 7800x3d fiyatı düşer mi şimdi alınmalı mı?

Elimde 5700x3d var anakart ram işlemci satıp 7800x3d almayı düşünüyorum 9800x3d cok pahalı sizce beklenmeli mi fiyatı düşer mi ne diyorsunuz?
  8. R

Yardım R5 5600 Işlemci 3 Çekirdek Gözüküyor

işlemci bugün elime geçti 4400 ghz calısıyor bi problem yok ancak cekirdekleri 3 olarak gözüküyor görev yönetcisinde ise 3 cekirdek 6 mantıksal olarak gözüküyor bios update yaptım gene düzelmedi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim driverlar tam anakar asus b450 mk2
  9. R

Çözüldü✓ Arctic II 360 3200 tl ye alınır mı?

3500 TL bütcem var bu model inventusun sitesinde 3250 tl sıvı sogutma istediğimden ve bilinirlik açısından almayı düşünüyorum sizce nasıl?
  10. R

Bu monitör alınır mı ?

Dell G2524H bu model alınır mı elinde olan arkadaşlar fikir verirse sevinirim
  11. R

Öneri Full Hd 240 280 Hz Monitör Arıyorum

Güzel bir sistemim var ve fps oyunları oynuyorum sadece wz valo cs 2 tarzında onun için monitör almayı planlıyorum 280 olursa daha iyi olur bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
  12. R

glorious model o wireless için mousepad önerisi

1k civarında bir bütcem var fps oyunları oynuyorum genelde valo warzone cs mouse:glorious model o wireless
  13. R

Yardım Glorious model o wireless farenin yan tuşları çalışmıyor yazılımsal olabilir mi?

glorious model o wireless mouse almıştım yan tuşları calısmıyor yazılımsal olabilir mi bilen varsa bi yardımcı olursa sevinirim
  14. R

Asus b450 Mk-2 anakart ile ryzen 7 5700x3d çalıştırırsam problem yaşar mıyım ?

Elimde r5 5600 var artic liquid frezer 2 var sogutucu olarak ancak vrm olarak fazla ısınacagından anakart değişmem gerekir mi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Geri