Arama sonuçları: *

• Users: Allerenoo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

PC içinGamepad alacağım tavsiye istiyorum.

Arkadaşlar merhaba öncelikle iki tane gamepad arasında kaldım birincisi ; msi force GC30 V2 modeli https://www.sinerji.gen.tr/msi-force-gc30-v2-white-gamepad-p-41794?utm_campaign=akakce&v=1.84.9 ikinicisi ise Monster pusat...
  2. A

3600/3200 mhz 32gb ram önerisi

Arkadaşlar merhaba 32gb rame geçmek istiyorum tavsiye edebileceğiniz 3600 ya da 3200 mhz RGB ram var mıdır 3000tl ye kadar çıkabilirim ? İşlemcim ryzen 5 5600 . Anakartım asus prime b550 m-k 4 ram slotu var
  3. A

Çözüldü✓ sistem açılışta monitörde çizgiler oluyor

Bilgisayarı ilk açtığımda bir 10-15 dakika görseldeki gibi çizikler ortaya çıkıyor. Bunun PC kaynaklı mı monitör kaynaklı mı olduğunu öğrenmek için PC'yi açık bırakıp monitörü kapatıp açtım yine aynı problemle karşılaştım. Kabloda mı sorun acaba diye kabloyu değiştirdim sorun devam etti. Ekran...
  4. A

Tüm sistem gereksinimleri karşılıyorum ama w11 geçemiyorum

Arkadaşlar merhaba, Sistemim tüm sistem gereksinimlerini karşılıyor ( PC sistem durumu denetimi uygulamasından test ettim) ama windows update kısmında bu bilgisayar w11 çalıştırmak için minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor yazıyor. Dünden beri internette araştırıyorum ama bir sonuç...
  5. A

Çözüldü✓ Sıvı soğutma tavsiyesi verebilecek var mı

arkadaşlar 3000tl ye kadar 2x120mm sıvı soğutma arıyorum kullanan tavsiye edebilecek var mı ?
  6. A

5600x 3.7 ghz de çalışıyor sürekli

Merhaba arkadaşlar, Benim işlemcim r5 5600 oyunlarda 4400 mhz'de çalışıyor yani kendi maksında çalışıyor gayet normal bir şekilde. Arkadaşımda ryzen5 5600x var 4600 çalışması gerekirken her zaman base hızı olan 3700 de çalışıyor anakartı b450 olduğu için mi acaba?
  7. A

lol yeni güncellemeyle hata

Lol yeni güncellemesinden sonra '' system error a critical error has occurred and the process must be terminated lol '' şöyle bir hata almaya başladım arkadaşlar başka alan var mıdır ya da çözümünü bilen. işlemcim 5600 ekran kartım 6700xt
  8. A

ARGB nasıl ayarlanır

https://www.garajonline.com.tr/darkflash-dlx21-mesh-mid-tower-80-argb-atx-650w-psu-siyah-kasa yukarıda linkte bıraktığım kasaya sahibim. ana kartım da aura sync destekli bir asus anakartı ayrıca tüm ekipmanlarım asus. Soruma gelecek olursak Armoury crate uygulamasından kasa fanının renklerini...
  9. A

Radeon WattMan bildirimi

Beklenmeyen sistem arızasından ötürü varsayılan Radeon WattMan ayarları geri yüklendi arızası Arkadaşlar Uncharted oynarken oyun kilitlendi ve kapandı geri bildirim sayfası açıldı sonra radeon software açınca böyle bir bildirim aldım durumu bilen aydınlatabilir mi acaba ? Sistemim: ryzen5 5600...
  10. A

oyunfor güvenilir mi

Arkadaslar oyunfor.com güvenilir bir site mi daha önce kullanan oldu mu? hogwarts legacy almak istiyorum kredi kartına en az vade farkı koyan olarak bu siteyi buldum. Cevaplarsanız çok sevinirim.
  11. A

CRYSIS 3 Remastered ray tracing

Öncelikle hepinize iyi akşamlar dilerim. başlıkta crysis 3 yazdım ama 2. oyunda da aynı hatayla karşılaştım. Crysis remastered serilerinde Ray Tracing'i açılınca oyun anında kapanıyor bunun sebebini bilen ya da daha önceden yaşamış birisi var mıdır acaba. Benim teorim oyun sadece Nvidia RTX'e...
  12. A

Xbox Gamepass Türkçe yama / dublaj

Arkadaşlar Xbox Gamepasste bulunan oyunlara Türkçe yama yapabiliyor muyuz? mesela ben plague tale : Requiem' e Türkçe yama yapmak istiyorum bilgisi olan var mı acaba ?
Geri