Arama sonuçları: *

• Users: votakeee
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

30.000 TL oyuncu laptopu önerisi

Merhaba, üniversiteye gideceğim. Hem oyun hem de gündelik iş için Gaming laptop alacağım 30k bandında bütçem var 30 olur 35 olur farketmez 30 bandında yeterli Isınmayan sorunu olmayan bir laptop öneriniz var mı?
  2. V

Yemek Sepeti dolandırıldım

Bu gün saat 12 de çiğ köfte siparişi verdim saat 4 olacak hala teslim edilmedi ve 10 dk önce baktığımda teslim edilmemesine rağmen teslim edildi yazıyor müşteri temsilcisine bağlandım birsey yapamayacağını söyledi hem param gitti hem 4 saatim hatta bi temsilci direkt yüzüme kapattı.
  3. V

Temu Bozuk Mouse Yolladı

Merhaba 15 gün önce temu üzerinden ajazz aj159 pro aldım ve mouse bozuk dongle a bağlanmıyor ve dongle ın üzerine taktığım zaman sarjda olmuyor kullanım kılavuzuna baktığımda mouse ile dongle eşleştirin diyor eşleştirdiğimde 2 saniye calısıp gidiyor yine iade ederken vergide iade olmuyor...
  4. V

Oyuncu Koltuğu Önerisi

4 e kadar cıkarım önerilerinizi bekliyorum.
  5. V

17000 TL Ekran Kartı Önerisi

Merhaba ekran kartı alacağım 17kdan fazla bütçem yok 1000 TL bile fazla verecek bütçem yok RTX 4060 Ti alacağıma RX 6800 XT almayı düsünüyorum eski yeni olması pek önemli değil şu anki kas gücü önemli benim için sizin düsünceniz nedir? İşlemcim İ7 12700K...
  6. V

Keycaps uyumlu Tkl/87 tuş mekanik klavye önerisi

Merhaba, ben keycaps takabileceğim 87 tuş TKL ucuz mekanik klavye arıyorum. Gamenote KB857l gibi öneriniz var mı? 400 450 TL bütçem var.
  7. V

Endgame Xm1r Alınır mı?

Merhaba ben kuzenimin Xm1r mouse u ile Benim G Pro Wireless ımı takaslamayı düşünüyorum sizce mantıklı mı artık sıkıldım G Pro dan Elim 18x9 Palm tutuyorum
  8. V

Endgame Xm1r Alınır mı?

Merhaba ben kuzenimin Xm1r mouse u ile Benim G Pro Wireless ımı takaslamayı düşünüyorum sizce mantıklı mı artık sıkıldım G Pro dan Elim 18x9 Palm tutuyorum
Geri