Agv k1 s uyumlu uygun fiyatlı visor arıyorum inanilmaz pahalı visorler siyah, renkli olabilir fiyat performans uzmeyen bir visor önerirseniz sevinirim.
İlk motorum olacak başlangıç olarak kullanacağım, drift l yi vatanı gibi savunuyorlar ama kronigi çok diyende var tvs onerende çok oldu onunda fren ve titreme sorunu varmış bilemedim bilen arkadaşlar yorum yaoarsa sevinirim.
https://www.hawkchair.com/urun/fab-v4-kumas-oyuncu-koltugu
https://www.xdrive.com.tr/xdrive-toryum-profesyonel-oyuncu-koltugu-mavi
Arada kaldım bu fiyat bandında başka öneriniz varsa alabilirim ofis koltuklarıda olabilir.
Rahat olması terletmemesi önemli belimi boynumu ağrıtmamasi yeterli bu etmenler olduğu sürece görüntünün önemi yok arkadaşlar sizce bunlardan hangisini alayım Ikea onerecekler maalesef o kadar param yok
Koltuk alacağım ama çok pahalı oyuncu koltukları ofis koltuklarıda rahat diyen oldu fakat bilemedim çok bütçe ayırmak istemiyorum herhangi ofis koltuğu önerisi olursa sevinirim
Gençler ben sadece bisiklet sürdüm hiç motora binmedim arkadaşlar pcx önerdi hem satılması kolay hemde başlangıç için rahat dendi siz ne düşünüyorsunuz?
AMD 6700xt ekran kartı driver güncellemesi yaptıktan sonra monitör altında Çizgi ile karşılaştım diğer forumlarada baktım format alınca düzeliyor diyorlar format dışında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar selam ben vergi indiriminden faydalanıp bir telefon alacağım ama benim için önemli olan şey kamerası iyi olsun hızlı olsun telefondan oyun oynamıyorum en öncelikli konu kamera ve telefonun yavaşlamaması önerilerinizi bekliyorum...
arkadaşlar yatırımlık bıçak alacagım fakat 2 tür arasında kaldım artması muhtemel, kullanırken pişman etmez dediğiniz bıçak hangisi yardımcı olursanız sevirim
Merhaba arkadaşlar kemana merakım var fakat nasıl marka nasıl bir keman alacağımı bilmiyorum keman bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Bütçe: 3k
Arkadaşlar b550mk ana kart ve ryzen 5 5600 ekran kartı 6700xt lolde full ayar 200-300 FPS alıyorum arkadaşlarımdaki işlemcide aynı fakat 850-900 arasında FPS alıyorlar sebebini çözemedim gitti yardımcı olabilecek arkadaş olursa çok sevinirim çok canımı sıktı bu konu
Arkadaşlar 500tl bütçem var ikinci el veya sıfır klavye önerisi lazım maalesef daha fazla bütçem yok ama kampanyalı, yüksek fiyattan düşmüş klavye olursa belki bütçe biraz yükselebilir.
Selam Arkadaşlar, Normal fiyatı 800-900 TL olan "ID-COOLING SE-224-XT" kırmızı LED modeli 638 TL'ye düşmüş işlemci soğutma konusunda gerçekten çoğu sıvı soğutmaya taş çıkaran bir model kendimde bir adet aldım işlemci sıcaklığı konusunda sıkıntı yaşayan ve ihtiyacı olanlar kaçırmasın derim...