Arama sonuçları: *

• Users: ÜmitYlmz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ü

Corsair HS80 wireless telefona bağlanıyor mu

Arkadaşlar kulaklığı normalde pcde kullanmak için aldım ama telefonada bağlanıyor mu ? İnternette bişi bulamadım.
  2. Ü

Erzurum'da Yaşayan Birisi Yardımcı Olabilir mi?

Arkadaşlar erzurumda ulaşım hakkında bilgiye ihtiyacim var ona göre ev tutucam, yardımcı olursanız çok sevinirim.
  3. Ü

Acemi birliğine giderken alınması gerekenler

Arkadaşlar 14 Kasım da yedek astsubay olarak Ankara'ya acemi birliğine gidiyorum. Askerlik yapan arkadaşlarım yanımda bişi götürmeme gerek olmadığını söylüyor herşeyi orda veriyorlarmış, sizin kesin bunu götür dediğiniz şeyler var mı?
  4. Ü

4825tlye bu klavye alınır mı

Arkadaşlar beyaz bir klavye almak istiyorum almışken kablosuz olması da işime gelir. Geri ödemeyle birlikte 4825tlye geliyor sizce bu alınır mı yoksa daha iyi bir klavye önerebilir misiniz...
  5. Ü

25k Bütçe iş için notebook önerisi

Arkadaşlar iş için 25k bütçeye notebook almayı düşünüyorum. Yurt dışından da getirtebilirim bu fiyata önerebileceğiniz neler var...
  6. Ü

Yeni aldığım sistemde bazı oyunlar takılıyor

arkadaşlar yeni sistem aldım oyunda 600 fps falan alıyorum ama sürekli takılıyor oyun. Fps dropda denmez çünkü fps düşmüyor sadece oyun takılıyor. İşlemci ve ekran kartı amd, acaba bunlarda bir ayar mı yapmam lazım?
  7. Ü

İtopyadan Aldığım Sistem İçin Onarım Parası İstiyolar

İtopyadan yeni sistem aldım. Elime ulaştıktan sonra ethernet kablosunu görmediği için sistemi teknik servise verdim. Onarım değil değişim istiyorum dememe rağmen onarım yapmışlar. Şimdi de onarım için para istiyolar. Yani kısacası bozuk gönderdikleri ürünü tamir edip benden para istiyolar. Sizce...
  8. Ü

Beyaz numpadli klavye önerisi

Arkadaşlar beyaz bir klavye arayışındayım ama numpadli istiyorum. Numpadsiz kullandım alışamadım o yüzden numpad olursa sevinirim. Maks bütçe 3-4k
  9. Ü

Ağ Bağdaştırıcısı Hatası'nı Nasıl Hallederim

İtopyadan yeni aldığım sistem geldi ama internete bağlanmıyor, internet kablosunu görmüyor ağ bağdaştırıcısı yok pc de. Başka bir yerden usbye indirip pcye indirmeyi deniyorum bu sefer hata veriyor.
  10. Ü

Bu sistem alınır mı? Yoksa biraz daha beklemeli miyim?

https://www.itopya.com/thevokiiiamdryzen57600asusradeonrx7800xtdualocedition16gb16gbddr5500gbnvm_h26233 6 taksit seçeneği ile peşin fiyata geliyor sizce alınır mı? Yoksa biraz daha beklemeli miyim
  11. Ü

Bu sistem sizce alınır mı

6 taksit ile peşin fiyatına alinabiliyor. Bir de bu sistem bana 2k oyun oynatır mı? https://www.itopya.com/da-g11-amd-ryzen-5-7600-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-edition-12gb-16gb-ddr5-500gb-nv_h26144
  12. Ü

Donanim Arşivi yeni çıkan sistemlerden almayı düşünüyorum

Arkadaşlar bugün görmüşsünüzdür donanım arşivi serisi sistemler çıktı 28.500 tllik olan 2 sistem var sizce hangisini almak daha mantıklı? Ya da bu fiyata bu kasayı almak mantıklı mı? https://www.itopya.com/donanim-arsivi-hazir-sistemler_s294
  13. Ü

Kuryelik Yapmak İstiyorum.Yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar b ehliyetle kuryelik yapmayı düşünüyorum, İstanbul'da yaşıyorum, yaklaşık 4-5 ay yapicam sizce hangi firmanın iş imkanı daha iyi?
  14. Ü

Maks 750tlye M2 ssd önerisi

Maks 750tl'ye alabileceğim m2 ssd önerebilir misiniz. Bir tane ssd takılı zaten laptopda, bir tane daha ssd almak istiyorum.
  15. Ü

Bilgisayar hiçbir depolama birimini görmüyor.

Bilgisayarımı normal bir şekilde kapattıktan sonra. Bir daha açışımda otomatik onarmaya hazırlanıyor yazısı çıktı, orda ki gelişmiş seçenekte ki komut istemcisi ve uefi ayarları dışında hiçbiri işe yaramıyor. Biosda ssd ve HDD gözüküyor ve içinde ki dosyalarda gözüküyor. Bu sıkıntıyı format...
  16. Ü

2500 Tl Ekran kartı önerisi

Arkadaşlar 2500tlye sıfır ekran kartı alabilir miyim. Yoksa ikinci el mi takip etmem lazım. Hangisini önerirsiniz ?
  17. Ü

Brave ekranı bozuldu

Daha önceden düzgün bir şekilde açılırken, ekran kartı güncellemesi yaptıktan sonra Brave bu hale geldi, silip yüklüyorum ama düzelmedi.
  18. Ü

Getir depoda çalışmak

Bizim evin önüne getir açıldı, depoda çalışmak istiyorum iş nasıl yorucu mu ve iş saatleri nasıl çalışmaya değer mi? Çalışan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?
  19. Ü

Maks 20k Laptop önerisi

Arkadaşlar kuzenim laptop almayı düşünüyor 18k bütçesi var neler önerirsiniz.
  20. Ü

7-8k okul için laptop önerisi

Kuzenimin okul işlerini halledebileceği, video falan izlemek için kullanacağı bir laptop ariyorum. Sıfır olsun istiyorum bu fiyata önerileriniz nedir? Teşekkürler.
Geri