Arama sonuçları: *

1. gemiciprofil

10v 470uf yerine 16v 470uf kullanılır mı ?

Merhaba arkadaşlar Ttec marka bir powerbank vardı arızalndı bende pillerini revize ettim ve şarj devresinde baktım ki 10v 470uf kondansatör şişmiş onun yerine 16v 470uf kullansam sorun olur mu ? Forumlarda sorun olmaz denmiş ama bunlar LCD monitör gibi cihazlardı burda pil şarj etmekten...
  2. gemiciprofil

20000 TL civarı telefon tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, 20000 TL civarında bütçem var. Telefon almak istiyorum fakat hala karar veremedim. 13T hoşuma gitti gibi ama bütçemi biraz aşıyor ve işlemcisi iyi gelmedi ama kamerası güzel görünüyor. Realme GT 2 Pro almak istedim oda alacağım telefoncuda malesef yok. Sanırım bu bütçede...
  3. gemiciprofil

1500 TL PSU Kasa önerisi

Merhaba arkadaşlar, en fazla bu bütçelere çıkabiliyorum. Biraz yukarı aşağı esneme ihtimalim var. Eğer ki ürüne değecekse. Şuan kullandığım kasam Rampage 79 ufak bir kasa açıkcası. Aşırı kullanışlı değil. Almışken RGB li renk değiştirebileceğim tarzda en azından 550W 600W güç kaynağına sahip bir...
  4. gemiciprofil

Zotac RTX 3060 Ti 9400 TL

Merhaba arkadaşlar, Zotac RTX 3060 Ti Twin Edge kart aldım. OC modelide varmış sanırım fakat performans açısından sanırım bir farkı olmadığını öğrendim sitesinde sadece beyaz led ışık yandığı gözüküyor. Sizce nasıl karttır baya araştırdım kötü yorum bulamadım. Eski Zotac oyuncu kartları vardı...
  5. gemiciprofil

ASUS GeForce DUAL RTX 3070 OC 8GB Alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar, bu fiyata RTX 3070 buldum. 11500 TL 3070 mantıklı geldi. Fakat bu kart mini diye mi geçiyor onu anlamadım. Şuan için Ryzen 5 3600 ve Msı mortar max ile kullanacağım. Önümüzdeki bir kaç ay içinde Ryzen 5 5900x alacağım. Herşeyden önce fiyat olarak daha aşağısını ve uygununu...
  6. gemiciprofil

Gamebooster Nıtro 120 ARGB 680 TL

Merhaba arkadaşlar, şuanda stok fan kullanıyorum. İşlemcim Ryzen 5 3600. Bildiğim kadarıyla bu işlemci için zaten stok fan yetersiz deniyor fakat şuana kadar bir problem yaşamadım. Belirttiğim sıvı soğutma fiyatı uygunmudur genelde bu tarz markalar sevilmiyor fakat sıvı soğutmaya göre uygun gibi...
  7. gemiciprofil

Balık ve ölta şeklinde logo önerisi

Merhaba arkadaşlar 25 seneye yakındır işlettiğimiz bir dükkanımız var. Sıfırdan logo yapmak istiyorum. Yapabilecek az çok bilgim var. Fakat öneri yaparsanız güzel şeyler çıkabilir diye düşündüm. Dükkan ismi ''Rasgelsin'' arasında t harfi mevcut değil. Benim aklıma olta iğnesi tasarımında bir...
  8. gemiciprofil

Rush Voltaic RPS7001RGB 700W nasıldır ?

Arkadaşlar bu fiyatlarda en fazla bütçe ayırabiliyorum. 3060 Ti kullanacağım. Şuan R5 3600 var haziranda yeni işlemciye geçeceğim. Anakartım Mortar max B450. RUSH markası nasıldır. Klavyeleri baya sevilmişti diye hatırlıyorum.
  9. gemiciprofil

RTX 3060 vs RTX 3060 Ti

Merhaba arkadaşlar bu kartlardan birini almak istiyorum. Açıkçası tercihim 3060 Ti fakat geçen hafta 7700 TL falan Ken şuan 8800 TL civarı. Bir adette bu ekran kartı ve ileride alacağım Ryzen işlemci için güç kaynağına ihtiyacım var. Şuan Ryzen 5 3600 kullanıyorum. Haziran gibi Ryzen 9 almak...
  10. gemiciprofil

Ryzen 5 3600 ve RTX 3060 Ti yayın performansı nasıl olur ?

Merhaba arkadaşlar sistemim aşağıda ki gibi ; Ryzen 5 3600 MSI GTX 1050 2GB MSI MORTAR MAX B450 Anakart 8*2 16 GB 3600 Mhz Corsair Vangeance Ram 350 W Everest Güç kaynağı Kingston NV2 500 GB Nvme Yayın yaparken yayına giden görüntüde 30 FPS altına düşüşler yayında kayıp ve kasma oluyordu...
  11. gemiciprofil

MSI Mortar Max anakartta Ryzen 9 veya Ryzen 7 stabil çalışır mı?

Merhaba arkadaşlar, sistemimi yükseltmek istiyorum. Ryzen 5 3600 işlemci yerine Mortar Max anakarta Ryzen 9 5900X takmayı düşünüyorum. MSI sitesinde çalışabileceği belirtilmiş. Fakat sanırım 3. Nesil için. Bu anakarta 5. Nesil desteği de geldi. Tomahawk Max anakartın ikizi denilenileceğini...
Geri