Arama sonuçları: *

• Users: Alerak
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Turkcell'in yeni müşteri kampanyasına nasıl katılınır?

Merhaba, 20 güne Turkcell taahhüdüm bitiyor. 30GB'lık pakete 600-700TL'ler vermek istemiyorum. Yeni kullanıcılara GNÇ 30GB'lık paket 380TL. Şaka gibi cidden. Yarısı gibi bir şey. Telefon numarası değiştirmeden bu pakete geçmek için başka bir operatöre geçip geri geliyorlar diye biliyorum. Bunu...
  2. A

Öneri 800tl Klavye + Mouse önerisi

2 ay önceki fiyatlar bile uçtuğu için bulduğum forumlar videolar hüsranla sonuçlanıyor. 800tl civarına klavye mouse önerisi alacaktım. Hızlı bozulmayan, fp olan öneriler lütfen
  3. A

Düşük ms'li bluetooth mouse gamepad klavye

Merhaba, mi box alacağım. Geforce Now oynamayı planlıyorum. Play Store'dan indirilebiliyor. Bluetooth mouse, klavye ve gamepad alacağım. Düşük ms'li ürünler önerebilir misiniz? Üçüne 1000tl vermeyi planlıyorum 1669822583 İndirilebiliyor yazmamın sebebi, şimdiye kadar indirilebildiğini bilmiyor olmam
  4. A

Bu monitör ne kadar eder?

Merhaba, yeni sistem toplayacağım. Elimdeki monitör de fena değil gibi ama en az 2k veya 160hz bir şeyler bakıyorum. Belki donanım arşiv'in önerdiği 180hz'liği alırım. https://www.itopya.com/lg-215-22mk400h-b-75hz-1ms-vga-hdmi-tn-fhd-freesync-gaming-monitor_u7912 monitör bu. sizce bu monitör 2...
  5. A

Bu sistemi alacağım, Sizce bir indirim var mı?

Sizce bu sistemin fiyatı uygun mu? yoksa fiyatı normal mi? https://www.itopya.com/omega-plus_h20311
  6. A

Uygun Fiyata Typce-c USB 3.1 gen2 çapında portları olan kasa arıyorum.

Yakın zamanda sistem toplayacağım fakat usb 2.0'dan çok sıkıldım. full 3.1-3.2'li type-c portu da olan kasa var mıdır acaba? Anakartlarda type-c olmaz herhalde
  7. A

Intel i3-i5 10.-12. Nesil İşlemciler ve Özellikleri

Merhaba, AMD işlemci kullanıyorum. Sistemimi yükseleteceğim. Genelde i3 ya da i5, 10. nesil 12. nesil arası işlemciler görüyorum. Fakat bu işlemciler 4 çekirdek ve 2.5ghz falan oluyor. Bu iki özelliği çok kötü duruyor. Bende şuan ryzen 5 2600 var. 3.4ghz 6 çekirdek. Sadece buna bakmak yanlış...
  8. A

13-15k arası 3050-3060'li sistem arıyorum. İşlemcisi de Intel yeni nesil olmalı.

Merhaba, VR için RTX 3050-3060, Intel işlemcili sistem arıyorum. AMD'nin sürücüleri VR'i kullanmamı engelliyor. Bu yüzden Nvidia arıyorum. İşlemcide de Intel tercihimdir. Piyasada bazı sistemlere rasladım fakat emin olamadım. Tavsiyeniz var mı acaba? Bir de, aslında sadee işlemci ve ekran kartı...
Geri