Arama sonuçları: *

• Users: Batuitch
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Steam Profili icin neler alabilirim ?

Merhaba steam profilime degisiklik yapıp arka plan vs yapmak istiyorum 25.5k steam puanım var bunları en güzel görünecek sekilde nasıl harcayabilirim neler yapabilirim
  2. B

Kalvye önerisi lazım

maks 2k var arkadasım icin bakıyoru ev ortamında olacagı icin cok ses cıkarmayan switch istiyor tesekkürler
  3. B

İşlemcimi nasıl yükseltmeliyim

Merhaba işlemci yükseltmek istiyorum şuan elimde i5 12400f msi b660m mortar ddr5 anakart 24gb 6kmhz ram var sizce işlemci anakartı satıp am5 almakmı mantıklı olur yoksa 13-14.nesile geçmekmi mantıklı olur satıp am5 geç derseniz anakart işlemcimi kaça satabilirim teşekkürler
  4. B

40k civarı laptop önerisi

teknosadan olması lazım 40k civarı uzun götürecek laptop önerisi lazım teşekkürler
  5. B

Mouse önerisi 2k bütçe

2k fln bütçe arkadaşım için mouse önerisi lazım teşekkürler vxe r1 fln nasıldır
  6. B

Klavye önerisi numlocklu

2.5k bütçe var numlock istiyor arkadaşım teşekkürler 1740428752 @Gurkanpiro @freygasm 1740428887 2.5kda mouse önerir misiniz?
  7. B

Hangi m2 ssd almalıyım

kc3000 mi renegade mi 3-3.5k bütçem var dram ve yüksek okuma yazma istiyorum birde hızlı bozulmayacak teşekkürler
  8. B

F/p powerbank önerisi?

anker 326 20000mah 850tl alınır mı? başka öneriniz varmıdır
  9. B

Kreatin önerisi ne almalıyım ?

kreatin almak istiyorum aklımda 2-3marka var bunlar öneriliyordu kingsize,hiq,bigjoy hangi markadan almalıyım yada bunun dışında ne önerirsiniz teşekkürler
  10. B

F/p telefon önerisi ?

20k bütçe var alışveriş kredisi ile olacak hepsiburada üstünden 20kya samsung veya başka telefon önerir misiniz? şuan m33 kullanıyorum 1738094578 @şahin doğan
  11. B

AM5 İşlemci ve Anakart Önerisi

şuan 12k civarı param var eski parçalarımı satıcağım 5 9600x ve 5 7600x var kafamda anakartta b650 almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
  12. B

Nasıl antreman yapmalıyım ?

Merhaba (18)futbola odaklanmak istiyorum yazın seçmelere fln gitmek istiyorum kışında vücudumdaki yağları yakmak istiyorum kendimi hazırlamak istiyorum neler yapalıyım nasıl yağ yakarım ve hız,dayanıklılık olarak kötüyüm neler yapmam lazım nasıl bi program ve beslenme yapmalıyım teşekkürler
  13. B

Eski forma nerden alabilirim?

Kakanın 2007 uzun kollu forması ve Ronaldo'nun 07-08 united uzun kollu formasını nereden alabilirim? Instagram'da falan 300-500TL satan sayfalar var hangileri güvenilir veya alışveriş sitelerinden gördüğümde (h ile başlayan) oldu 300TL'ye kaliteleri falan nasıldır ya da site önerir misiniz...
  14. B

Tv box önerisi monitör için

eski philips monitörümm var ona tv box alıp birşeyler izlemek istiyorum vga girişi var sadece dönüştürücü ile bağlayabilirmiyim ve tvbox önerisi yaparmısınız teşekkürler...
  15. B

Laptopu monitöre bağlamak için kablo önerisi

monitörüm gb2428ff 280hz laptop hp victus 16 hdmi 2.1 destekliyormuş ve 4k 60hz tv var arada onada bağlarım...
  16. B

Dell inspiron 3521 ssd ram

dell inspiron 3521 i5 3317u islemcili laptop var cok donuyor buna ssd ram takviyesi yaparsak kasmadan donmadan google fln acarmi tesekkurler @MuratTheFounderOfGariban
  17. B

Yardım Laptopta resim acmaya calisirken yetersiz bellek sorunu

4gb ramli laptop var resim acmaya calisirken bu hatayi aliyorum yeni rammi lazimdir yoksa yazilimsalmidir
  18. B

Canon g2420 5200 hatasi

Canon g2420 5200 hatasi aliyormus nasil cozulur tesekkurler (cihaz benim değil)
  19. B

Fps drop sorunu fortnite

fortnite oynuyorum etrafımda 180 360 orta hız veya hızlıca dönsem fps drop yiyorum fps diplere çöküyor rx460 4gb 12400f 24gb ram ayları dibe çektyim gene oluyor
  20. B

Yardım Kule tipi ekran kartina degiyor

Ekran kartim rx460 rog strix arkasinda 4 vida vat acmak icin 2si temas ediyo backplate yok sorun olurmu b660m mortar ddr5 var alttaki ekran karti yuvasina taksam nasil olue 1731931119 @LoserIl @Thorcuk @MuratTheFounderOfGariban
Geri