Arama sonuçları: *

• Users: omrdmr1903
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

RJ 11 JACK ÇAKARKEN KABLOLAR EN UCA KADAR ULAŞMIYOR

Merhaba başlıktada belirttiğim telefon kablosuna rj11 jack çakacağım ancak kablonun içinden çıkan 2 adet kablo rj 11 jackın en ucuna kadar ulaşmıyor ve aradan bir süre geçince temassızlık yapmaya başlıyor ne kadar bastırırsam bastırayım olmuyor ve fazla bastırdığım zamanda kablonun içindeki...
  2. O

FC 25 STEAM AÇILMIYOR

Merhaba başlıktada belirttiğim gibi dün FC 25 i satın aldım ve oyunu ilk açmaya çalıştığımda çalışmadığını gördüm sonrasında bir kaç kere oyna dememin sonucunda oyun açıldı ancak bugün tekrar denediğimde oyunun gene arada sırada açılmadığını gördüm oyunun dosyalarını doğruladım bir sorun çıkmadı...
  3. O

İtopya yılbaşı sürecinde kasanın hazırlanması ve gelmesi ne kadar sürer?

Merhaba başlıktada belirttiğim gibi ayın 19'unda mağazan teslim alma seçeneğiyle hazır sistem satın aldım ancak elime hala ulaşmadı sizce ne kadar sürede elimde olur? Ve Kasayı Cumartesi Pazar günleride mağazadan hazırlanırsa alma şansım var mıdır?
  4. O

Çözüldü✓ ITOPYA KUARK-VANE HAZIR SİSTEM ALINIR MI?

https://www.itopya.com/kuark-vane-amd-ryzen-5-5600-gigabyte-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ddr4-500gb-m2-ssd-geforce-_h27639#kategori_164 Başlıktada belirttiğim gibi sizce alınır mı? Güç kaynağı powerboost olduğu için bunu FSP olarak değiştirmeyi düşünüyorum.
  5. O

META QUEST 2 CONTROLLER BAŞ PARMAK SENSÖR SORUNU

Merhaba yaklaşık 1 ay önce Quest 2 satın aldım ancak yakın zamanda sol controllerın baş parmak sensörü elim üstünde dahi olmasa ordaymış gibi algılamaya başladı. Garantiye yollamadan bu tarz bir sorun yaşayıp çözen biri varsa yardımcı olursa sevinirim.
  6. O

VMG3625-T50B Vatan üzerinden alınan modeme Türknet Firmware yüklenir mi?

Başlıkta da belirttiğim üzere Vatan Bilgisayar üzerinden alınmış olan VMG3625-T50B Global Firmware modeme 3.parti yazılım olmadan TurkNet Firmware kurulabilir mi?
  7. O

RTX 2060 SUPER I5 9400F Darboğaz yapar mı?

Merhaba RTX 2060 SUPER I5 9400F Darboğaz yapar mı? Yaparsa da rahatsız edici bir düzeyde mi olur merak ediyorum. Maalesef işlemci yükseltme gibi bir şansımda bulunmuyor 2060 Süper darboğaz yapar korkusundan 2060 bakıyorum ancak 0 bir ürün bulamadım 2.ele de pek yanaşmak istemiyorum. i5 9400F...
  8. O

Turkcell Sim Aktive Etme Sorunu

Merhaba 2 gün önce Vodafone üzerinden hattımı Turkcelle taşıdım ve dün sim kartı elime ulaştı Turkcell uygulamasına girdiğimde yeni sim aktifle tuşuna bastığım zaman numaramı girdikten sonra doğrulama kodu geliyor buraya kadar hiçbir sorun yaşamıyorum ama doğrulama kodunu onayladığım zaman...
  9. O

PS 4 Gamepad Ölü Bölge Ayarı

Merhaba başlıkta da belirttiğim üzere PS 4 üzerinde kendi ayarlarından gamepad ölü bölge ayarı yapabiliyor muyuz? Nedenini soracak iseniz belli başlı oyunlarda ölü bölge ayarı yapamadığım için elimi joystick üzerinde hafifçe oynatsam dahi algılabiliyor.
  10. O

Çözüldü✓ Klavyede Bazı tuşlara aynı anda basınca algılamıyor

Herkese Merhaba Başlıkta da belirttiğim üzere klavyede bazı tuşları aynı anda basınca algılamıyor örnek vermek gerekirse Valorant'ta Shift+W+A tuşlarına basarken 3 ve 1 tuşuna basınca elime alıyor ancak 2 tuşuna basınca elime hiçbir şey gelmiyor bunun nedeni sizce ne olabilir? Bundan önce farklı...
  11. O

2022 Yılında Apple Watch Series 3 alınır mı?

Merhaba başlıkta da belirttiğim üzere 2022 yılında Apple Watch Series 3 alınır mı? Güncelleme desteğinin kesildiğini biliyorum ancak zaten telefonum eski bir model olduğu için watchOS 9'u desteklemiyor bundan öncede SE (1.Model) iPhone 7 için kullanıyor mu diye bir konu açmıştım riske atmamak...
  12. O

Apple Watch SE (1.Nesil) iPhone 7 ile uyumlu mu?

Başlıkta da belirttiğim üzere Apple Watch SE (1.nesil) iPhone 7 ile kullanılıyor mu? Apple'ın kendi sitesinde Apple Watch SE(1.nesil) için iPhone 6S veya sonrası gerektiği yazıyor ancak watchOS 9 açıklamasında ise iPhone 8 veya daha yenisi gerektiği söyleniyor bu saatte watchOS 9 aldığı için pek...
Geri