Arama sonuçları: *

1. H

Yardım Rocket League dereceli oyuna nasıl girilir?

merhaba rocket league yeni başladım üç sorum olacak 1- oyundaki tüm arabalar aynı hızda mı gidiyor öylesye büyük arabaları almak daha mantıklı degılmı topa daha rahat dokunabılmek ıcın 2- topa hızlı dokunma taktıgı varmı full boost basıyorum takla atıyorum yınede adamlar benden once topa...
  2. H

HANGI GTA 5 I ALMALIYIM ?

Merhaba Epic Gamesten Gta 5 almak istiyorum. Arkadaşlarıma sordum onlarda premium varmış bende premium alayım dedim fakat premiumu epic gameste göremedim. Enhanced edition satılıyor. Premium ile Enhanced arasinda ne fark var enhancedi alsam arkadaslarimla fivem ve playlist oynayabilir miyim ?
  3. H

Öneri Hassasiyetim sizce cok mu yüksek ?

Küçükken cs 1.6 oynarken ofis mouse'un altina defter koyarak oynuyordum o yüzden mouse defter üstünde hemen ve rahat dönsün diye cs 1.6da 20 sensitivity oynuyordum. Şu an cs2 oynuyorum eskiden 1200 dpi 2.5 sens oynuyordum. Sonra 1600 dpi 1.8 sense gectim bazen bu bule yavaş hissettiriyor ge dpi...
  4. H

Yardım Hangi Operatörün Hızı İyi

Merhaba deprem bölgesinde yaşıyorum bulunduğum yerde altyapı olmadığı için telefon internetiyle oyun oynuyorum. Vodafone kullaniyorum fakat cs2de çok aşırı ping ve jitter oluyor jitter olmasa bile faceitte 102ms trde 55 60 falan alıyorum. Turkcelle gecmeyi düşünüyorum ama pişman olurum diye...
  5. H

Yardım NASIL PINGIMI DUZELTEBILIRIM

Arkadaşlar merhaba hatayın ücra bir ilçesinde yaşıyorum yaşadığım mahallede altyapı olmadığı için markasını vermek istemediğim bir internet şirketinin internetini kullanıyorum çanak antenden midir nedir öyle bir şekilde internet veriyorlar. İnternet abonelığım 10mbps ve max 1.2mb indirme hızı...
  6. H

Yardım Nasıl bir ürün tercih etmeliyim ping için ?

Merhaba evimde altyapı olmadığı için telefonumun internetiyle oyun oynuyorum. Ucuz bir usb wifi adaptörü aldım fakat pingim jitterim ve paket kaybım çok fazla, oyun oynayamıyorum. Bende kablo ile paylaşmaya karar verdim. Telefonum samsung a35g type c girişli bir telefon bende type c to type a...
  7. H

Çözüldü✓ HANGİ PSU'YU ALMALIYIM ?

Arkadaşlar merhaba şu anda ryzen 5 5600 ve rx 7600 lü bir sistemim var fakat psum 500w oldugu icin problem oluyor oyun ortasinda kapanıyor bazen. Bende chatgpt ye sordum 550 veya 600w kesin yeter dedi fakat psuların hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum bana uygun fiyatlı 80plus sertifikalı psu...
  8. H

Yardım PSU NASIL TAKILIR DÜŞÜK PSU SİSTEME ZARAR VERİR Mİ ?

Arkadaşlar Merhaba, daha önce itopyadan bir hazır sistem aldım. Bilgisayarlardan pek anlamadığım için direkt bütçeme uygun olan bilgisayarı seçtim. İşlemcim ve anakartım ryzen 5 5600 ve rx 7600 fakat alırken zaten itopya yetkilileri böyle bir sistem oluşturduysa sorunsuz çalışıyordur diyerek...
  9. H

BİLGİSAYARIM ÇOK ISINIYOR YARDIMCI OLUN

Merhaba Bilgisayarım biraz kötü 4 gb ram İntel hd g2010 2.80ghz işlemci İntel hd graphics family Normal bilgisayar ilk açıldığında ortalama 60 derece oluyor daha sonra herhangi bir uygulama açtığımda genel olarak cs1.6 ve mta san andreas oynuyorum bilgisayarim bu oyunları hiç kasmadan 100...
Geri