Arama sonuçları: *

1. Muhammet yldrm

2000 3000 bandında kablosuz gaming mouse önerinizi alırım

Arkadaşlar bu akşa mgüzel bi mouse almak istiyorum mümkünse cumaya kadar kargosu gelirse süper olur
  2. Muhammet yldrm

Uzaktan telefonumla bilgisayarıma bağlanıp aç kapa yapabilir miyim?

Arkadaşlar indirme yapacagım fakat başka bir şehire gidiyorum 3 4 gün evde olmayacağım internetim biraz yavaş olduğundan saatlerce indirme yapacak nasıl telefon ya da bilgisayarla bağlanıp kapatabilirim
  3. Muhammet yldrm

Qos ayarını nasıl yapmalıyım? cs2de faydasını görür müyüm

Arkadaşlar modem arayüzünden qos ayarı etkinleştirmek istiyorum adsl internet var şuan oturdugum binada download 20 upload 5 mbps bu hızlar var düşük biraz ve qos ayarı acmak istiyorum csde mermilerim daha iyi gitsin adamın içinden geçmesin diye sırf :D nasıl ayar cekmeliyim
  4. Muhammet yldrm

Yardım 1000 tl fiyat performans modem önerisi

Arkadaşlar eski modemim oksitlendi zaten yetersiz kalıyordu bu fiyatlarda sağlam çekim gücü güçlü 200 300 mgbs bir modem önerisi bekliyorum
  5. Muhammet yldrm

16 gb ram vs 32 gb ram ddr5

arkadaşlar şuanda patriot viper cl30 6000mhz 16 ramim var ve şuanda kararsız kaldım gerçekten aldığıma değer mi ikinci 16gb rami cs oynuyorum oyun akıcılığı artar mı fpsin çok artacağını sanmıyorum ama bilen varsa deneyimleyen varsa ilk 16 sonra 16x2 dual channel
  6. Muhammet yldrm

2kilo whey protein önerisi lazım (hiq alınır mı?)

Arkadaşlar bütçe 3bin max uzun vadeli 2 3 ay protein eksikliği yaşadığım günlerde içeceğim güzel aromalı kaliteli izole whey proteini arıyorum
  7. Muhammet yldrm

Çözüldü✓ Recep Baltaşın discord özel vpn ayarı yaparken internal server error alıyorum

Nasıl düzeltirim anlayan varsa yardımcı olabilir mi
  8. Muhammet yldrm

Çözüldü✓ Atk mercury usb ile şarj olurken kapanma sesi geldi ama ışıkları yanıyor

arkadaşlar kapatma tuşuna basıyorum banamısın demiyor ne yapmalıyım kulaklık mefta olmamıştır inşallah o kadar para verdim kaliteli diye başka kulaklığım yok bozulmasını da istemem acıkcası götürsün bir iki sene zaten kılak bandı olan sert plastik yeri de çatladı şuanlık deneyimlerim o kadar da...
  9. Muhammet yldrm

Cs2 serverlar kapalı mı?

ARkadaşlar serverlar bende id olarak gözüküyor ve girilmiyorum hiçbirine serverlara bir şey mi oldu
  10. Muhammet yldrm

Yardım Warzone'dan directx crash yiyorum

Arkadaşlar yine crash yedim gecenki gpu driverdı çözdük onu bu sefer de directx crash yiyorum sinir etmeye başladı
  11. Muhammet yldrm

Yardım Warzone Rx9060xt ile crash yiyorum

Arkadaşlar sistemim ryzen 5 7600 rx 9060xt 16 gb grafik ayarlarını normalde oynanır her türlü diye düşünüyorum hatta yüksek ayarlarda da canavar gibi oynayacağını düşünüyorum ama oynarken oyun bir anda donuyor crash yiyorum oyunda ve fotoğrafdaki hatayı veriyor
  12. Muhammet yldrm

Cod warzone neden 150 gb ?

Arkadaşlar modern warfare ile birlikte mi indiriyor oyunu sadece warzone indirilen bir seçenek yok mu çok fazla çünkü
  13. Muhammet yldrm

1280 960 ozel goruntu ayarı yapınca ekranım beyazlanıyor amd ekran kartı cs2

arkadaşlar 1280 960 secenegı csde yoktu ben o goruntu ayarında oynuyorum sonra ekledım yazılımdan oyuna girdim ekran ilk bir kararıyor sonra beyazlaşmaya başlıyor çizgiler oluşuyor yavaş yavaş sonra gidiyor değişik şeyler oluyor anlayan varsa bi yardımcı olsa süper olur
  14. Muhammet yldrm

Çözüldü✓ ATK HUB I İNDİREMİYORUM

Arkadaşlar atk hubı kendi sitesine girdigimde site içi olan yazılımda kulaklıgımı görmüyor zaten ben uygulamayı indirmek istiyorum fakat linke tıklayınca dosya mevcut değil diyor nasıl indireceğim eski sürümler varsa nerden bulurum
  15. Muhammet yldrm

Yeni pc benchmark testleri

beyler cpu stres testi ve sıcaklığı cpu z de aynı anda görüntülenebiliyor mu bir de ramim şuan 4800 MHz sanırım fakat 6000 mhz ram klavyem yüzde 60 klavye f12 tuşum yok ne yapabilirim
  16. Muhammet yldrm

15 Megabit İnternetle CS 2 Oynanır mı?

Arkadaşlar pc gelecek inşallah 2 3 güne fakat İnternet 15 megabit şu devirde ızdırap gibi bir şey oynatır mı cs felan csyi yüklemesi zaten 6 saat felan sürer herhalde:D
  17. Muhammet yldrm

Segotep wind clear t2 ve ryzen 5 7600

Arkadaşlar aldığım sistemde bu kule tipi soğutucu var 2 bakır borulu stok soğutucuya göre iyi soğutur mu r5 7600 ısınan bir işlemci
  18. Muhammet yldrm

Çözüldü✓ 800-1000 tl mouse önerisi

Arkadaşlar g203 rival 3 felan baktım bütçe bu kadar cs oynuyorum awp oynuyorum kenarları parmağıma batmayacak (benim şuanki mouse yapısı öyle olduğu için diyorum) sensörü kaliteli ve hızlı bir mouse öneriniz var mı yani yararlı olur mu bilmiyorum ama 800 dpı'da oynuyorum
  19. Muhammet yldrm

Rx 9060xt güncelleme ile güçlenir mi?

Arkadaşlar rx 9070xt güncelleme ile saf güç olarak vs güçlendi peki bu olay rx9060xt de bir nebze olabilir mi öyle bir potansiyel var mı
  20. Muhammet yldrm

Yardım Atk Mercury usb dongle kulaklık pcye bağlanmıyor algılamıyor

Arkadaşlar kulaklığı 2.4gz usb dongle ile bağlamaya çalıştım şarjı tam değil bağlamaya çalışıyorum kulaklığı acıyorum beyaz bir ışık yanıyor sonra kırmızı bir ışık yanıp kulaklık kapanıyor mavi ışık yanması gerekirken yardımcı olursanız sevinirim
Geri