Arkadaşlar bilgisayar başında işim gereği fazla vakit geçiriyorum. Şuan kullandığım sandalye masamdan aşşağıda olduğu için ellerim çok üşüyor. Boyu uzun bi koltuk önerisinde bulunacak var mı?
Arkadaşlar videographer'ım müşterim için yaptığım video nasıl olmuş eksiklerim var mı? Benden kapak fotoğrafı istedi pek beceremedim ama karaladım bir şeyler :)
Arkadaşlar nadirende olsa kopyala yapıştır tuşu gidiyordu ve restrart atınca düzeliyordu. Bu aralar ctrl+c ve ctrl+v komutunu işim gereği çok kullanmaya başladım ve sık sık bu komut kayboluyordu yani ne mouse ile ne de kısayol ile çalışmıyordu. Restart atmakta bazen çok zahmetli oluyor bir sürü...
Arkadadaşlar merhaba yeni sata ssd aldım. Anakartıma takmak istedim ancak sağ taraftaki küçük siyah renkli kablodan yoktu. O olmadan bağlasam ssd çalışır mı? Ayriyetten taktıktan sonra ssd gözükmesi için ayar yapmam lazım mı?
Arkadaşlar 3400g işlemciden ryzen 5500 işlemciye geçtim. İşlemci değişikliği sonrası PC açmayı deniyorum ışıklar yanıp sönüyor görüntü hiç gelmiyor. İşlemci ve diğer fanlar çalışıyor ancak ekran kartı çalışmıyor. Yarına yetiştirmem gereken önemli projelerim var yardımcı olur musunuz?
Anakartım...
Arkadaşlar müşterim için yaptım videoyu sürekli hikaye anlatıyor. Malum bende baştan bi tekrar görüntü çekemem o yüzden en alakalı olacak şekilde video koyuyorum. Kararsız kalıyorum fotoğraf mı video mu olsa diye sizce ne olmalı?
Arkadaşlar şuan çalışıtığım bu kanal için hep foruma soruyorum ve güzel dönüşler alıyorum. Sizce bu videonun eksikleri var mı? ve önerileriniz varsa seve seve dinlerim.
Arkadaşlar ara sıra gelip buraya yaptığım videoları atıyorum yorumlarınızı dikkate alarak farklı tarzlar deniyorum bu nedenle yorumlarınız benim için önemli.
Eksiklerim var mı sizce?
Arkadaşlar format attıktan sonra aynı driverları kurdum oyuna girmeyi deniyorum bu hatayı alıyorum. DDU ile silip farklı driver denedim gene aynı hata bir türlü çözemedim yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar APU sistemime Rx 6600 aldım daha öncelerde performans arttırmak için BİOS dan bir kaç ayar yapmıştım. Şuan ekran kartım takılı ve BİOS dan ayar değiştirmeme gerek var mı?