https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-otocity-den-hatasiz-boyasiz-2024-model-8-ileri-c4-1293346304/detay
bunu almayı düşünüyoruz.
Ağır hasarsız düşük km olarak bu arabayı gördüm. Öneriniz varsa bakmak isterim
Selamlar, deneyimlerinize göre uçakta sorun çıkartmayacak 10-20bin mah powerbank arıyorum.
2-3bin tl max bütçe. Yurt dışında acil durumlarda kullanacağım.
KESİNLİKLE MİCRO USB girişi OLMASIN!
Selamlar, 16 şubatta taylanda uçuşum var 10 gün tatil yapacağız.
Hindistan, mumbai havalimanında gidişte 11 saat, dönüşte 16 saat bekleme süremiz olacak.
Hindistan da yeni bir virüs çıkmış ölüm oranı %80 diyorlar. Mumbai havalimanında ne gibi önlemler alabiliriz?
ek olarak tayland da dönüşte...
https://www.trendyol.com/samsung/2tb-990-pro-7450-6900mb-s-m-2-nvme-mz-v9p2t0bw-resmi-distributor-garantili-p-389291570?merchantId=968&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme
arada bi fiyatı düşüyor...
gece 2 sularında arabayı sağa çektik ve dörtlüleri yaktık. Küçük su döktükten sonra araca bindik fakat marş basmadı. Aküsü bittiği için bir taksiciyi aradık takviye kablosu ile gelmesini söyledik. Ayrıca aracın aküsü bittiğine dair kanıtta mevcut.
Telefonu kapattığımız gibi arkadan arabamıza...
Alacak varsa kaçırmasın. Satıcı mediamark. Ara sıra indirime giriyor ama ileride %100 indirime girer diyemeyiz (indirim tutarı da 12-14k arasında satılıyordu)
1.5 ay önce 8.5k ya almıştım vatandan. Fiyatlar yukarı ya doğru gidiyor...
aralık 2024de ürünü almıştım. Alt takımın demiri eğilmişti elimde yedek parçası vardı.
Amortisörü çıkaramadığım için komple anasını ağlattım alt takımın.
Bu 3 parça lazım, site de fab uyumlu v.s yazmıyor (sadece 1üründe yazıyor)
uyumlu mu?
işaretli yerlere çekiçle vurdugum halde amortisör...
[H3 id='Distribtrlerden+gelen+bilgilere+gre+g+kaynaklar+PSU+ve+ilemci+soutucular+fiyat+art+beklenen+bir+sonraki+PC+bileenleri+olacak.+Bu+rnlerde+6+ile+10+arasnda+bir+zam+ngrlyor.']Distribütörlerden gelen bilgilere göre, güç kaynakları (PSU) ve işlemci soğutucuları, fiyat artışı beklenen bir...
tek tek toplayınca ortalama 145 çıkıyor. (bazı parçalar muadili ile karşılaştırıldı)
Fiyatı hakkında yorum yaparken dünün bittiğini, bugünün yaşandığını ve yarının meçhul olduğunu unutmayın. ( Evet dostum 136'ya 5090lı sistem satıldı, yorumun için teşekkürler )
Kasa dahil tüm parçaları...
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-g-skill-trident-z5-rgb-32gb-2x16-6400-mhz-ddr5-cl32-f5-6400j3239g16gx2-tz5rk-fiyati,1651298427.html
2. el olarak alacağım ne kadar kullanıldı bilmiyorum
18000 istedi ama 17000 e anlaşırız gibi.
Hem yatırımlık (6-7 ay sonra satacağım) hemde 4x16 şeklinde bir...
Almanya merkezli bazı büyük distribütörlerin ve perakendecilerin, tedarik zinciri sorunları nedeniyle RTX 5070 Ti, 5080 ve 5090 satışlarını geçici olarak durdurduğuna dair raporlar gündeme geldi.
Bir perakendeci, Reddit'te zor bir durumda olduğunu, distribütörünün sınırlı stok gerekçesiyle...
tedarik sorunları nedeniyle ve 17nin satışlarının yüksek olmasından dolayı 2026 yılında apple, 18 pro & 18 pro max ve katlanabilir iphone u tanıtmmaayı düşünüyor.
2027 baharında ise iphone 18 & iphone 18e & iphone air 2 tanıtılacağı tahmin ediliyor.
Sanırım teknoloji kıtlığına giriş yaptık. Her...
NVIDIA ve AMD'nin 2026'nın ilk çeyreğinde GPU fiyatlarını artırmaya hazırlanmasıyla RTX 5090 fiyatlarının 5.000 dolara kadar yükseleceği tahmin ediliyor.
Globalde +5000 dolar ise bizdeki fiyatını düşünün.
Şuan TR de en düşük 5090 133bin TL'ye satılıyor. İhtiyacınız varsa bekletmeyin.
Kaynak
Kaynak
Bu sorunu yaşayan arkadaş 9 ay önce 9070xt nitro+ kartı almış ve dün pin kablosu yanmış.
Kullandığı psu Corsair AX1200.
Bi kaç ay önce de Asrock 9070XT Taichi yanmıştı.
Atx 3.0/3.1 ve 16 pinli güç portu bulunmayan psularda bu sorunun yaşanma ihtimali yüksek olabilir.
Çin'de H200'e olan talebin artması üzerine Nvidia, TSMC'ye acil sipariş verdi.
Nvidia'nın şu anda stoklarında 700.000 adet H200 ünitesi bulunuyor, ancak Çin 2 milyondan fazla H200 ünitesi sipariş etti.
Nvidia, H200'ün bir varyantını Çin'de satacak ve çip başına yaklaşık 27.000 dolar fiyat...