Arama sonuçları: *

• Users: Traqueer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Traqueer

35k Bütçeye Laptop Tavsiyeniz Var mı

Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim kafam karışık laptop alacağım. 30-35k arasi bütçem var. Öneriniz var mıdır? (Oyun vs için alacağım yardımcı olur musunuz)
  2. Traqueer

Kalıcı ve f/p parfüm önerebilir misiniz ?

Arkadaşlar üstümde kalıcı olacak sıktığımda uzun süre üstümde kalacak ama en önemlisi de fiyat performans bir parfüm önerisi istiyorum sizden yardımcı olabilecek arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim.
  3. Traqueer

Arjantin Kolombiya Maçı Hangi Kanalda ?

Arkadaşlar bu maç tv8.5 da ve exxende verilecek deniliyor ama halen verilmedi nereden izleriz ?
  4. Traqueer

Televizyon Biss Key Yardım

Arkadaşlar bildiğiniz üzere birçoğunuz trt 1 den verilen maçları izleyemiyor. Biss key kısmı da çıkmıyor ve giremiyoruz. Biss key giriş kısmının televizyonda olup olmadığını nasıl anlarız? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  5. Traqueer

❌İndirim Bitti! Vodofone 5 Gün İçinde 5 Gb İnternet Hediyesi

Bugün dahil olmak üzere 5 gun boyunca günlük 5 gb internet hediyesi vodofonelu olan arkadaşlara özeldir.
  6. Traqueer

9-10k arası f/p telefon önerisi

Fiyat aralığım budur arkadaşlar. Fiyat performans bir telefon arıyorum önerilerinizi bekliyorum.(Gündelik kullanım için telefon bakıyorum. 0 ürün mağazadan alınacaktır.)
  7. Traqueer

Çözüldü✓ Yeni aldığım taşınabilir hddyi bilgisayarım kısmında göremiyorum

Arkadaşlar başlıktan da görebileceğiniz üzere yeni aldığım taşınabilir hddyi bilgisayarım kısmında göremiyorum. Ama aygıt yöneticisinde gözüküyor. Disk yönetimi kısmında başlatılmamış olarak gözüküyor başlatıyorum ama bu sefer de yazma koruması hatası alıyorum yada disk yönetimi güncel değil...
  8. Traqueer

Sigortalı işte çalışırsak öğrenim kredisi çıkmama ihtimali

Arkadaşlar sigortalı bir işte üniversite öncesi çalışırsak öğrenim kredisi çıkmama ihtimali varmıdır ? Yada böyle bir olay yaşayan varmı yardımcı olursanız sevinirim.
  9. Traqueer

Çözüldü✓ Bios ekranından çıkamıyorum yardımcı olur musunuz ?

Macun değişimi yaptım ve herşeyi güzelce topladım çalıştırdım bios ekranında kaldı çıkılmıyor yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bir bakabilir mi ? (Harddiskleri söktüm çıkardım , ramleri söktüm çıkardım, ekran kartını söktüm çıkardım) 1689786585 Arkadaşlar yardımcı olabilecek birisi yokmu ?
  10. Traqueer

Çözüldü✓ Macun değişimi sonrası biosdan çıkmıyor

Arkadaşlar macun değişimi yapmak için kasadaki işlemciyi fanı ekran kartını filan sökmüştüm hepsini aynı şekilde taktım ve pcyi açtığımda bios ekranından çıkamıyorum ne yapmalıyım yardımcı olabilecek varmı ? (İşlemci macununu değiştirdim sadece) 1689783654 @Emmree hocam bakabilir misin müsaitsen...
  11. Traqueer

Lobbeco isimli site güvenilir mi ?

Arkadaşlar sitenin linki burada bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
  12. Traqueer

Burger King Doyuran F/p Burger Tavsiyesi

Arkadaşlar bildiğiniz üzere burgerler resimlerden alakasız genelde küçük geliyor ve doyurmuyor. O yüzden sizlerden doyuran burger tavsiyeleri almak istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
  13. Traqueer

Flawwears güvenilir mi ?

Arkadaşlar tişört almak istiyorum ve güzel bir tişört beğendim site üzerinden. Hiç alışveriş yapan varmi bu siteden güvenilir mıdır?
  14. Traqueer

Çözüldü✓ QCY T13 Almak mantıklı mı ?

Arkadaşlar yakın zamanda bir bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum. Sadece müzik ve arada telefon görüşmesi için kullanacağım. Şuan da bütçem 500 küsür ve aklımda qcy t13 var. Başka önerileriniz varsa açığım.
  15. Traqueer

Çözüldü✓ 1500tl Bütçeye uygun hafif wirelless mouse

Konu başlıktadır arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz ?
  16. Traqueer

Tv box önerilerinizi bekliyorum

Arkadaşlar sınırlı bütçem var tv box önerilerinizi bekliyorum
  17. Traqueer

Sadece müzik için airpods kulaklık

Arkadaşlar sınırlı bir bütçem var müzik için en ideal en güzel airpods tavsiyelerinizi bekliyorum. 1680649065 Şarj konusunda da sıkıntı yaşamayacağım bir ürün olursa tadından yenmez.
  18. Traqueer

🔥İndirim Polo ürünlerde sepette %50 indirim

https://app.hps.im/d7ct/ukm8n1tv polo ürünlerde sepette %50 indirim hepsiburada üzerinden
  19. Traqueer

Aux type c dönüştürücü önerisi

Arkadaşlar aux type c dönüştürücü arıyorum max 50 60 lira civarı tavsiyeleriniz var mıdır ? Tecrübe edinip de tavsiye ettiğiniz varsa daha iyi olur.
  20. Traqueer

D-smart ücretli kanallarda sinyal yok

Arkadaşlar öncelikle konuya baştan girmek istiyorum. Türk telekom internet süremiz bitiyordu ve bize yeni bir teklif önerdiler. Teklif şu şekilde: Aldığınız hız aynı fiyat aynı ama internet ve d-smart birlikte olmak şartıyla fiyat aynı dediler ve bizimde işimize geldi kabul ettik. Herneyse bugün...
Geri