Arama sonuçları: *

• Users: ardasdc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ardasdc

G213 mü G413 SE mi??

Arkadaşlar yeni klavye alacağım tercihim ne yönde olmalı? iki klavye arasında kaldım
  2. ardasdc

Airpods mu Earpods mu?

Sorum basliktaki gibi arkadaslar sadece iphone kullaniyorum sizce airpods 2.nesil mi yoksa earpods mu almaliyim? arada ses kalite farki var midir?
  3. ardasdc

Windows Güvenliği Açılmıyor Yardım

arkadaslar win11 kullaniyorum ve windows guvenligi actigimda siyah ekran veriyor. nasil acabilirim yardimci olur musunuz?
  4. ardasdc

Öneri Iphone Se 2022 mi 11 mi

hangisini almaliyim?
  5. ardasdc

Tlou oynamak icin itemsatis güvenilir midir?

tlou yeniden bitirmek istiyorum ps sattim pc var ama cok oynamak istiyom bu site guvenilir mi alsam bisey olur mu?https://www.itemhesap.com/the-last-of-us-part-i-15000?ref=traff&gclid=CjwKCAjwxaanBhBQEiwA84TVXJWAmgJrE0D8jOyG2u9CRp5uJ1xqBsofeKR6Rha8IPBbA3hP-6KwOhoCPLYQAvD_BwE
  6. ardasdc

windows11 e yukseltme hakkında

win10 pro kullanıyorum 11 e yukselticem ama aklımda bi soru var. ben windowsu slmgr komutlarıyla cmd den etkinlestirdim. yani herhangi bir urun anahtari vs. yok. win11 e yukselttigimde urun anahtari ister mi ?
  7. ardasdc

Siteme Yorum Bölümü Eklemek İstiyorum

Siteme yorum yapma bolumu eklemek istiyorum , siteye gelenler yorum yapacak o yorumu herkes gorebilecek bunu nasıl yapabilirim? (visual studio code uzerinden yazıyorum siteyi)
  8. ardasdc

🔥İndirim RDR2 EPIC GAMESTE 98TL

rdr2 tekrardan 98tl almak isteyenler icin
  9. ardasdc

Windows 11'e artik gecilir mi?

sorum basliktaki gibi, oyunlarda performans olarak vs windows 10u aratir mi?
  10. ardasdc

windows 10 pro için lisans alacağım

https://jetlisans.com/urun/windows-10-pro-dijital-lisans-anahtari?gclid=Cj0KCQiAm5ycBhCXARIsAPldzoWg1sJbH2i70vtpdh8tfPNND10q_9OIhWXQP8aEfK53IwO228VCMa8aAogsEALw_wcB bu site güvenli mi? alan var mı
  11. ardasdc

uygun fiyatli kablolu mouse lazim

f/p beyaz olursa guzel olur kaliteli ama uygun mouse onerir misiniz?
  12. ardasdc

hazir sistem icin wifi adaptoru

f/p wifi adaptor onerebilir misiniz?
  13. ardasdc

mousepad alacagim oneriniz nedir

uygun fiyatli klavye ve mouse'i kapsayan kaliteli mousepad onerir misiniz?
  14. ardasdc

itopya fiyat performans sistemiyle alakali

dünkü donanim arsivinin inceledigi sistemi alabildim.fakat kasa icin genelde c4 denmis sorun cikarir mi? yoksa duzgun bir sekilde kullansam idare eder mi?
Geri