arkadaslar selamun aleykum. gecen gun elime smartstore N4300N nas gecti icinde HDD falan yoktu bende birtane laptop 500gb segate hdd taktim. isiklari yesil internete kablo ile baglandi ama hala kullanamadim. windows 10 kullaniyorum. nasil calistirip kullanirim bunu biri yardimci olursa cok mutlu...
arkadaslar herkese salum aleykum. ben 3 gun once copun kenarinda hic paketi acilmamis Hp C3180 yazici buldum. kartuslari taktigim zaman yazici ve yazilimi hicbir hata vermemesine ragmen yazici kagiti aliyor ve kagit ciktiginda bir cizgi bile olmuyor. kartuslari kaynar suda beklettim ve uclarini...
herkese selamun aleykum. baslikta oldugu gibi minecraft ( surum farketmez ) oyun arkadasi ariyorum. yas pek farketmez ama 14-15 olursa (bende o yaslarda oldugum icin) daha iyi olur benim icin
herkese merhabalar, icinde sadece Islemci, cpu fani ve dvd rom var. ben buna 1 tane 2GB ddr2 ram, 120GB pioneer ssd takcagim. ama elimde sadece 250W psu var. calisirmi bu sistem bu psu ile
1717416908
not: islemci ya pentinum D yada pentinum 4
arkadaslar kurtarma moduna girip yeniden baslatinca cikiyor. 1 kere dusurulmus onun disinda baska sikinti yok. oda ekranin kosesine denk gelmis buku vb. yok. birde pil problemli
video cok buyuk oldugu icin youtube attim:
ozellikler
early 2015 macbook air 13'
i7 5650U
intel UHD 6000
8GB...
macbook air 2015 13' kullanicisiyim. (klavye ingilizce o yuzden boyle yaziyorum) dun kurtarma modunda (alt ve power tusu) cikarken kernel panik aldim. sonra sistem acildi acilinca boyle birsey cikti bir pencerede. o pencereyi kapatinca sistem normal olarak caismaya devam etti. nedir bu kernel...
arkadaşlar 100TL Bit pazarından RX550 core aldım. (XFX) ekran kartında hiç güç yok. fırına atmaya değermi? birde 2 bir ekran kartı var (ATİ X1550) bilgisayar HP logosu geldikten sonra ekran sinyal yok diyor. onun için altım RX550yi. kart ssisteme takıldığında çipi hiçbir şekilde ısınmıyor. Belki...
Spotify premium alamıyorum maalesef bu yüzden kitaplığımı indiremiyorum. 1hafta sonra 12 saatlik yola gideceğim yolda dinlemem lazım . 32 küsür şarkı var teker teker indiremem. Uygulama vb. Önerebilir misiniz kitaplığı indirmem için yardimi dokunanlara şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum
iPad 3 cihazım var. 5 yıl önce İsviçre'den geldi. Bizde iCloud hesabı koydum. Şimdi tableti buldum ve açtığımda iCloud e-POS'ta ve şifre istiyordu. Bende e-POS'ta ve şifreyi girdim ve hesabınız güvenlikten kilitlendi dedi. Sonra Apple iforgot sitesinden Apple ID girince 2 seçenek verdi: Güvenlik...
Eskiden Laptopta sıkıntı olmadan oyunumu oynayabiliyordum. ama laptopun ekranı kırılınca Bit pazarından 20tlye HDMI TO VGA çevrici aldım ve VGA Philips brilliance 190CW e bağladıktan sonra sıkıntılar başladı. Minecraft da tüm sürümlerde taş kazarken ekran siyah oluyordu. Vsync açtım ama...