Arama sonuçları: *

• Users: şekip
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ş

Rx470mining 85 DERECE

Diğer kullanıcılar 70 derecelerde gezinirken ben furmarkı açtıktan 2 saniye sonra 85 e fırlıyor termal macun ped degişimi herşeyi yaptım olmadı
  2. Ş

Rx470mining 85 DERECE

Diğer kullanıcılar 70 derecelerde gezinirken ben furmarkı açtıktan 2 saniye sonra 85 e fırlıyor termal macun ped degişimi herşeyi yaptım olmadı
  3. Ş

Sisteme ekran kartı takınca 2.ram slotu çalışmıyor

Sisteme ekran kartı takınca 2.ram slotu çalışmıyor ramlerde sorun yok
  4. Ş

VBIOS güncellemesi performans arttırır mı

Ekran kartım rx470 ama 570 olarak gözüküyor biraz araştırdım ve bunun VBIOS sonucu olduğunu öğrendim şimdi ekran kartında güncellenmiş vbios olduğu için rx470 ekran kartı rx570 gücündemi olacak
  5. Ş

Rx470 rx570 olarak gözüküyor

Herkese merhaba RX 470 ekran kartım Windows furmark vb programlarda RX580 olarak gözüküyor bu sadece görüntü olarakmı yoksa performans olarakta rx570 ayarindami
  6. Ş

Rx470 rx570 olarak gözüküyor

Herkese merhaba RX 470 ekran kartım Windows furmark vb programlarda RX570 olarak gözüküyor bu sadece görüntü olarakmı yoksa performans olarakta rx570 ayarindami
  7. Ş

Ddr4 12gb ram uyumlu olurmu

Anakartıma 3x4 2400mhz ddr4 12gb ram taksam uyumlu olurmu sorun cikarmi 12gb diye çünkü ben sadece 4 8 16 32 diye biliyorum
  8. Ş

Vram değiştirmeden tamiri yapılır mı?

Bozuk ekran kartım var ve eski muhtemelen de tamirini kimse yapmaz yapsa bili fiyatı uçuk olur o yüzden kendim yapmak için sizlerden fikir alıyım dedim bu fırınlama ısıtma yöntemiyle falan VRAM tamiri olurmu
  9. Ş

Windows format ekranında kalıyor

Eski bilgisayarıma format atayım dedim ama bilgisayar format ekranında kalıyor bide mouse imleci var ve hareket ediyor
  10. Ş

Asus GTX780 KOD43 hatası

Elimde Asus gtx780 ekran kartı var görüntüde vs. Hiçbir problem yok ama nedense driverlerini kurunca kod 43 hatası alıyorum ve görüntü gidiyor bu arada sistemin kendi dahili gpu suda var
  11. Ş

Turbox B250 8 ve 9. Nesil işlemci desteği

Elimde i5-8400 işlemci var ve takacak anakart arıyorum 2.el olarak bunu buldum 8 ve 9. Nesil işlemcileri desteklediğini söylüyorlar ne kadar doğru
Geri