Arama sonuçları: *

• Users: Shyren
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Hp victus 16 model farklari

Merhabalar bir kac tane bütçeme uygun model buldum fakat modellerin hepsi ayni marka ayni ozelliklere sahip gibi duruyor epeyde karsilastirdim bir fark cikmadi ama bazen yanildigi hakkinda duyum aldim o yuzden bu sistemlerin farklari hakkinda bilgi almak ve uygun olup olmadiklarini ogrenmek...
  2. S

Yeni da sistem süresi

Merhaba iyi günler çok fazla instagram kullanmıyorum nasıl çalıştığı hakkında bir fikrim yok donanım arşivinin bilgisayar için paylaştığı sayacı gördüm alarm kurun diyordu instagramda sayacın olduğunu düşündüm ve alarmı kurmadım meğerse geçiciymiş bilmiyordum ne zaman paylaşılacağını bilen biri...
  3. S

snpoy vh5 pedal seti tek başına kullanılabilirmi

merhaba elimde snopy vh5 direksiyon seti var arduino ile 900 derece bir direksiyon seti yapmayi basardim yalniz pedali yapmadim vh5 in pedalının soketi rj11 4 pinliymis bunu nasıl tek kullanabilirim
  4. S

donanım arşivi da-c sistem

merhaba abdullah abi iyi günler sistemini saat 8 de ürününüzü almaya çalıştım ama malesed tam sepete ekledigim sırada sepetimden çıkarıldı birisi benden hizli davranmis galiba oysaki sayfayi 25 dakika boyunca yenilememe ragmen 2 senedir dogru duzgun butceme uygun bir sistem bekliyordum babamida...
  5. S

hk gaming indirimleri ile alakalı

merhaba arkadaslar forumda yeniyim dün hk gaming indirimlerinde ucuza alınan klavyeleri gordum ve cok sasirdim 100 liraya alınan klavyeleri bu forumda 500 600 liralara satiyorlar daha once bunun gibi gercekten cok karli bir fırsat oldumu acaba
Geri