Arama sonuçları: *

1. S

Bilgisayarım için, hotspot ağlarını görebileceğim wifi adaptör arıyorum

İnternetimde nadiren de olsa uzun süreli kesintiler oluyor. Mobil verimle, kesinti olsa da oyunuma devam edebilmek istiyorum ve 100 mb internetim var hız kesintisi olsa da çok düşük hızlar da almayayım.
  2. S

f/p 90x40 mousepad önerisi

uzun süre gidecek, kaliteli malzemeli ve f/p. Fiyatı 1kyı geçmesin de 500-600 TL' ye varsa daha iyi olur, mousepad önerir misiniz? başlıkta yazdığı gibi 90x40 cm olsun. desenli pek hoşuma gitmiyor ama dediğim kriterlerde deseni abartılı olmayan bir şey varsa o da olur (sade).
  3. S

Gaming kulak üstü kulaklık önerisi

1knin çok üstüne çıkmak istemiyorum ancak çok daha verim alacaksam üründen olabilir fujin almayı düşünüyorum ancak konuya çok hakim birisi değilim çok araştırmadım kulaklık konusunu birçok kulaklık kullanmış vs biri yazarsa sevinirim arctis 1 ve fujin sanırım şu an aklımdan geçenler ama...
  4. S

monitörümde ölü pixel var

monitörümde 1 tane ölü pixel var sıkıntı olur mu? değişim talep edeyim mi? teşhir ürünü bir de 2k ucuza aldım iyi gibi
  5. S

İadenin taksitle yapılması

Arkadaşlar monitörümü iade ettim 12 taksitle almıştım. 12 ay taksitle iadeyi yapıyorlar şu an monitör alamıyorum ders çalışamıyorum üniversitedeyim kart limiti artırıp almıştım. Yapabileceğim bir şey var mı bu duruma
  6. S

Çözüldü✓ Fanları muhtemelen ters takmışım

Kasa fanlarım ters sanırım havayı dışarı üflemeli değil mi bunlar toz da çekebilir galiba emin olamadım
  7. S

Çözüldü✓ Manyetik toz filtresini yaktım

Arkadaşlar manyetik toz filtresi sanırım bu yaktım yanlışlıkla çok küçük bir yanık bir şey olacağını sanmıyorum pek sizin fikirlerinizi bekliyorum bir de nasıl değiştirilir bu?
  8. S

BF1 revolution alınır mı

Fiyatı steamde 50 küsur lira alınır mı sizce?
  9. S

Monitörüm çok büyük geliyor nasıl küçültebilirim

arkadaşlar söylediğim gibi asus tuf vg279qm monitör aldım internet kafedekilerin aynısı olduğunu düşünerek ama çok büyük internet kafedekiler sanırım 24.5 inch olanıymış monitörü değiştirmekle falan uğraşmak istemiyorum. monitörün kenarlarını kısabilir miyim? 24.5 inchmiş gibi kullanabilir...
Geri