Arama sonuçları: *

• Users: punisher34
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Tüketici hakem heyeti ürünü

Merhaba dostlar medimarkt razer mouse'mı 2 ay serviste alıp koyup ürünün üretimde olmadığı için sadece para iadesini yapacaklarını söyledi ben de tüketici hakem heyetine başvurdum karar çıktı ürünün değişmesinin gerektiğini söylemişler şimdi ne yapmam lazım ptt eve kağıt getirme ama tüketici...
  2. P

Yardım Razer yetkili servisi istanbulda nerede

Razer deatheadder v2 pro 'nun usb aygıtını pc görüyor ama calısmıyor başka pc'de denedim yine aynı bu razerin istanbulda yetkili servisi neresi
  3. P

Yardım Razer deathear v2 pro usb aygıtı görmüyor ve bluethootu

Usb 'yi aygıt yöneticisinde görüyor ama tepki vermiyor uygulamada gözükmüyor bluethoota alıncada aynı olay yine görmüyor,kablolu hali ile sorunsuz şekilde çalışıyor bu razer'in istanbulda servisi var mı veya bunun cözümü var mı kaldım öyle D:
  4. P

🔥İndirim Ariel Sıvı Çamaşır Deterjanı Dağ Esintisi değeri 200 tl indirim 99 tl

https://www.amazon.com.tr/dp/B07KCXBLCJ?smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp&th=1
  5. P

Yardım Razer DeathAdder V2 Pro USB dongle görünmüyor

Razer Deatadder v2 pro usb dongle gorunmuyor ama normal kablosu ile takınca sorunsuz calısıyor usb aygıtında da bır sorun yok fare cevap vermıyor usb aygıtını takınca razer yetkili servisi istanbulda var mı garanti belgesinde bulamadım da
  6. P

🔥İndirim 4 al 3 öde klasik kitaplarda hepsiburada

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/zamansiz-klasik-kitaplarda-4-al-3-ode
  7. P

Razer deathadder v2 kablsosuz baglantı kopuyor geri geliyor tekrar kopuyor

Razer deathadder v2 kablosuz mouse usb takınca kablosuz bazen calısıyor sorunsuz bazen kopuyor masadan kaldırıp tekrar yapınca gerı baglanıyor ama sonra bır daha kopuyor kablolu takınca da hiçbir sorun olmuyor bluethoot ılede hıc baglanmıyor
  8. P

Elektronik sigara alacam istanbulda nereden alabilirim

caliburn ak2 veya smoke nord 4 almayı düşünüyorum hangisini alayım sizce bir de istanbulda nereden alabilirim?
  9. P

Aliexpresten aldığım led geldi ama ilk bölümdeki ledler el ile dokunca çalışıyor

Elimle bu şekilde tutunca yanıyor sadece bırakınca sönüyor buna ne yapmamı önerirsiniz
  10. P

Imeı için babamın hakkı var

Imei icicn babamın hakkı var e devletten cocugumun uzerıne yaptır var bunu daha önce yapan biri var mı ?
  11. P

🔥İndirim ASUS ROG STRIX SCOPE TKL KABLOLU MEKANİK RGB 2.200 tl

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-scope-tkl-kablolu-mekanik-rgb-oyuncu-klavyesi-nx-mekanik-aluminyum-kasa-bilek-destegi-aura-sync-p-HBCV00000EXHC4?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.4.2
  12. P

Merhaba logitech g602 usb alıcısını kaybettim

Usb alıcısını kaybettim yedek parçasıda yok servise yazdım acaba bunu nasıl bulabilirim yoksa fareyi çöpe mi atayım D:
  13. P

Bütce 500-800 arası fare arıyorum bu nasıl sizce ?

Bu fare nasıl sizce bütce 800'e kadar önerebileceğiniz başka model var mı? 1685281270 Logitech g 305 kablosuzda alabilirim 1k onun fiyatıda
  14. P

Macun değişimi yapacam yanında alkol göndermemişler

Termal macun değişimi yapacam ama yanında saf alkol göndermemişler kolanya ile olur mu?
  15. P

Hangi termal macunu alayım sizce?

Hangi termal macununu önerirsiniz ikisinin arasında kaldım
  16. P

Öneri 14 pro max araç içi telefon tutucu önerisi olan var mı bulamadım bir türlü

14 pro max araç içi telefon tutucu önerisi olan var mı internette baktımda pek bulamadım var mı önerisi olan ?
  17. P

Iphone 14 pro max için şeffaf orjinal kılıf alınır mı ?

Applenin orjinal şeffaf kılıfı 1000 tl sizce alınır mı garantisi var diye cazip geliyorda bilemiyorum kullanan var mı?
  18. P

Yardım Yurtıdışı elimde telefon var kıbrısa giriş çıkış ypasam ımeı acılır mı

Yurtdısından ıphone geldi kendi üstüme kayıt etmek için kıbrısa gir çık yapsam kayıt yaptırabilir miyim?
Geri