Arama sonuçları: *

1. heisenberg3

40K 65inç üzmeyecek TV önerisi

Genelde TV, futbol, f1 gibi sporlar ve arada günlük kullanım için izleniyor. 65 inç bir TV arıyorum tercihen LG, Samsung, Philips. Çok iyi bilmiyorum ama TCL de olabilir. Maks 45k'ya çıkarım diye düşünüyorum. Benim için netlik ve renk kalitesi önemli. Bu fiyatlara yüksek hz bulunabiliyorsa çok...
  2. heisenberg3

7Kya Monitör Önerisi (hiç anlamıyorum)

Monitör bakıyorum genelde fps, fifa, forza tarzı oyunlar oynuyorum. Pivot olması veya boyunun ayarlanması çok çok önemli değil boyu ayarlanabilirse iyi bir artı olur sadece. Mümkünse 27inç bakıyorum çok iyi dediğiniz bir monitör varsa çok az daha bütçeyi arttırabilirim şimdiden öneriler için...
  3. heisenberg3

15Kya Telefon Önerisi

Arkadaşlar 15k civarına telefon arıyorum çok az üstüne çıkabilir fakat samsunga bir tık mesafeliyim ama başka seçenek yoksa onu da düşünebilirim. Kullanım olarak da genel günlük kullanım oyun falan fazla oynanmayacak en fazla clash royale, kamera falan olarak da çok bir performans beklentim yok...
  4. heisenberg3

Yardım MAİLİM ÇALINDI YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ ?

Arkadaşlar mailimi çalmışlar şifre falan değişiyorum ama hala girmeyi başarabiliyorlar nasıl engelleyebilirim napmalıyım ? Maili de kapatamıyorum steam hesabım bu maile bağlı. Hatırlamayıp kullandığım farklı şeyler de bağlı olabilir yardımcı olabilir misiniz ?
  5. heisenberg3

20K'ya bu laptop alınır mı

Arkadaşlar mühendislik öğrencisiyim 20k bandında bir laptopa ihtiyacım var. Genelde ofis işleri ve programları (Word, Excel, Powerpoint vb.) veya günlük hayatta (Dizi izleme, internette dolanma vb.) kullanılacak. Python gibi kodlama programları da kullanılabilir. Mümkünse sessiz olsun ve sarjı...
  6. heisenberg3

Öğrenciye Max 20K Bandında Laptop Önerisi

Arkadaşlar mühendislik öğrencisiyim 20k bandında bir laptopa ihtiyacım var. Genelde ofis işleri ve programları (Word, Excel, Powerpoint vb.) veya günlük hayatta (Dizi izleme, internette dolanma vb.) kullanılacak. Python gibi kodlama programları da kullanılabilir. Mümkünse sessiz olsun ve sarjı...
  7. heisenberg3

Bu Klavye Alınır mı ? Bu Fiyata Daha İyisi Var mıdır ?

Arkadaşlar 1799 TL'ye aşağıda gördüğünüz bu klavyeyi buldum. Aşırı ses yapmayan bunun sesine yakın bir klavye arıyorum %75 olursa daha iyi olur. Daha çok fps oynuyorum. Bu fiyata bu klavye alınır mı daha iyisi var mıdır ? Royal Kludge R75 Skycyan...
  8. heisenberg3

Kamera / webcam / facecam önerisi acil

Arkadaşlar pcden iş görüşmesi / toplantı / mülakat için bir kameraya ihtiyacım var maksimum 1000-1500 aralığına ne önerirsiniz ...
  9. heisenberg3

Yardım Amazona Kartı Kaydedemiyorum

Arkadaşlar troy karta sahibim kartı girmeye çalışıyorum fakat desteklenmiyor diyip kabul etmiyor. İnternette kaydetmeden deneyin diyenleri gördüm yine olmuyor fakat farklı bir hesapta girince de kabul ediyor bu neden olabilir ? veya nasıl düzeltebilirim ?
  10. heisenberg3

Bu gamepadler alınır mı ? Gamepad Önerisi

https://shop.connectgame.com.tr/products/easysmx-x15-kablosuz-gamepad-hall-effect-stick-hall-triggers-drift-dead-zone-yok-7-rgb-pc-android-steam-ve-switch-uyumlu-beyaz...
  11. heisenberg3

Yeni Ekran Kartı Taktım Ekran Bulanık Gözüküyor

Bugün rx570imin yerine rtx 4060ı taktım fakat farkettim ki kart ile monitör uyuşmuyor (monitör eski olduğu için). Dönüştürücü alıp taktım monitörde dvi ve kartta hdmi olacak şekilde bu seferde bulanık gözüküyor sanki yazılar kaymış gibi. Bir de ayriyeten garip bir şekilde valorantta 1920x1080...
  12. heisenberg3

Sistemi şuan alıyorum 3ünden hangisini alayım seri cevap

https://www.itopya.com/phoenix-4060-v3-amd-ryzen-5-8400f-asus-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-gef_h27606 -bunda 7500f seçili, kingston cl36 seçili, bitfenix kasa seçili...
  13. heisenberg3

Sistem Toplayacağım Yardımcı Olur musunuz ?

Aşağı yukarı 25k bütçem var bu bütçede şu sistemleri buldum. Hangisi daha iyidir ? Genel olarak valorant ,fortnite ,cs2 , gta5, eafc25 gibi oyunlar oynuyorum. Bu fiyatlara daha iyi sistem var mıdır? Yılbaşı indirimi beklenir mi ? Ekran kartı olarak nvidia düşünüyorum amdye çok sıcak bakmıyorum...
  14. heisenberg3

Yardım Yeni Kulaklığımda Sesim Karşıya Gitmiyor

Yeni olarak linkteki kulaklığı aldım jak girişlerini de takıyorum fakat discordda karşı tarafın sesini alabilirken benim sesim gitmiyor veya anlaşılmayacak düzeyde gidiyor nasıl çözebilirim? Ses kartı mı almam gerekli ? (kulaklık ...
  15. heisenberg3

Yardım 1500 TL Gaming Kulaklık Önerisi. Daha İyisi Var mı?

Gamepower Jin kullanıyordum fakat bozuldu sonuç olarak bir kulaklığa ihtiyacım var. FPS oyunları oynayan biriyim o yüzden ona göre bir kulaklığa ihtiyacım var. Tercihen usb girişli ve amazon satıcılı olursa sevinirim. Fakat bu fiyata kaçmaz dediğiniz bir kulaklık varsa farklı site veya farklı...
  16. heisenberg3

Uygulama Hata Veriyor Monitör Gidip Geliyor

AMDRSServ.exe - sistem hatası "Kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü OpenCL.dll bulunamadı. Programı yeniden yüklemek bu sorunu çözebilir." Hatası alıyorum nasıl çözebilirim ? (Hatayı alınca monitörün üst kısmındaki renkler gidip geliyor.)
  17. heisenberg3

M2 SSDyi nasil takacagim

anakartim bu m2 ssd takmaya çalışıyorum sanırım 7 ve 14 numarali yerin biraz üstüne takılıyor ama anchor ile takmaya çalışırken o somonlara girmiyor nasil takacağım bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi
  18. heisenberg3

XBOX Gamepass Kaç TL Çekecek

Geçen sene 1 yıllık yapmıştım bu ayın 26sında bitecek 29.99 TL çekecek olarak gözüküyor ama xbox gamepass fiyatı çoktan o seviyeyi geçti. Sorum eğer 1 ay daha devam edersem karttan ne kadar para çeker ?
  19. heisenberg3

En Uyguna Gamepass Alma Yöntemi Nedir?

Önümüzdeki günlerde şuan kullanmakta olduğum gamepassim bitecek ve ben yenilemek istiyorum. İlk düşüncem 1 yıl gerekirse 2 yıl uzatmak. Şuanda ki en ucuz gamepass yenileme yöntemi nedir ? 1720531605 Hala etkili olan açılmış bir konu varsa linkini de bırakabilirsiniz
  20. heisenberg3

Bugun uçuşum var yardımcı olur musunuz?

Bugün akşam Sırbistan'a türk hava yolları ile ucacagim fakat şöyle bir sorum var: İzin verilen valiz ölçüleri 55x40x23 yazıyor. Benim valizim ilk iki ölçüye uyuyor fakat sonuncu kriterde 23 değilde 25lik bir valize sahibim yani anlayacağınız derinlik izin verilenden 2 cm fazla bir sıkıntı...
Geri