Arama sonuçları: *

• Users: IKeeqo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. IKeeqo

Uzun Ömürlü Kablosuz Mouse Tavsiyesi

Şuanda kullandığım mouse razer basilisk x hyperspeed. Fare güzel ancak son zamanlarda scroll wheel encoder problemi yaşıyorum çok fazla kişi bu sorunu yaşıyormuş o yüzden aynı fareyi tekrar satın almak istemedim Uzun ömürlü bir kablosuz mouse önerisi lazım 5-6k bandında var mıdır en az 3 macro...
  2. IKeeqo

Discord nukeye karşı ne yapabilirim

sunucumu script kodu ile patlatacağını söyleyen biri var. Sunucuda yönetici rolü olmamasına rağmen böyle bir şey yapabiliyor mu?? buna karşılık nasıl bir önlem alabilirim
  3. IKeeqo

Alacağım parçalar uyumlu mu?

Ekran kartım 6500XT. Anakart, işlemci ve ramı değiştirmeye karar verdim düşündüğüm parçalar bunlar daha iyi parçalar varsa önerebilirsiniz Alacağım parçalar: Ryzen 5 5600 Gigabyte B550M DS3H GSKILL x2 8gb ripjaws
  4. IKeeqo

trojenmi yedim yardım

ne yapacağımı şaşırdım format atmalımıyım
  5. IKeeqo

eski parçaları kaça satarım ?

ddr4 Sisteme geçmek istediğim için satmayı düşünüyorum. Parçalar çok çok eski olduğu için 2. el fiyatın altında olucak sizce fiyatı ne kadar tutar ASUS P8Z77-V LE kingston 4gb 3200 mhz ddr3 x2 intel i7 sandy bridge 2600k everest 650w psu western digital black 500gb disk(yeni parça aldım...
  6. IKeeqo

Sorumluluk sınavı, TYT sınavı ve İBE sınavı..

9. sınıfta muhasebe bölümünü sevmediğim için bölüm değiştirip Bilişim teklonojilerine geçmek istiyordum. dilekçeyi verdim ama hemen geçiş yapılmadı. 10. sınıfın 2. döneminde geçiş oldu. Bununla birlikte 3 dersten sorumlu oldum(2 tanesinden geçtim ama en zor olanı Nesnel tabanlı proglamlamada...
  7. IKeeqo

Tam ekrandayken tek tuşla çeviri yapabilen uygulama lazım

wuthering waves oynuyorum. Oyunda henüz türkçe altyazı yok. Deepl çeviri kullanınca tam ekrandan çıkıp ss alıyorum bu çok uzun sürüyor. Benim aradığım şey faremdeki macro tuşuna atayabileceğim ve tıkladığım zaman ekranı çevirebilen bir uygulama. Varsa çok iyi olur
  8. IKeeqo

Minecraft arkadaslarla nasil oynanir

Minecraft orijinal sitesinden aldım çok oyunculu oynamak için realms almak gerekiyormuş 1 kişinin alması yetiyor mu? 1716545790 Pardon 2 kere açtım konuyu
  9. IKeeqo

Minecraft arkadaslarla nasil oynanir

Minecraft orijinal sitesinden aldım çok oyunculu oynamak için realms almak gerekiyormuş 1 kişinin alması yetiyor mu?
  10. IKeeqo

bu kod ne işe yarıyor bilen varmı

rmdir "c:\users\%username%\appdata\local\temp" /s /q bir oyun açılmıyordu birisi bana bunu cmd'de yaz düzelir dedi
  11. IKeeqo

LoL e başlıyorum nasıl bir oyun olduğu hakkında fikrim yok

Sizce bu zamanda oyuna başlanır mı? Ara sıra videolarını görüyordum bu aralar çok karşıma çıkınca oynayasım geldi. Bağımlı ettiği doğrumu
  12. IKeeqo

Unity nasıl öğrenirim

html css javascript ile yaptığım örnek videoyu unity ile 2 boyutlu bir oyun yapmak istiyorum ancak unity bilgim sıfır. Unity arayüzünü ve kodları anlatan bir bildiğiniz youtuber var mı? nasıl öğrenebilirim
  13. IKeeqo

Galaxy buds fe kulaklığımı düşürdüm

Arkadaşlar 2 3 gündür kulaklığımı bulamıyordum evdedir diye uğraşmadim sonra aklıma cihazı bul özelliği geldi ve 1 km'lik uzaklıkta bir adreste olduğunu gösterdi . Büyük ihtimalle okulda ya da otobüste düşürdüm o yüzden 2 okuldan birinde okuyor kulaklığımı alan kişi. Yarın okula gitmeyip hangi...
  14. IKeeqo

Turkcell sürekli beni arıyor

Sabah akşam 532 numaralı sürekli beni arıyor açtığım zaman internetinizi yükseltelim mi diyorlar, hayır diyorum kapatıyorum yine arıyorlar.. günde en az 3-4 kere arıyorlar hem 532 hemde farklı numaralardan. nasıl kurtulurum bundan telefonu kıracam az kaldı
  15. IKeeqo

BeamNG Mod ve Multiplayer hakkında

BeamNG'de çeşitli farklı araçlar kullanmak istiyorum.(fiat doblo, caddy vb) ve arkadaşlarımla oynamak için ne yapmam gerekiyor? Ayrıca kullandığınız ve önerdiğiniz mod varsa da önerebilirsiniz
  16. IKeeqo

Discord Ganimet kutusu

1 nisan şakası herhalde kutuyu açarak 9 tane eşyayı topladığınız zaman ödül veriyor heyecan olsun söylemiyim hediyeyi :)
  17. IKeeqo

Telif atabiliyor muyum?

Instagramda yaptığım şarkı editlerini, birisi 7-8 tane videomu tiktok'a atıyor ve izlenme like alıyor. Video başlığına benim adımı yazmasını istedim ancak engelledi. Videolarına telif atabiliyor muyum? Telifli şarkılar kullandığım için böyle bir hakkım var mı bilmiyorum
  18. IKeeqo

NZXT Led Strip'i nzxt hub2 çalıştırır mı

Kontrolcüsü yerine nzxt hub2 olan birisi benden satın alacak ama ledleri çalıştırıp çalıştırmayacağından emin değilim bilen var mı?
  19. IKeeqo

Bilgisayar parçalarını değiştirmeme gerek var mı?

ddr4 16gb ram almak istiyorum ancak 1 parçayı değiştirdiğim zaman anakartı ve işlemciyi de değiştirmek zorunda kalıyorum. Anakart, ram ve işlemciyi satsam kaça satarım? Anakart: ASUS P8H77-V LE 1155P Ram: Kingston HyperX Genesis 4GB ddr3(2x) İşlemci: intel i7 sandy bridge 2600k ssd: Samsung...
  20. IKeeqo

Bu oyun virüslü mü sizce?

Oyunun adı Cubeworld, Steam versiyonu kötü olduğu için eski versiyonunu indirecektim. Normal şartlarda eski versiyonu ya virüslü ya da çalışmıyor , bir discord sunucunda herkes eski versiyonunu indiriyor bana da link attılar...
Geri