Arama sonuçları: *

1. B

B550 ye geçmek mi komple sistem almak mı ?

Elimdeki sistemde takılma donma sorunları yaşıyorum, anakart dışında bütün parçaları değiştirdim ama sorun bir türlü çözülmedi söktüm temizledim sistemi komple bu sefer görüntü gelmedi sıvı soğutmayı bir tık gevşettikten sonra görüntü geldi ama sorun çözülmedi takılma donma devam ediyor. Yeni...
  2. B

CS GO da anlık drop sorunu

Arkadaşlar öncelikle durumun sistem kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, CS GO ya girdiğimde düşman ile karşı karşıya geldiğimde anlık olarak bir drop oluşmakta, direkt olarak saniyelik drop oluyor sonrasında düzeliyor ilk round kesinlikle oluyor bu, sonraki roundlarda ara ara bu sorunu yaşıyorum...
  3. B

CS:GO da rakibi görünce sistemin anlık olarak donması sorunu

CS:GO oynarken rakibi gördüğümde anlık olarak saniyeli oyun donuyor yeni ssd aldım, format attım, bütün diskleri silip steam dahil herşeyi yeniden kurdum ancak hiçbir şekilde düzelmedi sistem 600-800fps aralığında ama hiç bir şekilde bu sorun çözümlenmiyor. FPS sabitlemeyi denedim 300 ve 400 fps...
  4. B

Razer Viper 8KHz vs Razer Viper Ultimate

Razer Viper 8KHz vs Razer Viper Ultimate iki mouse arasında kaldım. CS:GO ve Valorant için kullanacağım acaba hangisi mantıklı? Deneyim ve tecrübelerinizi kıyaslamalarınızı yazarsanız çok sevinirim.
  5. B

OBS çift internet üzerinden yayın yapmak

Evimde Türk Telekom VDSL 75 Mbps internet var bir de Turkcell fiber var. Bilgisayara Ethernet kartı alsam anakrt üzerindeki girişe TTNET'i takıp ETH. Kartına fiberi taksam oyunu TTNET üzerinden oynayıp yayını Turkcell üzerinden verebilir miyim? OBS üzerinden hangi kartı ile yayın yapabileceğimi...
  6. B

İnce Hesap Gaming Gecesi Devam Ediyor Mu ?

Gaming gecesi mesajları önceden geliyordu ama artık gelmiyor depremden sonra devam ediyor mu gaming gecesi eğer devam ediyorsa ryzen 5600x tekrar denk gelir mi ?
  7. B

Elimdeki Fazladan Parça İçin Sistem Tavsiyesi

Elimde Ryzen 3 1200 işlemci, Gigabyte B450M S2H anakart, G.Skill 2x8GB RAM ve Samsung 840Pro SSD var ve boşta duruyor. Sistemi değerlendirmek istiyorum satmayı düşünmüyorum fikir ve önerilerinize açığım, fikir sunar yardımcı olursanız sevinirim.
Geri