Arama sonuçları: *

1. byraktar0707

Arkadaşımın Kasası İçin fan tavsiyesi

Arkadaşlar herkese selam Benim bir dostumda kasa var öne 3 adet 140 fan takmak istiyor benimde zamanında düşündüğüm fanlardı şuan oda bu 2 fan arasında kalmış 1 arka egzoz olarak 3 ön fan olarak toplam 4 tane alıcak sizde hangisini alsın...
  2. byraktar0707

Doğru Fan İçin Desteğinize İhtiyacım Var

Arkadaşlar selam Yeni kurulum yaptığım phanteks p500a kasam var önde 3 adet arctic p12 pwm pst fan var arkada 1 adet phantks p500a da stok gelen 140 lık fan var tepede arctic liquid freezer ii 280 mm radyatör var sorum şu ön tarafa 3 adet 140 lık fan almak istiyorum öncelikle şuanki durumda buna...
  3. byraktar0707

Çözüldü✓ Son Bir Karar Artık Hangisi ?

Arkadaşlar öncelikle kasa için çok konu açtım farkındayım fakat 280mm sıvı soğutma alıcağım için lian li II den artık vazgeçtim zaten lian li III tr de yok şuanda en matıklı 3 ürün var şimdi sizlerden de son bir kez yorumlarınızı istiyeceğim. Phanteks eclipse p500a mesh ve Antec DF800 Flux ///...
  4. byraktar0707

🔥İndirim VatanBilgisayarda Seçili Bilgisayar Parçalarında 2. Ürüne Sepette %30 indirim

https://www.vatanbilgisayar.com/secili-bilgisayar-parcalarinde-ikinci-urune-sepette-30-indirim/ Kampanya 24.12.2022 00:00 ile 01.01.2023 23:59 arasında geçerlidir. Seçili bilgisayar parçalarında aynı ürün veya aynı “alt kategoride ve aynı markada”, 2. Ürüne sepette %30 indirim uygulanır...
  5. byraktar0707

Arctic LIQUID FREEZER II 240 mm Alınır mı?

Arkadaşlar lian li lancool II kasa alıcam işlemcim ryzen 5 5600 Arctic LIQUID FREEZER II 240 lığını düşünüyorum kullanan yada bilen yorumda deneyimini paylaşabilirmi daha iyisi şu fiyata var diğeceğiniz soğutma varsa tavsenizi beklerim
  6. byraktar0707

LIAN LI Severler Fikirlerinize İhtiyacım Var

https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterbox-td500-mesh-4x120mm-argb-led-fanli-midt-atx-siyah-kasa.html https://www.amazon.com.tr/dp/B08DXQMFRG?m=A25GZ8774Z9B6T&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1...
  7. byraktar0707

Noctua NH-D15 Almaya karar verdim fakat kasa bulamıyorum

Merhaba arkadaşlar Noctua NH-D15 almaya karar verdim çok araştırdım ve bu sonuca vardım tek sorun ramimin 42mm olması soğutucunun radyatörü 66 mm kadar boşluk veriyor fakat fan talılınca bu olay 32 mm düşüyor bende haliyle 2. fanı 10 mm yukarı kaldırmak zoruda kalıcam sizden 180 mm ve üzeri cpu...
  8. byraktar0707

RTX 3070Tİ için Nvida Detim Masası Ayarı Lazım

Aktif olarak warzone 2.0 ve pubg oynuyorum ekran kartı modelim başlıkta yazıyor rica etsem performans odaklı en iyi ayar konusunda yardımcı olabilecek var mı ?
  9. byraktar0707

corsair 4000d airflow ve noctua nh-d15 uyumu nasıldır

Herkese selam Arkadaşlar öncelikle uzun bir aradan sonra kasamı ve kuletipi soğutucumu değiştirmek istiyorum fakat bu alıcağım kasaya bu kule tipi soğutucu sizce uyum sağlarmı birde kullandığım ram resmi sitesinde 42 mm yazıyor sizce ramleri engeller mi deneyimi veya bilgisi olan yardımcı...
  10. byraktar0707

Parçalarımı Güzel Soğutmak İçin Boş Kasa Önerir misiniz ?

Herkese merhaba aktif olarak oyun için kullandığım kasamın değişmesi gerektiğine karar verdim biraz küçük ve ön kısmı hava çekiş olarak yetersiz gördüğüm bir kasa ya sahip olduğunu yeni parçalar alınca fark ettim öncelikle sizlere sistemimi özetliyim; Cpu: Ryzen 5 5600 Anakart: Msı B450 Gaming...
Geri