Arama sonuçları: *

• Users: pytharex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. pytharex

Yardım Bone ai kulaklık önerisi

Selamlar, kemik iletimli kulaklıkla oyun oynayan var mı? Kulak üstü kulaklıklar bir süre sonra ağır geliyor, silikonlu kulak içiler de kayacakmış gibi hissettiriyor. Bu yüzden kemik iletimli kulaklıklara bakıyorum ama merak ediyorum FPS oyunlarda ses kasmak mümkün mü? Adım sesleri ve yön...
  2. pytharex

4K Yüksek Hz + Düşük ms Monitör

Oyun oynamak için monitör almayı düşünüyorum. Genelde FPS türü oyunlar oynuyorum. İlerleyen zamanlarda PlayStation almayı da planlıyorum, onu da bu monitörle kullanacağım. 4K çözünürlük, yüksek yenileme hızı ve düşük ms değerlerine bakıyorum fakat spesifik bir model seçmekte zorlandım. Bu...
  3. pytharex

PC kendi kendine kapanıyor

Arkadaşlar durum çok tuhaf Isınma yok yük altında olup olmaması farketmiyor Son 2 gündür başladı PC sanki ben kapat tuşuna basmışım gibi kapatıyor bazen alt ctrl del kombinasyonu ile yetişip iptal bile edebiliyorum ama herşeyi kapattığı için Buda bir işe yaramıyor
  4. pytharex

Yardım İTOPYA AYIPLI EKRAN KARTI

Başlıkta belirtiğim gibi ekran kartı ayıplı geldi internet üzerinden taksitsiz şekilde ödedim kutuda deforme yok kartta herhangi bir yaralanma yok lakin chipset arızası var iade işlemleri başlatacağım ama başımız ağrımadan en kısa şekilde nasıl süreci yönetiriz daha önce bu tarz durumla...
  5. pytharex

15k tavsiye sadece kasa

arkadaşlar bütçe 15k sadece kasa oyun odaklı bir tavsiye verirmisiniz piyasadan anlamıyoruz bu aralar alan varsa fikirleri değerli 1698835542 https://www.itopya.com/planet-cometintel-core-i3-12100fasus-radeon-rx-6650-xt-dual-8gb-oc16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdga_h24571 bu nasıl sizce
  6. pytharex

45k pc tavsiyesi oyun odaklı

başlıkta belirtiğim gibi an itibari ile bütçem bu kadar am5 bir sistem toplamak istiyorum sogutma ekran kartı ve işlemciden kısmadan alabiliceğimiz max sistemi önerirnisiniz benim topladıklarıma durmadan bir eksik bulunuyor en azından burda birlikte toplayalım
  7. pytharex

❌İndirim Bitti! 45k pc toplama oyun odaklı

başlıkta belirtiğim gibi an itibari ile bütçem bu kadar am5 bir sistem toplamak istiyorum sogutma ekran kartı ve işlemciden kısmadan alabiliceğimiz max sistemi önerirnisiniz benim topladıklarıma durmadan bir eksik bulunuyor en azından burda birlikte toplayalım
  8. pytharex

Am5 toplama pc 45bin tl sizce nasıl

toplam 45bin tl sizce alınır mı ? RAM-----https://www.teknobiyotik.com/kingston-fury-beast-rgb-32gb-2x16gb-6000mhz-cl36-black-ram-bellek-kn-kf560c36bbeak2-32.html?ref=akakce&v=1.10.6...
  9. pytharex

4070 galax rtx alınır mı ?

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-galax-rtx-4070-ex-gamer-white-47nom7md7k-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,475417276.html bu ekran kartı hakkında bilgisi olan var mı ? almayı düşünüyorum
  10. pytharex

40 bin tl bütçem var öneri

başlıkta belittiğim gibi ciddi farklar oluşmadıkça üstüne çıkamam belki 50k zorlarım ama bir oneri yaparmısınız ne alabilirim oyun odaklı ?
  11. pytharex

Ust panel 360mm sivi sogutma destekli lian li - cooler master - TT kasa

baslikta belirttigim gibi cok uzun zamandir takip etmiyorum lakin bu markalarda bir kasa almak istiyorum h500p gibi olabilir ama bulamadim kasalari isim isim bilmiyorum lian li sivi sogutmam var fan ve kasa birlikte bir gorsel uyumda olmasi icin bu markami almaliyim ne dusunuyorsunuz yada kasa...
  12. pytharex

7900xt 4070tı 7900xtx

3090 ekran kartımı satıp yukardakı 3 modelden bırını almayı dusunuyorum sadece oyun odaklı oldugumdan 7900xt mantıklı geldı ama sizinde fikrinizi almak istedim not dls 3 vs tarzı ozelıklerı kullanmıyorum saf keskın goruntu arıyorum oyunlarda fps tarzı daha cok once hamle yapanın kazandıgı...
  13. pytharex

ust tarafi 360mm sogutma destekleyen kasa h500p tipi

ust tarafi 360mm sogutucu destekleyen kasa ariyorum h500p bulamadim satan bu tarz bir kasa onerisi yapabilirmisiniz ?
  14. pytharex

80 mm fan onerisi egzoz

basliktada belirttigim gibi kasa 2 adet 80mm egzoz fan destekliyor oneriye acigim gorsel guzel olursa ve sessiz calisirsa gayet yeterli tesekkurler iyi forumlar simdiden
  15. pytharex

Yardım WD Black SN850X hiz sorunu

MPG B550 GAMING PLUS anakart WD_Black SN850X m2 Ekte aldigim performans yari yariya bir kayip var bu konulara cok uzagim bu degerler normalmi ?
  16. pytharex

dell pp33l özellikleri ssd m2 takilirmi

elimde bu model laptop var hic bir bilgisini bulamadim m2 yada ssd takabilirmiyim nasil kontrol edebiliriz ?
  17. pytharex

5900x MPG B550 GAMING PLUS RAM ONERISI

forumlarda islemcim icin 3600mhz yeterli olucagi yazarken anakartin daha yuksek mhz destekledigini biliyorum https://www.msi.com/Motherboard/MPG-B550-GAMING-PLUS/support#mem burdan baktigimda 3600mhz uzeri anakart uyumlu 16x2 ram bulamiyorum bunlara ne kadar dikkat etmeliyim cok muhimmi...
  18. pytharex

❌İndirim Bitti! ram oneri 5900x msi 550 gaming plus

rapor edin kapansin kactim
  19. pytharex

Yardım Kafa Bandi Esneme Sorunu SteelSeries Arctis Pro

Kafa bandi islevini kaybetti urunun orjinalini bulmak zor yan sanayi aldigim takdirde kisa sure sonra islevini kaybedicek bir parca bu urunun tedarik nerden saglayabilirim yada elimdeki kafa bandina yapabilicegim birsey var mi ?
  20. pytharex

Yardım kesintisiz guc kaynagi oneri

Baslikta belirttigim gibi kesintisiz guc kaynagi almayi dusunuyorum cok fazla elektirik kesiliyor sorun cikmadan onune gecmek lazim kesintide pc kapatmam icin 5 10 dk sureyi bana tanicak bir guc kaynagina ihtiyacim var pc 850w psu bulunuyor
Geri