Arama sonuçları: *

• Users: nowdead88
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. nowdead88

Garanti bankası kişi başı 1500 tl bonus kampanyası

Arkadaşlar forumda hiç paylaşan olmamış diye gördüm garantiden hesap açmadıysanız yada yeni açtıysanız sol üstten hesap kısmına tıklayıp aşşağı kaydırdığınızda promosyon kodu paylaşıp yada girebiliyorsunuz ve bunu yaptığınızda hem size hemde kod sahibne 1500 tl bonus geliyor bunu migros carfour...
  2. nowdead88

Unlost yeni pcler peşin fiyatına 9 taksit ile geliyor 12 EYLÜL

unlost yeni videosunda geçen aylarda çıkardığı piyasadan daha uyguna sattığı pclerin devamını getireceğini söylemiş 14 adet sistem ayın 12 sinde satışa çıkacakmış pc siparişi verecek olan varsa bunları değerlendirsin ve haberdar olsun diye konuyu açtım detaylı anlatım için videoda 19:16 ya gidip...
  3. nowdead88

Yardım Vodofonun amazonda sattığı paket ?

daha önce forumda paylaşılmışmı göremedim bu üründe 25 gbint apket sınırsız arama falan olduğunu söylüyor 81 ülkede geçerliymiş bunun içinde türkiyede var en sağda görebilirsiniz bilen varsa söylebilirmi ne olduğunu nasıl çalıştığını ayrıca 36 ay geçerli diyor ama gece gece ne yazdığını ne...
  4. nowdead88

15 20k laptop önerisi

basit işler için kullanmalık excel için yazıcı için ufak video montajı için vb bir laptop arıyorum uygun fiyatlı ve uzun ömürlü olması lazım...
  5. nowdead88

20K bütçe ile laptop tavsiyesi

annem ve babam işlerini halletmek için (excel, ufak video montajı. araştırma. youtube, printer) bir laptop ihtiyaçları var şuan elimde huawei matepad 11.5 var ama işlerini görmediği için laptop ihtiyacı oluyor bu fiyata kadar uzun ömürlü performansı yeterli bir laptop önerisi yapabilir misiniz
  6. nowdead88

Yeni hat yada hattı üzerime almak?

Dostlar banka işlemleri vb işler için hattın kendi adına olması gerekiyor şuan kullandığım hat benim adıma değil üstüme almadı 1000 tl fiyat istiyorlar yeni hat almakda aynı fiyata geliyor bunun daha uygun yolu varmı yads e sim falan yeni hat gibi bir şey yaparak hat sahibi olamaz mıyım paket...
  7. nowdead88

Anker space one 2499 tl hepsiburada

Anker Soundcore Space One Aktif Gürültü Engelleyicili Kablosuz Kulaküstü Kulaklık - 40 Saat Oynatma Süresi - ANC - Bluetooth 5.3 -AI Destekli 3 Mikrofon - Siyah https://app.hb.biz/phwGeMGh9VSJ Fiyat biraz daha düşmüş eskiye göre 250 tl kupon diyor ama ben göremedim gören varsa yardımcı olabilir mi
  8. nowdead88

Anker space one 250 tl kupon ile 2534 tl

Dostlar hepsiburada anker kulaklıklara 250 tl kupon vermiş space one 2534 TL'ye geliyor zaten almayı düşünüyordum acaba fiyatı daha düşermi yada black fridey beklemek mantıklı olurmu
  9. nowdead88

Anker kulaklıklar fiyatlar daha düşer mi

Dostlar neredeyse 1 aydır anker kulak üstü modellerini inceledim q30 yada space one için karar verdim aslında space oneın malzeme kalitesi bir tık kötü gibi gelmişti ilk denediğimde fakat bugün mediamarktta tekrar inceledim o ladar da kötü değil gibi geşldi şuan iki üründe trendyolda dip fiyatta...
  10. nowdead88

Telefonumu satmalı mıyım

Elimde iphone 12 pro max var 128 gb lık tr cihazı pil durumu 84 garantisi biteli 1 sene oluyor arka camı kırık onun dılında bir kusuru yok easy cep gibi yerler 24 k gibi fiyatlar yada benzer fiyatlar veriyor acaba telefonu satıp s24 fe yada s23. Gibi bir sıfır cihaza geçmem ne kadar mantıklı...
  11. nowdead88

internetteki videodan görüp org almak ?

internette short reels tt gibi yerlerde piyano çalan insanları görüyorum biraz bende tıngırdatmak istiyorum seneye sınav senem dersin yanında kafayı oyun yerine müzik ile dağıtmak daha iyi geliyor eğer alırsam ne marka alabilirim öneride bulunabilir misiniz
  12. nowdead88

ipad şifremi unuttum

eski ipadi m,ini 3 evde 1 2 senedir duruyor fakat şifresini unuttuğum için itunese bağlanın diyor ne yapmalıyım
  13. nowdead88

pc hardisk i görmüyor

3 4 yıldır kullandığım bilgisayarımda takılı olan hardisk görünmüyor içindeki oyun ve fotolar tıkalyınca bozulmuş görünüyor ayarlardan sıfırlamaya çalıştım ama olmadı kasaya tekrar tak çıkar mı yapmam lazım yoksa komple resetlenmesi mi lazım yardım eder misiniz
  14. nowdead88

uygun fiyatlı matkap

matkap ihtiyacaım var internette 1000tlye var darbeli ve şarzlı olarak iyi marka ve kalite olarak uygun bişey önerir misiniz?
  15. nowdead88

istanbulda uygun fiyatlı vozol alabiliceğim bir yer varmı

vozol alıcam bildiğim yerler 600 den aşşağı vermiyor istanbul içinde varmı bildiğiniz yerler
  16. nowdead88

hangi işlemci alınır

doslar elimde bulunan msi1050ti 4gb ekran kartı ve intel i5 9400f işlemciyi satıp dahili kart içeren bir işlemci alsam uzun vadede vb durumlarda daha iyi mi olur olur ise hangi işlemciyi almalıyım bilenler varsa yardımcı olabilir mi ?
  17. nowdead88

CS GO Paris majör ne zaman bitecek?

Yeni gelen majör ne zaman biyecek yada bileti aldığımızda aşamalar nasıl olacak bilen varsa bilgilendirebilir mi
  18. nowdead88

PlayStation bi yanlışlık oldu sorunu YARDIM

PS5 aldım dün PS plus üyeliği almak istedim fakat her onaylamaya çalıştığım son anda bir yanlışlık oldu diye uyarı veriyor alamıyorum aynı sorunu yaşayan varsa yardım edebilir mi ?
  19. nowdead88

CS GO seçkin 275 steamde 250?

Seçkin alıcak arkadaşım CS ğzerinden almaya çalışınca 275 diyor Steam üzerinden 250 TL diyor bug falan mı yada hangisi alınmalı farkı var mıdır
  20. nowdead88

Panel bilgileriyle arkadaşımı trollemek sorun olur mu?

Bi arkadaşım panel vermişti bende okulda şaka yapmak için birinin bilgilerini alıp söyledim seni hocaya şikayet edicem dedi bişey olmaz gibi ama sizce bir şey olur mu
Geri