Arama sonuçları: *

• Users: Emre_boys
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

İnternet hızım düşüp artıyor

Merhaba .Steamden oyun indirirken… 50mbps internet hızım var ama 16-20 lere düşüyor sonra 40-43 e çıkıyor sürekli böyle inip çıkıyor . Müşteri hiztmetleri sıkıntı olmadığını söyledi güncelleme yaptılar ama sorun devam ediyor sizce neyden kaynaklanıyor olabilir. İnternet Kablosu Pc ye bağlı.
  2. E

Ssd okuma ve yazma hızım gittikçe düşüyor.

Merhaba. m2 Ssd okuma ve yazma hızı gittikçe düşüyor sorun ne olabilir. İade etsem geri alırlar mı ? SSD Hıkvısıon 512 Gb (2500 okuma -1025 yazma)
  3. E

Rdr2

Arkadaşlar merhaba. Yeni m2 ssd aldım RDR2 indirdim(120Gb)… İlk indirdiğimde Steam de güncelle yazısı çıktı ve 120 Gb yi tekrar indirmeye çalıştı , ben de oyunu kaldırıp tekrardan indirdim oyun açıldı. Oyunu oynarken pc hızlı bir şekilde kapanıp açılıyor. Ssd yazma hızım baya düşük ssd den...
  4. E

Uygulamalar çalışmıyor ve kaldırılmıyor.

Arkadaşlar merhaba. B550m pro vhd anakart aldım bios güncellemesini yaptım. Lol ve valorant hiç çalışmıyor ,silmeyi denedim silinmiyorlar da . Steam çalışıyor ama arkadaş ağına erişilemiyor diyor onun da düzgün çalıştığını düşünmüyorum. Dying Light açılıyor ,tarayıcılar da düzgün çalışıyor...
  5. E

Hangi Anakartı Almalıyım

İkisi arasında kararsız kaldım arada ki fiyat farkı verilir mi ? 3000 Tl ye önerebiliceğiniz başka anakartlar var mıdır? SİSTEM: -Ryzen 5 5600 -2x8 gb 3200mhz ram -rx 5500 xt ekran kartı MSI B550M PRO-VDH AM4 DDR4 4400(OC) HDMI DP VGA M.2 USB3.2 MATX Anakart...
Geri