Arama sonuçları: *

• Users: EndOfDie
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Kablosuz mouse önerisi

Kablosuz mouse almayı düşünüyorum araştırdığım kadarıyla 8k mouselar daha iyi oluyor sanırım. Bütçe sıkıntım yok bana kablosuz güzel bir mouse önerebilir misiniz şimdiden teşekkürler
  2. E

Tazminat alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar, 1 sene 9 aydır çalışıyorum. Eğitim nedeniyle ayrılacağım. Üniversiteye gideceğim, internetten araştırma yaptım ayrılık sebebi eğitim olunca kurallar değişiyormuş. Eğitim nedeniyle tazminat alabilme şansı olabiliyormuş bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
  3. E

Minecraft En ucuz Nereden alınır?

Minecraft satın alıcağım en ucuz nereden bulabilirim. PC için alıcam.
  4. E

Diş Teli Fiyatları nasıldır?

Diş teli taktırmayı düşünüyorum arkadaşlar. Yakınlarda diş teli taktırdıysanız kaça taktırdınız? Fiyatlar için biraz araştırma yaptım. Düzgün bir fiyat bulamadım. Sağlıkta taksit oluyor mu birde aklıma takılan diğer soruda bu.
  5. E

En Ucuz VP Nerede Satılıyor?

Arkadaşlar 8500vp alıcağım en ucuz nerede satılıyor. Bildiğiniz iyi bir yer var mı?
  6. E

Hepsiburada %10 kod indirimi bitti mi?

Hepsiburada da oyun kodlarında premium ile %10 indirim oluyordu. Bitti mi arkadaşlar.
  7. E

Rehber En ucuz vp nerede satılıyor?

8500 vp alıcağım nerede en ucuz saılıyor
  8. E

iPhone 11 64 GB 15.599,00 TL

Arkadaşlar fiyatı uygun almak isteyenler alabilir. https://www.hepsiburada.com/iphone-11-64-gb-p-HBV0000120X66?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.68.7
  9. E

🔥İndirim Valorant 1450 VP Premium ile 92,70tl

Premium ile 92.70tlye satın alabilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/1450-valorant-points-1450-vp-p-HBV00000X2LDZ?magaza=LARABAY
  10. E

Red switch mekanik klavye bütçe 1000

Gamepower ogre var elimde. Değiştirmek istiyorum. Sıfır daha açmadım. Başka klavye alıcam.
  11. E

Öneri Oyun için mekanik klavye önerisi Max 1500tl

Mekanik klavye alacağım. Valorant tarzı oyunlar oynuyorum. Oyun için RED Switch almayı düşünüyorum. Kolay bozulan rampage gamepower harici markalar olsun. 1500'ün altında olursa daha güzel olur.
  12. E

Yardım Oyuncu Monitörü Tavsiyesi

Valorant tarzı oyunlar oynuyorum. FPS oyunları seviyorum. Oyuncu monitörü olsun istiyorum. IPS Panel 165hz düşünüyorum. Sizin önerebilceğiniz model varsa link atarsanız sevinirim.
  13. E

Öneri -----

-----
  14. E

Yardım Oyuncu monitörü 4-5K

Merhaba arkadaşlar oyuncu monitör almak istiyorum. Bütçem 4-5k civarı 27 inç olsun istiyorum. bütçenin az üstü olabilir.
  15. E

Yardım Görev Yöneticisinde Ekran Kartım Görünmüyor

Arkadaşlar bilgisayarıma format attım. Ekran kartı mı görev yöneticisinden göremiyorum. Aygıt yöneticisinden güncelleştirme yaptım aygıt yöneticisinde görünüyor fakat görev yöneticisinde ekran kartı görünmüyor. Ekran kartımın driver'ını kurmaya çalıştım hata verdi. Bir kaç araştırma yaptım...
  16. E

Uygun fiyatlı F/P Mekanik klavye önerisi

Klavyem bozuldu. F/P Mekanik klavye alacağım. Bütçe farketmez.
  17. E

Yardım Klavyem bozuldu. Gamepower ogre rgb

Merhaba arkadaşlar. Gamepower ogre rgb kırmızı switch mekanik klavye kullanıyorum. Yaklaşık olarak 1.5 sene olacak. Tuşlarında problem var tıkladığım halde okumuyor (ara sıra.) Garantiye gönderdim değişim olması için fakat değişim yapmadılar. Klavyem geri geldi. Şimdi daha kötü oldu klavyem. RGB...
Geri