Arama sonuçları: *

• Users: Karakafa25
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Windows 11 iso dosyasını yükleyemiyorum, internetim hızlı ama yüklenmiyor?

Windows 11 iso dosyasını yükleyemiyorum, internetim hızlı (100 mbps) 6gb dosyayı yüklenmiyor? 10 saat ve üstü zaman gösteriyor. Lütfen yardımcı olun. Windows 10 iso dosyasını da bulamadım bari 11 yükleyeyim dedim, 11 de yüklenmiyor.
  2. K

Epic'te Skyrim V için modlama oluyor mu?

Epic'te Skyrim V için modlama oluyor mu? Olsa bile düzgün çalışıyor mu?
  3. K

6650xt in render performansı nasıldır?

6650xt in render performansı nasıldır? İlla nvdia ekran kartı mı toplamalıyım, 3060 veya 3060ti gibi, pek bilgim yok lütfen yardım edin
  4. K

Resident evil village standart mı? Gold mu alınmalı?

Resident evil village standart edition mu? (130tl) Gold edition (200tl) mu alınmalı?
  5. K

Dead cell bundle için indirim kodu var mı?

eTail de dead cell için indirim kodu var mı?
  6. K

A.C.® Odyssey Gold(110tl) mu alınır Standart Edition(67tl) mı alınır?

Odyssey Gold mu alayım yoksa standart edition mu alayım, Galiba gold da 2 tane daha oyun daha veriyor(ac 3 remaster, ac liberation remasted)
  7. K

Playstore da ubisoft oyunlarında indirim var ama güvenilir mi, alışveriş yapılır mı?

Arkadaşlar playstore da ubisoft oyunlarında güzel indirimler var , ama güvenilir mi bilmiyorum alış-veriş yapan var mı? Bir de oyunları kod olarak verecekse steam mi verecek yoksa ubisoft için mi kod verecek bilen var mı?
  8. K

Assassin's Creed serisinden hangisi güzeldir , hangisi alınır?

Assassin's Creed serisini hiç oynamadım, hangisi güzeldir hangisi alınır, galiba zam gelecekmiş, zam gelmeden alayım diyorum.
  9. K

Rdr2 alınır mı? Değer mi ? 99 T L

Rdr2 19 Aralık a kadar 98TL alınır mı? Oynanış videosunu izledim biraz yavaş ilerliyor gibi değer mi?
Geri