Arama sonuçları: *

• Users: ALİOS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ALİOS

Gaming Monitör - Bütçe: 7500 TL

Bütçe: 7500 TL. Hikayeli oyunlar ve valorant için monitör bakıyorum. ips olsun. renk gamı fena olmasın. Seçenekleri önerir misiniz ?
  2. ALİOS

Mouse Önerisi - 1500 TL

Şuan g502 hero kullanıyorum. Ancak Valorant oynarken, titremeyecek, adamın kafasina nişan alacak mouse arıyorum. Sensörü falan kaliteli olsun.malzeme kalitesi de dandik olmasın. Saf kötü plastik olmasın beyler. Çeşitli indirimler görüyorum thorne bilmem ne ama ne kadar dayanıklı...
  3. ALİOS

I5 12400f - Anakart Önerisi ?

Sistemde soğutucu takarken anakartım bozuldu. Elimde 12400f, 3600mhz 8x2 Ram, 6700xt kaldı. Bir anakart almayı düşünüyorum. Kasam Matx uyumlu. Çok fazla para verip, ddr5 e geçmek gibi bir düşüncem yok. Gen4 2tb Ssdim var, yüksek hızlarda. Uyumlu, dayanıklı anakart olarak Asus TUF Gaming...
  4. ALİOS

1 TB SSD, 64 Gb Ram Laptop ( acil )

20-25 bin sayfalık PDF dosyası açıldığında takılmayan, işlemcisi ve rami oldukça güçlü bir laptop lazım arkadaşlar. Kafamda en azından 1 TB ssd ve 32-64 gb ram olsun. Amaç kesinlikle oyun değil. Lenovo tercihen olabilir. Aktif araştırmacı arkadaşlardan cevap bekliyorum. kafamda...
  5. ALİOS

İ5 12400f + RX 6700XT sistem için yorumlar?

Dostlar böyle bir şey topladık 16k ya geldi ,nasıl sizce 16gb ram , SSD 3500/3500
  6. ALİOS

Çözüldü✓ Donanım Arşivi Kasım Ayı Toplama Sistem

Merhaba herkese, Donanım arşivi acaba Kasım ayı bitmeden hazır sistem paylaşacak mi bilgi verir misiniz ? Yoksa instadan paylaştığı indirimlerden mi parça toplayalım
Geri