Arama sonuçları: *

• Users: Eren...
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım Türkiye Imei Kayıtlı Telefonumu Rusyada İstediğim Kadar Kullanabilirmiyim

Türkiyeden aldıgım ve imei si türkiyede kayıtlı telefonumu rusyaya taşınacağım için yanımda götüreceğim istediğim süre boyunca rusyada herhangi bir imei kaydı felan yaptırmadan kullanabilirmiyim yoksa rusyada imei kaydı yaptırmam gereklimi
  2. E

hard disk içerisindeki verileri silme

merhaba şuan bilgisayarımda 1 tane m2 ssd var ve windows 11 işletim sistemi kurulu ve elimde 1 adet daha içerisinde windows 10 işletim sistemi kurulu olan bir hard disk var m2 ssd deki işletim sistemine hiçbir zarar vermeden o hard diske nasıl format atabilirim veya içerisindeki bütün verileri...
  3. E

20-25K Laptop Önerisi

20.000Tl İle 25.000Tl Arası Hem Orta Seviye Oyunları Oynamak Hemde Üniversite İçin Şık Görünüşlü Ağırlığı Ve Boyutu Fark Etmez Laptop Önerileriniz Varmıdır Daha Önce Hiç Laptop Kullanmadım Full Masaüstü Kullandım 4 Yıl Boyunca İdare Edecek Bir Laptop Lazım
  4. E

görev çubuğundaki haber ve ilgili alanlar kısmında sorun yaşıyorum

arkadaşlar merhaba böyle bir sorun yaşıyorum son 2 aydır felan öncesinde bu sorun yoktu güncellemelerin hepsi tam sorunu nasıl çözebilirim
  5. E

Google Play Games Beta Fps Gösterme

Merhaba Google Play Games Beta Pc Programında Fps Gösterme Ayarı Varmı Var İse Nereden Açıyoruz
  6. E

Yardım İPHONE 11 DE TOUCH ID YANİ PARMAK İZİ İLE TELEFON KİLİDİNİ AÇMA ÖZELLİGİ VARMI

İPHONE 11 DE TOUCH ID YANİ PARMAK İZİ İLE TELEFON KİLİDİNİ AÇMA ÖZELLİGİ VARMI
  7. E

Yardım RYZEN 3 4300G VS RYZEN 5 3600

RYZEN 3 4300G VS RYZEN 5 3600 PARA KONUSUNDA SIKINTINIZ YOK BU İKİ İŞLEMCİ ARASINDAN HANGİSİNİ ALIRDINIZ HANGİSİ DAHA İYİ PERFORMANS VERİYOR ?
  8. E

Merhaba Orjinal Windows 10 Pro 64 Bit Almak İstiyorum

Tamamen Yasal Ve Orjinal Windows 10 Pro 64 Bit Almak İstiyorum Nereden Alabilirim Acaba Önerileriniz Varmı
  9. E

Tp Link AC 1200 VDSL2 VC220-G3u Modem

Tp Link AC 1200 VDSL2 VC220-G3u Modeme anten takılırmı ?
  10. E

Yardım Monitörde Yazılarda ve görüntüde ışık kayması oluyor

merhaba iyi günler vga kablom kısa oldugu için yeni vga kablosu aldım fakat ekran kartına ve monitöre bağladıgımda monitörde görüntülerde ve yazılarda ışık kayması oluyor 2 3 tane farklı vga kablosunda denememe ragmen yine aynı sorun oluyor ama bendeki eski olanı takdıgımda bir sorun olmuyor...
  11. E

Youtube Katilite Sorunu

Youtube girdigimde 480p olarak video açılıyor her seferinde 1080p hd ye manuel olarak alıyorum şu 7-8 gündür yaşıyorum bu sorunu nasıl çözeceğim acaba bi bilginiz varmı
  12. E

Yardım Ekran Kartı Driverını Yüklemeyi Bilmiyorum

Merhaba Windows 10 Pro 64 Bit Sistem Kullanıyorum Amd Radeon Sapphire Pulse Rx550 4Gb 128 Bit Gddr5 Ekran Kartım Var Fakat Bulamadım Tam Olarak Bir Sürü İndirme Şeyi Var En Güncel Ve En Doğrusunu Link Olarak Atarsanız Sevinirim Teşekkür Ederim İyi Günler
  13. E

Yardım Hangisi Daha İyi Ekran Kartı

Arkadaşlar Merhaba R9 380 4GB 256Bit GDDR4 Ekran Kartımı Daha İyi Yoksa Rx 550 4GB 128Bit GDDR5 Ekran Kartımı Daha İyi İşlemci FX8120 Ram 8Gb DDR3 1600Mhz Anakart 990FXA-GD65 (MS-7640) DDR3 Oyun İçin
  14. E

Yardım Hangisi Daha İyi Ekran Kartı

Arkadaşlar Merhaba R9 380 4GB 256Bit GDDR4 Ekran Kartımı Daha İyi Yoksa Rx 550 4GB 128Bit GDDR5 Ekran Kartımı Daha İyi İşlemci FX8120 Ram 8Gb DDR3 1600Mhz Anakart 990FXA-GD65 (MS-7640) DDR3 Oyun İçin
  15. E

Fiyatı Ve Sistem Nasıl Sizce Herhangi Bir Önerileriniz Varmı

İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.6GHz 16MB Önbellek 6 Çekirdek Anakart: GIGABYTE B450M K 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI mATX Anakart Ram: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 Siyah Single Kit Ram 2X Ekran Kartı: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8G 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Kasa: GameBooster...
  16. E

Yardım DDR3 Anakarta GDDR5 Ekran Kartı Takılır mı?

Merhaba İyi Günler Benim Elimde MSI 990FXA-GD65 (MS-7640) DDR3 Anakart Var XFX RX 550 4GB GDDR5 Ekran Kartı Takarsam Çalışırmı Herhangi Bir Sorun Yaşarmıyım Teşekkürler
  17. E

Öneri Arkadaşlar Elimde 6 Ay Kullanılmış

TP-Link Archer VC12 AC1200 Vdsl - Adsl Modem Var İlgilenmek İsteyen Var İse
  18. E

Yardım Ram Mhz İle İlgili Sorunum Var

Merhaba Kullandıgım Ram 1600 Mhz Ama Görev Yöneticisinden Baktıgımda 667 olarak gözüküyor bunun sebebi nedir dogrumu yoksa bir yanlışlık olayı varmı 1600 e overclok felanmı yapmam gerekli
  19. E

Yardım ssd+hdd sile ilgili bir sorum olacaktı

Merhaba hdd kullanıyorum ve bi anda tık diyor ve donuyor bazenda mavi ekran veriyor bende yeni bir ssd alıp ssd+hdd yapmak istiyorum sistemi ve en cok kullandıklarımı ssd ye en az ve hiç kullanmadıgım şekleride hard diske kuracagım bilgisayarım yine donma kasma ve mavi ekran gibi sorunlar yaparmı
  20. E

SSD-HDD YAPACAGIM SORUM VAR

Merhaba hdd kullanıyorum ve bi anda tık diyor ve donuyor bazenda mavi ekran veriyor bende yeni bir ssd alıp ssd+hdd yapmak istiyorum sistemi ve en cok kullandıklarımı ssd ye en az ve hiç kullanmadıgım şekleride hard diske kuracagım bilgisayarım yine donma kasma ve mavi ekran gibi sorunlar yaparmı
Geri